icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzu1108
15. jan 2013

@lucka1987 to musi byt super 🙂. ako sa robia tie karbonatky prosim? a zeler len nakrajas a vysmazis ako normalne hranolky?

abriela
15. jan 2013

@kikatko do hrnca som dala varit mlieko, nasypala ovsene vlocky, tak aby to bolo take riedke (konzistenica polievky s rezancami) a trosku ich povarila. Vlocky napucia a kasu hustne. Pridala hrozienky, med, resp. cukor, (kedze co chvilu rodim tak som dala aj lanove semiacka), banan a zdrave ranajky su na svete. Ovocie mozes dat lubovolne. Robila som to uz aj s kompotom, aj s jablkami.

lucka1987
15. jan 2013

@zuzu1108 prave som to dojedla. prvy krat som to robila. akoze uplna mnamka..
ja som si kuracie maso namlela , nalozila do pacu ( mleta kurkuma a olivovy olej ) tako som to nechala cez noc postat, primiesala zltko, cierne korenie, sol , a uz len vysmazala.. a tie hranolky, resne ako pises, len nakrajat a usmazit. robila som to vsetko na olivaci, a je to chutne a zdrave 😉

daniz
15. jan 2013

na večeru knedla vo vajíčku

zuzu1108
15. jan 2013

@lucka1987 dakujem urcite urobim 🙂 . len kurkumu nemam doma 🙂.

lucka1987
15. jan 2013

@zuzu1108 mozes nahradit kari korenim .. ma podobne ucinky ako kurkuma. teda ked to beriem z hladiska zdraveho obeda.. ale svet sa nezruti ak tam das aj ine koreniny.. 😉

tunzal
15. jan 2013

@iwet7 ďakujem za receptík, teraz pečiem túto http://varecha.pravda.sk/recepty/vyborna-makuck... , práve je v rúre uvidíme aké bude 🙂

womenne
15. jan 2013

@sebi123 genialne, pridávam do obľubených receptov. Su jemnučke no lahoda. 😵 😵 😵 😵 😵

nelinka0401
15. jan 2013

@megika1 jasné,že chutí je strašne dobrý 😀 oni by nedbali keby ho robím každý deň 😀

rastulka
15. jan 2013

Ahojte,u nas dnes polievka zo struhanej zeleninky s krupicovymi knedličkami a gyros+ryža,zeleninka a TO 🙂

lienka2
15. jan 2013

dnes mrkvovo-krupkova polievka, grenadir
zajtra dojeme polievku a bude morcacie masko na stave a k tomu cestoviny s dusenou zeleninou

zuzananinka
15. jan 2013

u nás bola gulášová polievka - už sme dávno nerobili o to viac chutila

sebi123
15. jan 2013

@womenne super, tesim sa s Tebou 🙂 🙂 🙂

katkas1
15. jan 2013

pecena domaca klobaska a jaternica a pre drobcov rybka na masle s varenymi zemiakmi

renatad
15. jan 2013

cestovina s dietnou salamou, kukuricou zaliata vajičkom a posypane syrom - zapiecť :D pred ponzumáciou ako čerešničku pridám lyžičku kyslej smotany 🙂 lahké, lacné a dobré

patka6
15. jan 2013

žienky nejaky rychly a dobry recept na polievocku? uz nemam nejak fatnaziu vymyslat a chcela by som spravit nieco nove, vdaka 🙂

mirage
15. jan 2013

Dnes mame fasirky z mleteho hovadzieho- akoby cevapcici pecene v rure, cibulovo zemiakovy salat s horcicou. detom len opeciem zemiaky varene v supke, tento salat by mi nezjedli 🙂 A hustu sosovicovu s korenovou zeleninou.

lizatko1009
15. jan 2013

paradajkova polievka, a stehna pecene na zemiakoch, mrkve, syre s oliv. olejom.

lizatko1009
15. jan 2013
tunzal
15. jan 2013

dnešná bábovka sa vydarila 🙂))) mňamka 😀

lizatko1009
15. jan 2013

nechapem preco mi nejde pridat druhu fotku, napise ze fotka pridana a nic

vivusika
15. jan 2013

Dnes máme sladký obed, palacinky s tvarohom a palacinky s domácim černicovým džemom, šľahačkou a grankom 😀 Polievku sme dojedli slepačiu s rezancami od nedele 😉

llienkaa
15. jan 2013

dnes vari manzel hlivovy gulas 🙂

mariettka27
15. jan 2013

ahojte 🙂
tak ja dnes obed od včera kôprová omáčka so zemiakmi a volským okom a na večeru bude soté z diviaka na póre a zelenej paprike s ryžou...ešte uvažujem nad nejakým slivkovým koláčikom,lebo som v špajze natrafila na slivečky 😀

majuskacechova
15. jan 2013

@sebi123 dik za radu. presne taketo nieco som myslela. kupila som si formu na mafiny tak hned skusim. pekny den 🙂 🙂

nelinka1311
15. jan 2013

a my zase zemiakové lokše,už dávno neboli,to bude hostina

jafnka
15. jan 2013

ahojte. poraďte nejakú dobrú rybaciu pomazánku, ale nie z tuniaka. vďaka 🙂

kala
15. jan 2013

ahojte milujem tuto temu vždy tu najdem čo mam variť mne normálne dochádzaju napady 😨 dnes som urobila zemiaky zapečené s brokolicou a čerstvým baby špenátom zaliaté smotankou a syrovou krustou som zvedavá aké to bude a či budú chutiť 😀 a ešte k tomu šalát z rukoly preliaty tekvicovým olejom a chery rajčinkami

lizatko1009
15. jan 2013
womankc
15. jan 2013

Dievčatá , chcela by som Vám poslať mail v ktorom ide o to , že si ženy / resp. účastníci/ reťazovo pošlú recepty , funguje to tak , že dostanete mail s adresou dvoch účastníkov na ten prvý pošlete nejaký svoj recept a zmažete jeho adresu a druhé meno automaticky postavíte na prvé miesto a na miesto toho vyredeného napíšete svoju adresu , skopírujete ten prvotný mail s tými dvoma kontaktmi a prepošlete 20 svojim známym , po uzavretí celého by každému navzájom od ostatných malo prísť okolo 37 receptov. ja som dostala od kamarátky, tak ak by ste mali záujem niektorá , môžete mi do mojej IP poslať mailovku a ja Vám to pošlem. Ja som sa pre tú srandu zapojila 🙂