Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@nakup palacinky som robila každy mesiac v praci asi 1200ks hl.muka trošku pol.muky jedno vajce štipka soli trošku trošku oleja cukru asi 1dcl mlieka a ostatne doriedit len sodou.Necháme asi pol hodinu odstát a možeme robit palacinky na teflonovej panvici.
ahojte u nás dnes zemiakový prívarok a faširky ,polievka ma ešte nenapadla ale asi cesnačka 😉
dnes rezance s tvarohom a kyslou smotanou🙂zajtra kuraci vyvar s rezancami a bravcove na slivkach.Dnes este urobim tortu charlotu pre syna v pondelok ma 4 roky...a na buduci piatok bude oslavovat v skolke tak potom urobim este tortu do skolky ..asi motyla..potom hodim foto 😉
kur.stehna na kyslej kapuste+zemiaky na paprike
huspeninu
šošovicová polievka, a kuracie prsia so syrovou omáčkou a ryža+peč.zemiačky 😉
baby chcem robit doma sushi. nemate skusenost, ci by som mohla pouzit aj mrazeneho lososa z lidlu? dakujem
ahojte 🙂 u nas dnes pecene kuracie stehna na kyslej kapuste a varene zemiaky k tomu 🙂
u nás dnes horehronská pochúťka (važecká a čo ja viem aká ešte 🙂 ) a šošovicová polievka 😵
@macka23 Skus tuto od @danielaj https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... Je zaujimava,u nas mala velky uspech 😉
Ahojte 🙂 Dnes dojeme zo včera francuzske zemiaky 😵
a včerajšie lievance s čučoriedkovou omačkou 😝 len tak za nimi zaprašilo,tak dnes urobim hrnčekovu vianočku 😉 🙂
slepačia polievka s mrveničkou, halušky s kyslou kapustou a idem upiecť šišky 🙂
my dnes mame hovadzi vyvar- na chorobu o najlepsie, makovy nakyp a kto bude chciet tak zo vcera je tam pangasius a kasou
@sesilia na sushi by som nič rozmrazované nepoužívala. nevieš, či to už nebolo rozmrazené a zasa zamrazené... ja som paranoik na baktérie, ale môžeš použíť údeného, aj kúsky vareného. mne minule frajer urobil s uhorkou a špargľou. Dá sa tam dať čokoľvek - avokádo, kúsok omelety, nejaké huby (tepelne spracované), krabie tyčinky...), pekný deň
@sesilia losos by mal byt cerstvy,v dobrej kvalite....a hotove sushi najlepsie hned zjest 🙂 my chodime na sushi a ked si vezmeme nejake aj domov,spotrebujeme este v ten den,tak chuti najlepsie...
u nás dnes zemiaková polievka kyslá a palacinky. spravila som musli tyčinky , lenže neviem čo som pokašlala 😒 sú tvrdé jak betón 😅 ale chuťovo vynikajúce
prababka robí pečené buchty ako ich ešte oni robili doma
pečiem br.bôčik s kyslou kapustou....
pre deti palacinky s dzemom a pre nas s mm pecena zelenina aj so zemiakmi.... polievka brokolicova kremova s opecenou zemlou...
tekvicova polievka, raznici so zemiakmi a salatom, a rozmyslam nad nejakou klasikou z kysnuteho cesta, tak ak vas nieco napada poradte, dost ma pokusaju sisky, ale este som v zivote nerobila 😅
Dnes máme klasickú kyslú polievku a klobáskou, kúskom rebierka a slaninkou + celé zemiačky. A ako maškrtu som upiekla čučoriedkovú bublaninu. Chcela som upiecť niečo lepšie, ale nemala som suroviny a do obchodu sa mi ísť nechcelo, aj keď je vzdialený len 50 metrov 😠
@lululka555 tiež poprosím recept na lievance dakujééém
mrkvovo - zelerová polievka s haluškami , druhé kolienka + smotanovo - syrová omáčka + fašírky .
vyprazane rybie file so zemiakovou kasou
@womenne paci sa ti, robila som podla tohto receptu http://varecha.pravda.sk/recepty/lievance/31989... 😉
Dnes sosovicova polievka a zemiakove placky.

My dnes maggi napady masko z cibulou a zemiakmi v rure a sedliacku zeleninovu polievku 😉