Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@fordikford tak to ma teší, veru ten chlebík je naj, ja som ho doteraz piekla v pekárničke a minulý týždeń som skúsila na plechu a veru je to oveľa lepšie 😉
@ibajeho
@bonaquaba baby to korenie adziga - adžika, je normálne zmes korenia, ja ju kupujem normálne v Tescu, tiež používam túto zmes 😉
@summer_103 ja cícerovú mliečnu robievam, úplne rovnako ako šošovicovú alebo fazuľovú 😉
u nas dnes bude granatír 🙂 a vcerajsia polievka 🙂
ahojte,
chcela by som urobiť osie hnezda, len nemam do plnky heru alebo palmarín, mam doma maslo 82% môžem to maslom nahradiť????
u nás dnes bryndzová polievka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3462 a palacinky s lekvárom a so šľahačkou
safranove rizoto k tomu kuracie steaky s bilinkovym maslom, salat
Červené zemiačiky, keďže malý ešte papká to svoje a ja pri ňom iné ani nestíham :D
ja už mám navarené 😀 dnes hríbový deň, z mrazničky som spotrebovala aspoń časť hríbov, - hríbová polievka s haluškami a zemiakmi, kuracie prsia nakrájané na pásiky a dusené v smotanovo-hríbovej omáčke, cestoviny - vrtuľky 😉
my dnes rajčinovú polievku a pizzu 😀
Dnes segedín... 🙂
Ja mam uz tiez navarene zeleninova polievocka a franzuzke zemiaky. 🙂
Včera bola zeleninová polievka s krupicovými haluškami, a kuracie prsia na sampinonoch + ryza, hranolky
Dnes je na obed sosovicovy privarok so spekackou a na veceru palacinky 🙂
dnes už je hotovo, šošovicový prívarok na kyslo 🙂 A ako dezert pudingoš s vanilkovym pudingom čo sme včera piekli 😎
Ahojte,u nas dnes polievka z červenej šošovice a korenovej zeleniny a langoše /aj plnene / 😉
ahojte 🙂
dnes karfiolova polievka s mrkvou a lievance - s nutelou,dzemom,slahackou 😉
dnes dojeme zemiakovo koprovy privarok s faširkami a mužovi upečem bočik 😉
zemiakove placky s ohnivym masom a bude aj na zajtra, snad 🙂 Co sa chystate varit nedelu, nevie ma nic napadnut
dnes zeleninkova polievka a palacinky 🙂
dojedame zo vcera maso na stave a ryzu, vecer sme robili este aj palacinky a zostali nam. na veceru asi spenat alebo spenatove halusky.
@titkovamiriam granatir...dala by som si. nemam tu fliacky a nechce sa mi ich robit.
dnes plnena paprika 🙂
@januschka10 ja som si vcera spravila ked som do polievky robila široke sliže 😉

@mysiatkoo odpadnem z teba, čo ty navymýšľš, aké krásne to je 😉