icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

joannas
18. jan 2013

@titkovamiriam neda sa to vino nahradiť dačim inim?

paris3
18. jan 2013

dnes na obed dopapame zeleninovu polievku a mexicke kuracie sote v psenicnej placke. na veceru urobim bryndzove halusky 😉

tortelinka
18. jan 2013

dnes pecene zemiaky, salat z kyslej kapusty a dresing s koprom 😉

rastulka
18. jan 2013

Ahojte,u nas dnes francuzske zemiaky a polievka zo včera 😉 poobede sa chystam robit lievance 😉
@lululka555 asi vyskušam ten tvoj recept 😀

tortelinka
18. jan 2013

@11nika11 pocuj, neprehanas to trochu? 🙂

ibajeho
18. jan 2013

@danielaj diky moc, idem kuknut, ja by som ho tiez radsej spravila v trube.

4divokakocka
18. jan 2013

dnes kolozvarska kapusta a zemiakove pure recept ot @nanulik 🙂 mnam

nelinka0401
18. jan 2013

ahojte,zase ste tu toho popísala,navarili 🙂 hor sa na čítanie.dnes len pizza jedna s olivami a slaninou a druhá hawai,hádam sa mi niečo ujde.večer ideme na oslavu tak moc netreba vyvárať 😀 a pokial mi kysne cesto,pekne vás dočítam 😉

mysiatkoo
18. jan 2013

@a2303 dakujem... a okolo 5tej by som brala vsetkymi desiatimi, u nas je to tak o pol 8mej 😒

mysiatkoo
18. jan 2013

rano ma prepadla neprekonatelna xut na parene buxty ako ix robil moj dedko...a na prvy buxtovy pokus to nebolo zle ;)

miruska73
18. jan 2013

ahote ja dnes na veeeeeeeeelku ziadost mojej dcerusky vianocnu kapustnicu a vzprazaneho pangasa so zemiakovou kasou mnamky bude aj na zajtra a este podojedame zo vcera spenatove cestoviny ....

lienka2
18. jan 2013

dnes dojedame zeleninovu polievku, na druhe bol losos na masle, zemiakova kasa.. a velka vdaka uz neviem ktorej z vas, co tu davala recept na babovku, dnes som ju robila a konecne sa mi babovka podarila 🙂 vzdy sa mi po upeceni scvrkla na polovicu a vyzerala ako nedopecena, tato je ok tak sa tesim a dufam ze aj manzel pochvali, lebo on babovku velmi rad 🙂

veve39
18. jan 2013

@lienka2 krasna babovka, mozes dat ten recept ? tiez sa chystam urobit 1.x a chcela by som uplne overeny recept, vdaka 🙂

miruska73
18. jan 2013

@titkovamiriam mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam super napad cez vikend urobim.....fasiangysu tu a ja mam este stromcek 😀 😀 😀

lienka2
18. jan 2013

nasla som to @tunzal vdaka za recept na tu babovku 🙂

evelina77
18. jan 2013
evelina77
18. jan 2013

Ahoj das receptik na marlenka gulky?dakujeeeem

titkovamiriam
18. jan 2013

@joannas jasne rumom 🙂

titkovamiriam
18. jan 2013

@womankc to neviem robi sa to cez fašiangy a ak sa nemylim tak niekde ich volaju božie milosti 🙂

bublina83
18. jan 2013

Je piatok, takze dnes obedik bez maska ... spenatove halusticky s ochutenou kyslou smotanou. Mnamka !

womankc
18. jan 2013

@mysiatkoo ako si robila v rúre či ako????? pekné sú mňam

womankc
18. jan 2013

@titkovamiriam hej u mojej rodiny v čechách to tak volali , že boží milosti u nás fánky, ale som to len raz hádam robila, doma skôr tie šišky vždy mama robila a teda aj ja , ale niečo na obmenu nie je zlé , mohla by som len také pásiky , alebo štvorčeky, či?????

lencyca
18. jan 2013

@mysiatkoo ahoj,som rada,že vám chutia 😉 vidíš som o niečo múdrejšia,robila som to tak 1x,neviem ako sa to robí,aby sa tam tie mená zobrazili 😕

natal12
18. jan 2013

@mysiatkoo ake krasne buchticky, mne vzdy vytecu ☹

lencyca
18. jan 2013

ahojte 🙂 dnes fazulová kyslá so zemiakmi,pečené kuracie stehná,ryža a pre mm kuracia pečienka so zeleninou na zajtra do práce...a idem urobit mufinky detom 😉

miskap2111
18. jan 2013

@titkovamiriam mňam. Vyzerá to nenormálne chutne! Ale teraz bohužiaľ nejem sladkosti- trošku mi treba líniu upraviť do plesových šiat. 😀

anavila
18. jan 2013

@lululka555 joooooooooooooooj idem robiť lievance hneĎ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...oblízala som obrazovku a klávesnica je celá mokrá....neskutočne to vyzeraáááá....čauko kakavko 😀 😀 😀 😀 😀

lencyca
18. jan 2013

@mysiatkoo ved ich máš krásne 😉 vidíš maslo som ešte neskúšala 😕 malý sa ich nemože dočkat ked ich spravím,ledva stihnú vychladnút,už ich berie z plechu 😀

lencyca
18. jan 2013

nelinka1311 @katkas1 @lola7712 recept na rožky som vám písala na str 1958 🙂