Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte kocky mi mame este kapustnicu a dnes som robila po sto rokoch chrenovu omacku s knedlou a hovadzinou....boze som sa neskutocne nazrala 😀 😠 a este nepeciem mame vianocne kolaciky a vcera doniesla svokra sisky a dnes moja sestra jej prve mafinky podla danky s coko kuskami .......
ahojte dnes vyvar z husich drobov... 🙂 druhe ryza a pecene kura plus domaci kompot zavarane marhule...dnes bez dezertu nechce sa mi nic... 😀
ahojte my dnes máme slížikovú polievku s kopou zeleninky a meska a druhé máme kuracie vyprážane rezne s tarhonou a domácim kompotom marhuľami, a dezertík je čerešnová bublanina 😉
ahojte dnes mame bravcove rezne, zemakova kasa a cervena kapusta 🙂
zeny nemate nejaky dobry recept na bananovy kolacik alebo roladu?
ahojte dnes mame bravcove rezne, zemakova kasa a cervena kapusta 🙂
dnes hovadzia polievka s rezancami, pečené kuracie stehná, zemiaková kaša, mm ide večer do práce , tak aj knedľa a segedínsky guláš, skúšala som pagáčiky, čo som odkukala od @danielaj 🙂..sú super
moj je stale zapojeny do varenia, my este teraz varime, ale isiel skocit kupit listkove cesto na kolacik, stale mi asistuje v kuchyni, este aj riady poumyva 😉 u nas dnes karfiolova polievka a halusky, obratene rezne, zemiakove pyre, a jablkovo pudingovy kolac neskor fotodokumentace 🙂
@zoe_a jeeejj mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamm 🙂 🙂 🙂 🙂 chutnuckeee siskyyy, ak sa da prosim si receptiiik, zajtra urcite spravim 😉
bramborová česnečka, sekaná, brkaše, zelný salát
@miruska73 ja sa smejem, že u nás je to ako v Amerike 😉 bežne sa stretávame /oni sa rozviedli pred 23 rokmi a my sme spolu 15/ a dokonca si chodíme aj na oslavy, s nevlastnou dcérou /28 rokov/ sa poznáme od jej 13 rokov, kedy bola v najblbšom veku a vychádzam s ňou super, oveľa lepšie ako jej tatko. Dokonca rozmýšľame s jeho ex nad spoločnou dovolenkou 😀
@kvietocek7 nech sa ti paci: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zoe_a/album/...
My dnes porkova polievka kremova a francuzske zemiacky 🙂
jééééééééj vy ste ale navarili samé dobroty 🙂 my dnes karfiolovú polievočku s ovsenými vločkami a pečená klobáska s cibuľkou a zemiakmi
no baby..doma sme mali zeleninovu, rezne, vyprazany karfiol a na navsteve u svokry maso na hubach, tarhonu, kuraciu polievku, potom rezne a salat :D este tortu a ja o chvilu vybuchnem :D
@bronia13
@mirage odkaz na receptik podla ktoreho som sisky robila, takisto aj postup na penu najdete tu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zoe_a/album/...
@bronia13 sisky od starkej su tie naj, ziadne ine ich neprekonaju ani u mna.. coby som za tie sisky, buchty na pare, pecene buchty atd.. od mojej starkej dala aj ja, bohuzial uz to ani u mna nie je mozne :(
tak my sme dnes mali domac.knedlu,cervenu kapusticku a pecenu kacku 😉

@ibajeho normálne v tuhom stave, presne tak ako v recepte 300 g , ale ja som dala Heru 😉