icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciferova
16. jan 2013

@abriela dakujem, krasne to vyzera, ako sa to kraja, nelame sa vrch? A aku prichut davas? Pomaranc?

gelinka75
16. jan 2013

@abriela este som sa ta chcela spytat, ci teda 12 vajec je na vsetky 4 platy a na velky plech

nakup
16. jan 2013

@jafnka konzerva rybiek v oleji, maslo 2 vajcia uvarené na tvrdo postrúhaš na jemno, pridáš lyžičku horčice malú cibuľku na drobno, trozku pepru, soľ a vymiešaš

abriela
16. jan 2013

@gelinka75 no nieje to moja tvorba, len link odkial ho mam uz nefunguje. Autorka asi na strankach tortyodmamy zrusila ucet.

gelinka75
16. jan 2013

@abriela v pohode 🙂

abriela
16. jan 2013

@gelinka75 kazde cesto je z 3 vajec. Cesta niesu hrube a ja peciem zvycajne na takych klasickych starych plechoch.
@luciferova vrch je skoro klasicky puding len z vody, cize take zele. Nelame sa to.

luciferova
16. jan 2013

@abriela a ta sanquik prichut?

gianni
16. jan 2013

na zajtra kurací vývar a toto http://varecha.pravda.sk/recepty/peceny-bravcov...
akurát nemám do toho rozmarín...

extrate
16. jan 2013

pohánkové rizoto som práve spravila na večeru, je mňam 🙂 recept je na obale pohánky 😀

a2303
16. jan 2013

@mariankas Zmiešala som banány s vločkami, orechami (nadrobno), ľanovými semiačkami, trochou granka ("na oklamanie nepriateľa" 😀 😀 😀 ) a na papier na pečenie som vyskladala malé placky z masy a dala piecť na 180 stupňov na 15 min.

lucikatn
16. jan 2013

dnes sme dojedli hovädzie na šťave so zemiakmi zo včera a lekvárové šatôčky z lístkového cesta. Práve som dopiekla pizzu na večeru a zajtra chcem robiť kuracie na prírodno so šampiňónmi a ryžou

nelly3
16. jan 2013

polievka fazulova na sladko a k tomu siroke rezance 🙂

mariankas
16. jan 2013

@a2303 Ďakujem, to je veľmi podobné tomu, čo som robila ja, len tam šiel ešte med a jedno vajíčko na 400 g vločiek. Také " musli" mi to pripomínalo. Tak máme radi aj to, ale chcela som čosi iné vtedy. 😉 🙂

abriela
16. jan 2013

@luciferova prepac.Pomaranc

danielaj
16. jan 2013

ahojte, u nás sme dnes dojedali fazuľovú omáčku na kyslo zo včera, a robila som zapekanú ryžovo-mäsovú zmes so syrom, ( zostala mi z nedele ryža, pridala som leté môso, nastrúhaný syr, vajíčko, ochutila a dala do jenskej misy zapiecť ) k tomu varené zemiaky s maslom a vńaťkou, čalamáda, piekla som celozrnný chlebík - chlebisko, a na olovrant sme mali jablká v cestíčku (cestíčko som si vymyslela takéto - kyslá smotana, sladká smotana, vajíčko, hladká múka, javorový sirup, štipka soli, trstinový cukor a že aká mńamka ) na fotke je len pár kúskov na ukážku, robila som asi 10x viac a všetko moje kobylky zjedli 😉 a idem vás dočítať, čo ste dobré navarili, napiekli 🙂

danielaj
16. jan 2013

@martinkatinka ano uvarené Salko 😉

danielaj
16. jan 2013

@kikatko aký recept si prosíš odo mňa?
@sisanka som zvedavá, čo nań povieš, je som dnes robila celozrnný 😉
@marionetta aj ja si robievam domácu vegetu skoro podobne ako ty a presne niet na domáce 😉

danielaj
16. jan 2013

@mariankas kuk môj album, oboje sú výborné , neviem, či si mala na mysli niečo také https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...

nakup
16. jan 2013

Ahojte mi dnes kelová polievka s kopec cesnakom a restovaná pečeň ryža a kyslé uhorky. Nenájde sa tu niekto čo má recept na fornneti ? Pátram po recepte a stále som nevypátrala 😀

luciferova
16. jan 2013

Ten jablcnik vyzera ozaj fajnovo 😉
@bellada

sisanka
16. jan 2013

@danielaj chlebik fajny, robila som z polovicnej davky a bohato nam bude stacit 😀 akurat som do cesta pridala rozne semiacky a je vyborny 😉 dalsi receptik od teba do zbierky 🙂

danielaj
16. jan 2013

@rastulka joj, tak prajem skoré uzdravenie babám 😉
@a2303 určite vyskúšaj tie musli, čo som tu dala recept aj foto, u nás sa po nich zaprášilo, dnes som mala na jednu chu´t, tak poobede, idem do dózičky a prázdna ☹

danielaj
16. jan 2013

@sisanka super, tak sa teším, že chutil 😉

sisanka
16. jan 2013

@danielaj a este sa zajtra chystam na tie tvoje musli tycinky 🙂

bubo1104
16. jan 2013

karfiólová polievka , hranolky + syr + tatarka . Upiekla som bábovku s 3 pudingov

danielaj
16. jan 2013

@sisanka fakt? tak potom daj vedie´t, či tiež chutili 😉

zuzananinka
16. jan 2013

@danielaj narobila si mi riadne chute na tie jablká v župane mnam - ja to robim iba v palacinkovom ceste ale skusim toto Tvoje cestíčko

martinkatinka
16. jan 2013

@danielaj díky moc... lebo v recepte bolo len salko a nikde či tekuté či uvarené... a ja nie som dobrá cukrárka 😀

mariankas
16. jan 2013

@danielaj Ja som minule na také jabĺčka dostala chuť, keď som najmladšiemu robila lievance a tak som tie jablká obalila v tom lievancom ceste. Tiež sa po tom len zaprášilo 🙂
A chlebík vyzerá parádny!

bellada
16. jan 2013

@luciferova ja som ho robila a teda je fantastickyyyy, sme sa zalizovali az za usami, akurat tu zelatinu na vrch netreba az 3 balicky, to je strasne vela, stacia 2, ak je maly plech tak aj 1 a trosku z tej zelatiny som dala aj do jablkovej plnky aby lepsie drzala pri krajani, tod moje vylepsenia ak by si robila 😉