icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lola7712
17. jan 2013

......my dnes mexický gulášik a asi večer upečiem nejaký koláčik.......len ešte neviem aký 😀

rolla20
17. jan 2013

rizoto z hnedej a ciernej ryze, miesto maska baltic steak osmazeny na cibulke a na rychlo len mrazena zeleninka

petronellynka
17. jan 2013

@lencyca aj ja poprosim receptna rozteky...nie je problem ak vymenim muku za celozrnnu vsak?

mariettka27
17. jan 2013

ahojte kočky,
prosím vás máte nejaký overený receptík na chutnú rajčinovú polievočku?tá moja mi akosi nechutí...mám rada tie sladučké zo sáčku,ale teraz v tehotenstve to nechcem jesť...ďakujem 🙂
na večeru urobím asi zapekané cestovinky...

kibuk
17. jan 2013

ahojte 🙂
vcera sme mali zemiaky na kyslo
dnes halusky z bryndzou 🙂))

tilenka
17. jan 2013

...od včera vajičková polievočka...dnes zapekaná brokolica...zajtra pizza....samé dobroty mnááááám 🙂

leanax
17. jan 2013

ja dnes dojedačky zo včera kapustnica a kapustové fliačky a pre manžela a dcérku zapekaný karfiol a keďže bol vývar z karfiolu tak som uvarila karfiolovú polievočku už na zajtra... 😀

mackoxxx
17. jan 2013

ach by som si dala fliačky @leanax

mackoxxx
17. jan 2013

idem si aj ja urobiť, baby dávate deťom aj divinu?

leanax
17. jan 2013

Dnes som varila karfiolovú polievku a moja dcérka mi asistovala... a to tak, že všetkú očistenú surovú zeleninu musela ochutnať 😀 ešte aj suroví neuvarený karfiol chcela, no nevedela som jej vyhovoriť, že ho musím uvariť najprv... tak som ho rýchlo nahádzala do hrnca a keď bol už uvarený tak sa s chuťou do neho pustila 😀 takže jej dnešná desiata bola surová mrkva, surový kaleráb, varený karfiol, cubulu som jej nedovolila hoc ani to jej nerobí problém 😀

leanax
17. jan 2013

@mackoxxx práve som dojedla poslednú porciu 😀

kikatko
17. jan 2013

@danielaj na tie musli tičinky ale už som ho tam našla

daniz
17. jan 2013

tak omáčka sa včera zjedla, na večeru a zajtra mm na obed vyprážaný karfiol + pažítkové zemiačky + tatarka

dabon
17. jan 2013

my dnes zapekane cestovinky s morč. maskom a hubkami 🙂

mysiatkoo
17. jan 2013

@lululka555 @abriela @danielaj jeej dakujem baby, aj ostatnym za pacitka... ved ja len aplikujem inspiracie z netu a ciastocne si ix upravujem ;)

dnes k nam konecne prisla ozajstna zima, tak sme sa vysantili na snehu, co u nas na juhu nebyva zvykom - uz len daky kopec na sankovanie by to xcelo, lebo tahat detvaky na saniax je sice zabavne, ale ruky si necitim...

tak sme oddyxovali pri vareni potom ...experimentalna brokolicova polievka (s vyuzitim zvyskov - trosku maty a asi 1/3 mozzarely), bravcova panenka s mozzarelou a susenymi paradajkami 2hod pacovana v olivovom oleji s citronom a koriandrom a pecena zelenina (paradajky,cuketa, salotka s nepecenym cicerom) plus salat... dosli zemiaky, tak z toho vznikol celkom zdravy obed 😅

erulka77
17. jan 2013

ahojte u nás fazulová polievka s domácimy hrubýmy rezancamy 🙂

nanulik
17. jan 2013

@monykam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=793 robímm podla tohoto receptu ale kukuricu nedávam a to maso neoríb m za surova ale osmžím cibulku, na nom opečiem masko a až potom zmiiešam s uvarenou ryžou. a potom na spodok kapustu, masovo-ryžovu zmes a zase kapustu

veroninna1
17. jan 2013

dnes langose

mis_ka
17. jan 2013

polenta so spenatom a parmezanom a pre mna aj trosku nivy

katja78
17. jan 2013

@mysiatkoo - mňaaaaam, aký mls 😵 koriander dávaš do pácu celý alebo ho pomelieš? a aká je výsledná chuť potom? lebo mám jednu nenačatú pixlu celého koriandru, pôvodne do dákych koláčov som kupovala a neviem, čo s ním 😅

z.k
17. jan 2013

my dnes rajčinovú polievku s písmenkami.Cestovinový šalát s kuracím mäskom a domáce celozrnné rožky 🙂

barca25
17. jan 2013

knedla kapusta a opecene horne kuracie stehna...

z.k
17. jan 2013
eva7780
17. jan 2013

kuracia pečienka s ryzou 🙂

sisanka
17. jan 2013

my dnes sosovicou polievku s domacim chlebikom zo vcera a druhe hubove fasirky pecene na plechu a americke zemiaky, salat, dresing...a este sa chystam upiect musli tycinky 😉

makulienka
17. jan 2013

dukátové buchtičky.

mysiatkoo
17. jan 2013

@katja78 koriander v pixli? nepoznam taky 😨 ja som pouzila cerstvy... otrhala som asi 3 stonky listkov a posekala nozom, to som svacla do olivoveho oleja s citronom a tym potrela maso...xut ti ale popisat neviem, robila som s nim prvy krat - mm to kupil povodne kvoli chilli omacke co robil na steaky cez vikend a troxu ostalo... rozhodne to nepokazilo xut toho masa 😉

slavka1307
17. jan 2013

@z.k aký je to šalátik ?

katja78
17. jan 2013

@mysiatkoo budú to asi semienka z koriandre, vyzerá to ako čiene korenie, len sú hnedé a nie také zvráskavené..
http://www.strava.sk/showdoc.do?docid=3391

gianni
17. jan 2013

@mackoxxx
konkrétne perkelt z diviaka som dala môjmu staršiemu 4,5 ročnému synovi a 15 mesačnému cestoviny s tou šťavou bez mäsa,tomu menšiemu som možno ešte nemusela,ale ked on stále pýta jesť ked niekoho vidí tak mu vždy niečo z taniera povyberám....