Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@martinkatinka ja som ich robila minulé Vianoce, tak si to pamätám 😉
@ tak my po vcerajsej oslave mame zemakovy salat, rezne, chlebicki, tvarohovu tortu a marlenku (mala byt kakaova ale zabudla som dat do cesta kakao :-P aj tak chutila vyborne) tak som o rok starsa 😉
na zajtra šošovicová mliečna zo zemiakmi ,francúzske zemiaky a aby boli vitamíny šalat z kyslej kapusty .Dnes som piekla chlebík danielaj a je výýýýýýýýýýborný deti ho jedli bez ničoho a mm že aká mnamka
zajtra maso na sposob kebabu so zemiakmi a polievku este uvidime, dajte inspiraciu,dakujem
baby prečo mi vyteká džem z parených buchiet ?? 😒 i ked dám do guličky z džemom a dám parot do hrnca mi to vyteče prečo ??
@jja tu pridavam recept, http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29967 ono je to kebab v tom chlebe so zeleninou a vsetkym co k tomu patri,ale kedze nemam chlieb tak to spravim soo zemiakmi a zeleninkou ale bez majonezy pre deti ,pre samozrejme,ze vsetko co k tomu patri,je to vynikajuce mnamky, a deti aj mm sa idu za tym zblazniet a ja tiez
vyssie som pridal link na recept, ale dam ho este raz http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29967,tie koreniny urobia to masko uplne skvelym
@mysiatkoo naaadherne 😵 mnam
@ibajeho adziga, citaj adžika, to je zmes koreni, ktore ma povod v Gruzinsku, alebo v Armensku... kto ma rad tak primerane pikantne korenie, je to pochutka. Vyborna je aj domacky robena pasta z toho korenia. Jedla som polievku, ktorej zakladom bola prave tato pasta. Nezabudnutelna a neopakovatelna chut. 🙂
my sme dnes mali kedze sme chori na odlahcenie cestovniy so smotanou+syr v crievku +brokolica a zajtra budu fasirky s kasou a salat, polievka je este cicerová
@ibajeho kel porežem na pásiky pridám vodu, sol, čierne mleté korenie, drvená rasca, vegeta, čierné korenie, nové pridám zemiaky na kocky ak su uvarené urobím záprašku na oleji spením veľa cesnaku pridám červenú papriku mletú a hladkú múku zahustím a povarím. Aj tak mi kel najviac chutí keď urobím prívarok ale zemiaky na kolieska v ňom menej vody na ten istý spôsob a fašírka k tomu, alebo hovädzie v keli ?
@abriela dakjem, asi to vyskusam 🙂
@luciferova je dobre prenosny (aj ked nevies kde mate krstiny), stavnaty, teoreticky neda sa tam nic pokazit a ako pisala @natal12 - ludom chuti
@abriela to je dalsie plus 😉 je rozhodnute 😉 dakujem za recept, snad sa podari aj mne. Mne sa na nom pacilo, ze sa dobre kraja, co si mi aj ty potvrdila, lebo ja tie cokoladove polevy moc nezvladam 😅
@luciferova no sme na tom rovnako, ja tiez neviem narezat cokoladove polevy aj ked som uz skusala vsetko mozne. Slahackove kolace mam rada, len prenos je horsi. Tak drzim palce nech sa podari.
Dobre ranko, robievate niektora cicerovu polievku? Taku kremovu by som chcela spravit prvy raz a nemam ziadny overeny recept. Cicer mam namoceny a uvazujem o tomto recepte http://varecha.pravda.sk/recepty/cicerova-polie...

@zuzananinka
@mariankas ďakujem za pochvaly, baby 😉