icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

slimstar
15. jan 2013

Dnes sme robili palacinkovú párty 😉
http://sme.veu.sk/index.php/recepty/hlavny-chod...

levandullka
15. jan 2013

@kala To nemohlo byť rozhodne zlé 🙂

pupavka_pupavka
16. jan 2013

dobre ranko 🙂 mi dnes dojedame od vcera: slepacia polievka, restovanu kuraciu pecienku s ryzu,dnes by som chcela robit lievance 🙂

pupavka_pupavka
16. jan 2013

K tym lievancom keby chcem nejake ovocie podavat alebo omacku ako to mam urobit ?poradi mi niekto?dakujem 😉

martinkatinka
16. jan 2013

Baby, ked robíte marlenka guličky, tak sa to salko varí alebo nie?

zuzananinka
16. jan 2013

ja dnes zmena -- sojová mletá zmes ako omačka na spagety - manžel síce nie je nadšený ale ked sa mi chuťovo podarí bude aj nátierka na hrianky z toho čo ostane -- vcera som robila ten guláš ale teda mu zatažil zaludok -- takže dnes musí mať niečo ľahšie 😀 -- detom ani mne nič nebolo asi preto, že sme nezjedli 3 litre gulašu naraz 😎

Ak mi baby poradíte tip - ten sojový granulát - kedy je to najlepsie, pri ktorom postupe prípravy ak ich je viac?????

januschka10
16. jan 2013

Ja dnes obed telacie na stave a ryza. Do toho masa nakrajam na kolieska aj mrkvu a cukinu. Bezim k zubarovi a kedze bude maly s tatom doma,tak nech maju nieco co lahko ohreju. Tiez to moje dieta musi mat chripku akurat ked potrebujem, aby bol v skolke.

mysiatkoo
16. jan 2013

@pupavka_pupavka uvar si ovocie ake xces - ja robievam cucoriedkovu - xvilu povarim cucoriedky s troxou citronovej stavy a troskou cukru, rozmixujem a je hotovo (mozes si nexat zopar celyx na ozdobenie)- ak mas ovocie, ktore sa ti po rozmixovani bude zdat moc riedke, mozes skusit zahustit troskou solamylu...

tretulka
16. jan 2013

@zuzananinka dnes mam soju na plane aj ja, ale sojove rezance s lecom a ryzu a paradajkovu polievku s mrvenickou

mysiatkoo
16. jan 2013

@pupavka_pupavka pripadne troxu smotany na slahanie do toho....

andreate
16. jan 2013

Poradte mi prosim nejaky recept z kuracich prs, nieco jednoduche nie som moc dobra kucharka.

snu
16. jan 2013

@andreate ak mas doma taky ten sacok magi napady-(smotana,sampiony) tak ja robim a je to super: nakrajam zemiaky,maso..pomiesam,, zmiesam ten sacok so smotanou,zalejem tie zemiaky a maso v zapekacej miske a dam piect!! je super,lahke a rychle

snu
16. jan 2013

tak ja dnes rostenku s ryzou. A este z listkoveho cesta take syrove kolaciky.

titkovamiriam
16. jan 2013

u nas bude bôbova plievka,zemiakove placky so sote 😉

pupavka_pupavka
16. jan 2013

@andreate tie magy napady su velmi dobre,ja to robim casto a hlavne tie kuracie rolky tam ide sunka syr zatocis .vlozis do pekaca a zalejes smotanou s magy napady a das piect ,je to rychle a mnam 🙂

andreate
16. jan 2013

@snu dakujem vyskusam aj to ale nieco s ryzou by som radsej chcela

libka1
16. jan 2013

vajickova polievka, ryzovy nakyp s jablkami, pecene kuracie stehna s ryzou a salatom/kompotom

leanax
16. jan 2013

My dnes kapustový deň, kapustnica z nového tlakového hrnca hurááá podarila sa , hrniec je perfektný 😀 a kapustové fliačky 😀

llienkaa
16. jan 2013

Tak ja dnes idem vyskusat tie pizza rezne s ryzou a uhorkovym salatom 🙂

snu
16. jan 2013

@andreate tak na pore ..ak mas por.. osmazi si por a sampiony.. v hrnecku si osmazis masko,zalejes vodou,pridas bujon,,povaris,pridas ten por a sampiony ,, zahustis smotanou-pripadne ak treba aj mukou, na konec supnes kukuricku a hotovo,, este sol! s ryzou mnam

miculienka
16. jan 2013

@danielaj - juj, to by som bola rada ak by si našla 🙂

megika1
16. jan 2013

@nelinka0401 piekla si vo varnej miske s nahriatím prázdnej 30 minút v rúre? práva to nahriatie zaručí,že zo spodu a bokov sála teplo ....z foto vyzerá viacej pripečený z vrchu a boky sú bledé

megika1
16. jan 2013

tvarohovo-maslové halušky,zeleninová polievka s nasušeným strúhancom,jednoduché ale rýchle a hlavne sýte ....musí byť pauza po mäsových hodoch 😀 😀 😀

leanax
16. jan 2013

@andreate tento recept je jednoduchý a vynikajúci.... Kuracie rezne trošku inak...
suroviny: 400g kuracie prsia, 4 vajcia, 3 stredné cibule, 4 PL solamyl, 1ČL soľ, 1ČL mletá paprika, 1 ČL ml. čierne korenie, 1/2 ČL kari korenie (ja nemám rada tak nedávam) , 1 PL sójovej omáčky (nemusí byť), olej na smaženie....
POSTUP:
Umyté kuracie prsia nakrájame na rezance a dáme do večšej misky, cubuľu nakrájame na pól kolieska a pridáme ku mäsku, potom k tomu pridáme všetky suroviny a poriadne premiešame. Necháme postáť hodinku v chladničke a potom na rozpálenom oleji lyžicou formujeme rezne, tak ako placky a opečieme z oboch strán zo zlatista... Rezne sú chuťovo vynikajúce a šťavnaté... ako príloha hranolky, pečené zemiky, alebo kaša... 😀

leanax
16. jan 2013

@llienkaa kde nájdem recept na tie pizza rezne... mňam už len názov je chutný 😀

nelinka0401
16. jan 2013

@megika1 piekla som ho vo vyhriatej rúre.možno z fotky to tak vyzerá ale bol hnedý aj zospodu aj z boku.a ked som ho rozkrojila,krásne bol mäkučký.a kôrka nebola vôbec tvrdá.dnes ho idem robiť znovu 😉 vdaka za tak úžasný recept 🙂 🙂

llienkaa
16. jan 2013

@leanax http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38941 tuto som nasla len som si to trosku prisposobila 🙂

levandullka
16. jan 2013

U nas dnes kacka so zemiakmi a salatom 🙂

womankc
16. jan 2013

ja som sa včera zmohla len na tvarohové rezance a tie som aj sama jedla, lebo moji sa podorážali všetkým, čo našli , kým som prišla z práce, takže stále máme zeleninovú polievku a rezance a na dnes som naložila hovädzie steaky , k tomu urobím asi zemiačikov pár a hotovo

womankc
16. jan 2013

@pupavka_pupavka ja mám najradšej vyšľahanú šľahačku a do toho rozšľahať jahody, alebo čučoriedky trošku kvapnúť čokolády