Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes na obed dopapame zeleninovu polievku a mexicke kuracie sote v psenicnej placke. na veceru urobim bryndzove halusky 😉
dnes pecene zemiaky, salat z kyslej kapusty a dresing s koprom 😉
Ahojte,u nas dnes francuzske zemiaky a polievka zo včera 😉 poobede sa chystam robit lievance 😉
@lululka555 asi vyskušam ten tvoj recept 😀
@11nika11 pocuj, neprehanas to trochu? 🙂
dnes kolozvarska kapusta a zemiakove pure recept ot @nanulik 🙂 mnam
ahojte,zase ste tu toho popísala,navarili 🙂 hor sa na čítanie.dnes len pizza jedna s olivami a slaninou a druhá hawai,hádam sa mi niečo ujde.večer ideme na oslavu tak moc netreba vyvárať 😀 a pokial mi kysne cesto,pekne vás dočítam 😉
ahote ja dnes na veeeeeeeeelku ziadost mojej dcerusky vianocnu kapustnicu a vzprazaneho pangasa so zemiakovou kasou mnamky bude aj na zajtra a este podojedame zo vcera spenatove cestoviny ....
dnes dojedame zeleninovu polievku, na druhe bol losos na masle, zemiakova kasa.. a velka vdaka uz neviem ktorej z vas, co tu davala recept na babovku, dnes som ju robila a konecne sa mi babovka podarila 🙂 vzdy sa mi po upeceni scvrkla na polovicu a vyzerala ako nedopecena, tato je ok tak sa tesim a dufam ze aj manzel pochvali, lebo on babovku velmi rad 🙂
@titkovamiriam mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam super napad cez vikend urobim.....fasiangysu tu a ja mam este stromcek 😀 😀 😀
Ahoj das receptik na marlenka gulky?dakujeeeem
@joannas jasne rumom 🙂
@womankc to neviem robi sa to cez fašiangy a ak sa nemylim tak niekde ich volaju božie milosti 🙂
@titkovamiriam hej u mojej rodiny v čechách to tak volali , že boží milosti u nás fánky, ale som to len raz hádam robila, doma skôr tie šišky vždy mama robila a teda aj ja , ale niečo na obmenu nie je zlé , mohla by som len také pásiky , alebo štvorčeky, či?????
ahojte 🙂 dnes fazulová kyslá so zemiakmi,pečené kuracie stehná,ryža a pre mm kuracia pečienka so zeleninou na zajtra do práce...a idem urobit mufinky detom 😉
@titkovamiriam mňam. Vyzerá to nenormálne chutne! Ale teraz bohužiaľ nejem sladkosti- trošku mi treba líniu upraviť do plesových šiat. 😀
@lululka555 joooooooooooooooj idem robiť lievance hneĎ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...oblízala som obrazovku a klávesnica je celá mokrá....neskutočne to vyzeraáááá....čauko kakavko 😀 😀 😀 😀 😀

@titkovamiriam neda sa to vino nahradiť dačim inim?