icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nanulik
19. jan 2013

dojedáme zo včera a na dorazenie som robila palacinky

jankapiknova
19. jan 2013

my mame dnes cesnačku zo včera a kuraci perkelt na smotane s kolienkami. A potom ešte robim syrovu roladu a ta chuti hlavne mužovi,aspon bude mat do čoho dzopkat stale 😀

titkovamiriam
19. jan 2013

kuracia polievka,hranolky a stehiemka na mede a dnes varí michal-už ma skoro hotovo.ja som po nocnej tak ako dobre ze ho to v kuchyni baví.

ela2710
19. jan 2013

My sme včera dojedli šošovicový prívarok, dnes máme zemiakovú kašu a rybie prsty, k tomu uhorkový šalát, dnes som sama na 3 deti - je u nas moja najmladšia sestra, takze narocnejsie jedla nehrozia 🙂
a večer si spravíme bud puding, alebo palacinky, podla zelania nasho ,,hosta" 😀

lencyca
19. jan 2013

ahojte,dnes nevarim,dojedame zo vcera 😉

atrami
19. jan 2013

fašírky v rúre, zapekaná cuketa s mletým mäsom a nivou, pečené zemiaky, uhorkový šalát

denisa87
19. jan 2013

@womenne prepac ze tak neskoro,ale nebola som tu,ja som robila podla tohto,len miesto olivoveho oleja som dala obycajny http://varecha.pravda.sk/recepty/pizza-makkucke...

katkas1
19. jan 2013

pizza, zajtra kuraci vyvar, pecena krkovicka/uz je napacovana/k nej nejake fajnove zapekane zemiaky a ladovy salat a dufajme ze zostane aj na pondelok

womenne
19. jan 2013

tak som si vytvorila novu zložku a všetké vaše recepty si ukladám 🙂

ifkael
19. jan 2013

dnes pizza , zajtra zeleninova polievka a este neviem... uz padol navrh, ze sme davno nemali raznici.. tak mozno to.

luciok
19. jan 2013

Žienky, dajte typ na nejaký dobrý šalát - prídu ma pozrieť kolegyne z práce, tak chcem pripraviť nejakú chuťovečku..

sesilia
19. jan 2013
katarinka_brnka
19. jan 2013

zajtra slizikova polievocky a vykostene kuracie stehna len tak na grile a k tomu asi hranolky alebo zemiaciky.... 😎

nikita308
19. jan 2013

Ahojte, morčací vývar, bravčové rezne, slovenský zemiakový šalát, škoricové hniezda, jemné rožteky plnené nutelou... 🙂 a momentálne s každého vyjedám a popíjam kafíčko a pozerám ktorá ste čo dobrého navarili... 😝 pekný víkend... 😵

nelinka0401
19. jan 2013

aj my dnes dojedáme.pizza mala veľký úspech.Malá je o dušu..čo u nej nieje zvykom 🙂

miruss
19. jan 2013

My sme dnes mali šošovicovú polievku, pečené prstruhy s varenými zemiakmi, ľadový šalát a ako dezert čokoládové muffiny.

mata71
19. jan 2013

ahojte mi dnes oškvarkové pagače,kyslá zemiaková polievka,a na maly plech aj lekvarové buchty,,,

mravvcek
19. jan 2013

zapekane faširky,su vynokajuce 🙂 receptik tuto z MK,ale neviem od koho 😀 a na zajtra som si predpripravila plnene palacinky s mletym maskom v bolognese omacke,posypane syrom a zapecene v rure 🙂

mravvcek
19. jan 2013

@luciok aky zeleninovy,ja mam vyborny receptik z MMB ale je taky majonezkovy ale vynikajuuuuuuuuuuuuuci 😀

luciok
19. jan 2013

@mravvcek sem s receptom 😝

lienka2
19. jan 2013

dnes hrstkova polievka, palacinky plnene dusenymi struhanymi jablkami alebo lekvarom, poliate cokoladou a mala byt k nim slahacka, ale akosi sa mi nepodarilo ju vyslahat, takze bol iba slahackovy krem..
a na zajtra je v plane bravcovy vyvar, kupila som bravcove kare len este neviem co s nim.. nemate nejaky tip?

megika1
19. jan 2013

hovädzia polievka s koreňovou zeleninou,varené mäsko v smotanovo-zeleninovej omáčke,zemiaková kašička,jablkovo-orechová štrúdľa preliatá vanilkovým krémom 😵

egyptanka
19. jan 2013

Brokolicova polievka a mexicky gulas (len namiesto hrasku nakrajana kysle uhorky) a k tmu tarhona a knedla. Kto mal na co chut.

mravvcek
19. jan 2013
egyptanka
19. jan 2013

A teraz som dala piect koĺac lenivej zeny 🙂

lola7712
19. jan 2013

......tak ja dnes belehradský gulášik so zemiačikmi a teraz som šupla do rúry lekvárové buchtičky 🙂

hobit
19. jan 2013

ahojte, rada sa tu inspirujem tak skusim obcas nieco aj pridat 🙂 dnes fazulova polievka, spenatove zemiaky, losos na masle...polievka bude aj na zajtra a okrem toho este nevie, mozno buchty alebo palacinky na slano aj sladko...

a2303
19. jan 2013

Ahojte, k víkendovému menu som ešte dnes poobede zbuchla palacinky a na večeru budú krídielka pácované v teriyaki omáčke s domácim chlebíkom 😵
Pekný víkend prajem!!! 😵 😵 😵

luciok
19. jan 2013

@mravvcek ďakujem, vyskúšam ho

zklimekova
19. jan 2013

dnes bola smotanová polievka so zelenou fazuľkou, pirohy a teraz som poliala perník čokoládou...už nech stuhne 🙂