icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
20. jan 2013

@tunzal robila si moje musli tyčinky? ak áno, prečo ich máš tvrdé? nepiekla si ich dlho? 😒

danielaj
20. jan 2013

@megika1 parádny chlebík, acidkový robievam aj ja, je výborný, jemnučký 😉

nanulik
20. jan 2013

asi granadír a cesnaková polievka. zabudla som masko z mrazáku vyložiť 😀 a aj tak sa mi nechce nič extra vyvárať. ved den ako každý iný

gianni
20. jan 2013

dnes dojeme pečený bôčik s kyslou kapustou a chcem urobiť brumíka pre môjho Sebastiánka na meniny
zatial sa neviem pohnúť v kuchyni ,nejde voda ☹

bronia13
20. jan 2013

@gianni wow diki!!!!!!!!!!! ja som uplne zabudla ze nas Sebastianko bude mat meniny 😉 na Sasenkyne sme uplne zabudli len kamoske Alexandre na FB gratulovali tak som takto prisla na to 😉 ale to je aj tym ze zijeme v zahranici a tu sa meniny neoslavuju - takze dik..

bronia13
20. jan 2013

@gianni oh a este ako robis Brumika????? hod recept 😉

bronia13
20. jan 2013

@danielaj ahoj ako robievas acidkovy chleba???? ak mozes daj mi prosim ta recept..dik

danielaj
20. jan 2013

@bronia13 namiesto vody dám acidko, skús aj ten čo mám v albume medzi poslednými fotkami, je super, doteraz som robila v pekárničke ale skúsila som na plechu a chutí nám oveĺa viac 😉

milka1978
20. jan 2013

Domáci kysnutý knedlík na pare a k tomu mäsové guľky v kapustom liste zo sladkej kapusty v paradajkovej omáčke 😉

bronia13
20. jan 2013

@danielaj dakujem velmi pekne 😉 vyskusam.... minule reku upeciem chcleba a slo ma mrdnut sami cerv......fuuuuuj... a ta muka bola ais 3 mesiace stara.. dobre co???? ja som to volakedy davala do ladnicky/mraznicky ale nemam miesata 😒

danielaj
20. jan 2013

@bronia13 no pekne, niekedy naozaj človek nevie čo kuouje a čo zje 😠

libka1
20. jan 2013

hovadzie maso na spôsob diviny s knedlou, dojeme zo vcera tekvicovu polievku, sisky sme uz zjedli 😅 takze spravim asi ryzovy nakyp alebo nieco ine rychle, este uvidim...

ja028
20. jan 2013

Vyprážaný karfiol s domácou tatarskou 🙂

bronia13
20. jan 2013

@danielaj to mas pravdu 🙂

lucikatn
20. jan 2013

náš malý je od včera v horúčkách čiže nemám šancu niečo uvariť lebo je na mne pricicnutý.... ale s pomocou muža idem robiť http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2344 mňaaam

delilah1
20. jan 2013

hm dnes bažantia polievočka a druhé ešte ani srnky netušia 😀

snu
20. jan 2013

bre ranko,,dnes polievocka hovadzia.. a druhe varene hovadzie a zemiaky 😉 chren

lululka555
20. jan 2013

ahojte 🙂
ranajky za nami ,mozarela+rajcinky+cerstva bazalka a varit dnes nebudem,ide sa na hory 🙂

llienkaa
20. jan 2013

dnes vyvar a svieckova s knedlou ale s bravcovym maskom 🙂

lenka268
20. jan 2013

Ahojte, dnes robim slepaciu polievku klasika a fasirky zapecene v rure podla receptu co nedavno dala @lencyca k tomu zemiakova kasa, este som tak fasirky nerobila tak dufam ze sa podaria, a spravim marhulovy, a slivkovy kolac taky s kysnuteho cesta.

11nika11
20. jan 2013

@daniz ako robis tu knedlovu omeletu?

mitka2007
20. jan 2013

dnes ja s manzelom svieckovu s knedlou,a pre krpca s cestovinkami... 😉

macka23
20. jan 2013

Dobre ranko - dnes sladke ranajky - lievance s dzemom, na obed bude zeleninova polievka zo vcera, masko na stave so slovenskou ryzou. A dezert zo vcera, gastanova torta podla Magalovej. Prikladam obrazky na inspiraciu. 🙂

mata71
20. jan 2013

pekné mrazivé pozdravenie,,,tak u nás zmena nahlasila sa včera večer návšteva z mužovej strany z Pieštan,tak zemiaková polievka a pagače sa odložia,,,,,ved sa musím stroška ukázat a dat im najest 😀 aj tu prespia,
obed:
polievka z bravčovej kosti,rezance,kopec zeleniny v nej,
bravčové rezne,kuracie rezne,pečené zemiaky ryža a kompot slivka,hruška,broskyna,čerešna,podla chuti,alebo uhorky,
upečené 2 piškody s jedna s vanilkovou plnkou a ananásom,druha čokoladovou plnkou,, navrch šlahačka,,,a černice k tomu.
na večeru alebo zajtrajšie ranajky rybacia pomazanka,paradajky,papriky,,,a máme špekačky,,,
Ešte že sa ohlasili... 😵

denisa87
20. jan 2013

pečené morčacie stehná s bobkovým listom,slepačia polievka,zemiakový šalát,zemiaková kaša , a ešte cviklový šalát 😉

rastulka
20. jan 2013

Ahojte 🙂 U nas dnes kuracia polievka s mrveničkou a pečene kura,vypražane br.rezne,slovenska ryža a kompoik 🙂 Dezert dnes bude z cukrarne 😉 nestiham aj piect,ideme navštivit svokru do nemocky 🤐

danielaj
20. jan 2013

u nás dnes netradične nebude tradičná nedeľná polievočka, ale dojeme kapustovú s rajčinovým pretlakom zo včera, nezjedla sa, tak ju nebudeme vyhadzovať, a robím bravčové karé plnené chlebovou plnkou, stočené do závitku, obalené anglickou slaninkou a pečené v rúre, k tomu slovenská ryža a zemiaky, čerstvý jablkový kompót a poobede ideme na návštevu a sesternica pečie štrúdlu, nevadí, že sme ju mali včera doma, štrúdľa je úžasná každý deń 😉 peknú nedeĺu

petraj30
20. jan 2013

ahojte,dnes mame holubkovu polievku,pecena kacka,kapusta a knedla.dezert pariska torta 🙂 🙂 🙂

dabon
20. jan 2013

Dnes polievka paradajková zo včera, krpatá nám rano pripravila sladké ranajky (natrela nám palacinky zo včera čuč. dzemom) 🤐 no a na obed robím dusené kuriatko s ryžou 🙂

gianni
20. jan 2013

@bronia13
brumík-velká silikonová forma : 4dcl pol.múky, 2dcl cukru, 1dcl olej, 2 vajcia, 1 PDP, 1 van. cukor, 2dcl mlieko, 1 L kakao,piecť na 180C
ked vychladne pošlem foto
tu je niečo podobné http://www.varime.sk/recepty/brumik-/