Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Cesnakova polievka so syrovymi knedlickami, bravcove kare na prirodno,ryza a opekane zemiaky.
......u nás dnes slepačí vývar a ražniči so zemiačikmi..........ešte uvažujeme nad niečim sladkým........ale nemám vajíčka 😖
@sebi123 necakane dobre vypalila 🙂 je vyborna 🙂
@eva7780 receptik: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40301
vcera kuracia polievka, pecene hovadzie po tialiansky - so zelenonovoparadajkovou omackou a makaronmi, torticka - piskotovy korpuys plneny marhulami a kremom zo slahacky a bielej cokolady
dnes obed v japonskej restike, tesim sa hlavne na sushi 😵
dnes oddychujem,varí muž 🙂 polievku z kuracích krídiel s kopou zeleniny a domácimi slížikmi,zapekané kuracie prsia (cesnaková pasta-domáca,kápia,olivy,šunka ,zakryté syrom k tomu pečené zemiaky a domáca tatarská.a ako zákusok dojeme tortu z oslavy 😉
nedelna vyvarova polievka, hovedzie na hriboch, vklepane hovedzie rezne + ryza k obom jedlam, uhorkovy salat
Tekvicova kremova, vyprazana mozzarella so zemiakmi a paradajkovo-paprikovym dipom 🙂
slepacia polievka kuracie kridielka smazene a kuracie kridelka v marinade opecene v trube a zemiakova kasa kakaova rolada a torticka zo vcerajsej oslavy
Aj my dnes netradične - namiesto nedeľnej klasiky máme kyslú polievku zo včera a robila som pizza rezne s ryžou s kukuricou.
Dnes kuraci vyvar so zeleninkou a slizikmi, pecene kyracie prsia so syrom a smotanou s ryzou a domaci marhulovy kompot.
u nás dnes od včera slepačia polievka s rezancami a dnes som uvarila iba kuracie prsia na prírodno s hráškom a mrkvou, zemiaková kaša a decká si dali broskyňový kompót a my cviklu 🙂 ku kávičke priniesla včera manželova ex manželka tiramisu 😉
@lencyca tak musim povedat ze su ozaj perfektné, najprv som rozmyslala ci tam dam aj tu kyslu smotanu lebo to som nikdy do fasirok nedavala, a dala som a ozaj su lahodne , stavnate, velmi pekne dakujem za super recept, podobne takto robim kare bravcove ze nastojaka to volam, tiez v struhanke obalene vo vajci oprazene a dam do rury a zalejem rovnakou ochutenou vodou stavou, uz aj davam fotky, polievku som nefotila, iba fasirky a trocha zhorety kolac, 🙄 vysli mi styri z kila muky. Recept na fasirky som si pekne zkopirovala a ulozila 🙂 Dakujem 😵
my dnes paradajková polievočka na želanie a mäso, knedľa, kapusta... 😀

Hovädzia polievka s pecenovymi haluskami, slovenska ryza a bravcove na hubach 🙂