Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@kikatko do hrnca som dala varit mlieko, nasypala ovsene vlocky, tak aby to bolo take riedke (konzistenica polievky s rezancami) a trosku ich povarila. Vlocky napucia a kasu hustne. Pridala hrozienky, med, resp. cukor, (kedze co chvilu rodim tak som dala aj lanove semiacka), banan a zdrave ranajky su na svete. Ovocie mozes dat lubovolne. Robila som to uz aj s kompotom, aj s jablkami.
@zuzu1108 prave som to dojedla. prvy krat som to robila. akoze uplna mnamka..
ja som si kuracie maso namlela , nalozila do pacu ( mleta kurkuma a olivovy olej ) tako som to nechala cez noc postat, primiesala zltko, cierne korenie, sol , a uz len vysmazala.. a tie hranolky, resne ako pises, len nakrajat a usmazit. robila som to vsetko na olivaci, a je to chutne a zdrave 😉
na večeru knedla vo vajíčku
@iwet7 ďakujem za receptík, teraz pečiem túto http://varecha.pravda.sk/recepty/vyborna-makuck... , práve je v rúre uvidíme aké bude 🙂
@megika1 jasné,že chutí je strašne dobrý 😀 oni by nedbali keby ho robím každý deň 😀
Ahojte,u nas dnes polievka zo struhanej zeleninky s krupicovymi knedličkami a gyros+ryža,zeleninka a TO 🙂
dnes mrkvovo-krupkova polievka, grenadir
zajtra dojeme polievku a bude morcacie masko na stave a k tomu cestoviny s dusenou zeleninou
u nás bola gulášová polievka - už sme dávno nerobili o to viac chutila
pecena domaca klobaska a jaternica a pre drobcov rybka na masle s varenymi zemiakmi
cestovina s dietnou salamou, kukuricou zaliata vajičkom a posypane syrom - zapiecť :D pred ponzumáciou ako čerešničku pridám lyžičku kyslej smotany 🙂 lahké, lacné a dobré
žienky nejaky rychly a dobry recept na polievocku? uz nemam nejak fatnaziu vymyslat a chcela by som spravit nieco nove, vdaka 🙂
paradajkova polievka, a stehna pecene na zemiakoch, mrkve, syre s oliv. olejom.
nechapem preco mi nejde pridat druhu fotku, napise ze fotka pridana a nic
Dnes máme sladký obed, palacinky s tvarohom a palacinky s domácim černicovým džemom, šľahačkou a grankom 😀 Polievku sme dojedli slepačiu s rezancami od nedele 😉
dnes vari manzel hlivovy gulas 🙂
ahojte 🙂
tak ja dnes obed od včera kôprová omáčka so zemiakmi a volským okom a na večeru bude soté z diviaka na póre a zelenej paprike s ryžou...ešte uvažujem nad nejakým slivkovým koláčikom,lebo som v špajze natrafila na slivečky 😀
@sebi123 dik za radu. presne taketo nieco som myslela. kupila som si formu na mafiny tak hned skusim. pekny den 🙂 🙂
a my zase zemiakové lokše,už dávno neboli,to bude hostina
ahojte. poraďte nejakú dobrú rybaciu pomazánku, ale nie z tuniaka. vďaka 🙂
ahojte milujem tuto temu vždy tu najdem čo mam variť mne normálne dochádzaju napady 😨 dnes som urobila zemiaky zapečené s brokolicou a čerstvým baby špenátom zaliaté smotankou a syrovou krustou som zvedavá aké to bude a či budú chutiť 😀 a ešte k tomu šalát z rukoly preliaty tekvicovým olejom a chery rajčinkami
Dievčatá , chcela by som Vám poslať mail v ktorom ide o to , že si ženy / resp. účastníci/ reťazovo pošlú recepty , funguje to tak , že dostanete mail s adresou dvoch účastníkov na ten prvý pošlete nejaký svoj recept a zmažete jeho adresu a druhé meno automaticky postavíte na prvé miesto a na miesto toho vyredeného napíšete svoju adresu , skopírujete ten prvotný mail s tými dvoma kontaktmi a prepošlete 20 svojim známym , po uzavretí celého by každému navzájom od ostatných malo prísť okolo 37 receptov. ja som dostala od kamarátky, tak ak by ste mali záujem niektorá , môžete mi do mojej IP poslať mailovku a ja Vám to pošlem. Ja som sa pre tú srandu zapojila 🙂

@lucka1987 to musi byt super 🙂. ako sa robia tie karbonatky prosim? a zeler len nakrajas a vysmazis ako normalne hranolky?