icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dtveronika
20. jan 2013

Hovädzia polievka s pecenovymi haluskami, slovenska ryza a bravcove na hubach 🙂

libusinka
Odpoveď bola odstránená
lydia22
20. jan 2013

Cesnakova polievka so syrovymi knedlickami, bravcove kare na prirodno,ryza a opekane zemiaky.

sebi123
20. jan 2013

@macka23 krasne sa Ti vydarila torticka 😉

bronia13
20. jan 2013

@gianni dakujem velmi pekne, vyskusam a dam vediet 😉

gianni
20. jan 2013

@bronia13
zatial neozdobený...
aj tvojmu Serbastiánovi všetko naj...

lola7712
20. jan 2013

@gianni .........tak ten je teda už teraz nádherný waaauuu 🙂

lola7712
20. jan 2013

......u nás dnes slepačí vývar a ražniči so zemiačikmi..........ešte uvažujeme nad niečim sladkým........ale nemám vajíčka 😖

eva7780
20. jan 2013

@macka23 možem ta poprosit o recept na tu tortu? 🙂 urobila by som pre mm na narodeniny
dnes u nás zeleninova polievka,vypr.pangasius ,zemiakova kaša a tatarka,kolac sa mi nechce piect,tak aspon urobim pudingove pohare 🙂

macka23
20. jan 2013

@sebi123 necakane dobre vypalila 🙂 je vyborna 🙂

@eva7780 receptik: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301

bellada
20. jan 2013

vcera kuracia polievka, pecene hovadzie po tialiansky - so zelenonovoparadajkovou omackou a makaronmi, torticka - piskotovy korpuys plneny marhulami a kremom zo slahacky a bielej cokolady

dnes obed v japonskej restike, tesim sa hlavne na sushi 😵

erulka77
20. jan 2013

Pre dcérku Alicku k 13-tim narodeninám 🙂 krtkova domáca torta

nelinka0401
20. jan 2013

dnes oddychujem,varí muž 🙂 polievku z kuracích krídiel s kopou zeleniny a domácimi slížikmi,zapekané kuracie prsia (cesnaková pasta-domáca,kápia,olivy,šunka ,zakryté syrom k tomu pečené zemiaky a domáca tatarská.a ako zákusok dojeme tortu z oslavy 😉

tanitta
20. jan 2013

nedelna vyvarova polievka, hovedzie na hriboch, vklepane hovedzie rezne + ryza k obom jedlam, uhorkovy salat

mia258
20. jan 2013

Tekvicova kremova, vyprazana mozzarella so zemiakmi a paradajkovo-paprikovym dipom 🙂

gianni
20. jan 2013

a ozdobený(amatérsky) 🙂

rastulka
20. jan 2013

@gianni aj ja mam taku silikonovu formu 🙂 hihi musim vyskušat 😉

anitenka
20. jan 2013

slepacia polievka kuracie kridielka smazene a kuracie kridelka v marinade opecene v trube a zemiakova kasa kakaova rolada a torticka zo vcerajsej oslavy

luciok
20. jan 2013

Aj my dnes netradične - namiesto nedeľnej klasiky máme kyslú polievku zo včera a robila som pizza rezne s ryžou s kukuricou.

luciok
20. jan 2013

@gianni Amatérsky ozdobený??? Veď je krásny 😵

simona112
20. jan 2013

Dnes kuraci vyvar so zeleninkou a slizikmi, pecene kyracie prsia so syrom a smotanou s ryzou a domaci marhulovy kompot.

vivusika
20. jan 2013

u nás dnes od včera slepačia polievka s rezancami a dnes som uvarila iba kuracie prsia na prírodno s hráškom a mrkvou, zemiaková kaša a decká si dali broskyňový kompót a my cviklu 🙂 ku kávičke priniesla včera manželova ex manželka tiramisu 😉

lencyca
20. jan 2013

Ahojte,dnes sme bez polievky,akosi sa chlapom neziadaju.kuracie sote s uncle beans,ryza,miesany salat,robil ho moj 13r.syn,musim ho uz zapriahat,kedze mam doma samych chlapov,treba to uz zaucat od mala 😀

lencyca
20. jan 2013

@lenka268 som zvedava ako vam chutili 😉

ibajeho
20. jan 2013

@danielaj dani chcem sa spytat na tie pagaciky co si robila naposledy, dala si tam 300g palmarinu jak je pisane? A roztopeny ci v tuhom stave? Mne sa to zda strasne vela.

lencyca
20. jan 2013

@gianni krasny brumik,vsetko najlepsie malemu k meninam 🙂

milenka74
20. jan 2013

@gianni amaterske z lasky su najkrajsie 😵 😵 😵

lenka268
20. jan 2013

@lencyca tak musim povedat ze su ozaj perfektné, najprv som rozmyslala ci tam dam aj tu kyslu smotanu lebo to som nikdy do fasirok nedavala, a dala som a ozaj su lahodne , stavnate, velmi pekne dakujem za super recept, podobne takto robim kare bravcove ze nastojaka to volam, tiez v struhanke obalene vo vajci oprazene a dam do rury a zalejem rovnakou ochutenou vodou stavou, uz aj davam fotky, polievku som nefotila, iba fasirky a trocha zhorety kolac, 🙄 vysli mi styri z kila muky. Recept na fasirky som si pekne zkopirovala a ulozila 🙂 Dakujem 😵

lenka268
20. jan 2013

@gianni velmi pekny podareny brumik, super sa podaril, skusim niekedy urcite 🙂

leanax
20. jan 2013

my dnes paradajková polievočka na želanie a mäso, knedľa, kapusta... 😀