icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

leanax
21. jan 2013

žienky aj u nás prší tak som pripravila cesto, teraz čakám kým vykysne a idem skúsiť pečené buchty s lekvárom... no čo už budem doma robiť keď sa nedá ísť von ta piecť, nech máme do čoho zobnúť, ovšem keď sa podarí 😀

lencyca
21. jan 2013

@lululka555 mnam,ty provokaterka,slinky mi tečú 😀

lencyca
21. jan 2013

@danielaj všetko tak ako si písala v recepte ,z vonka mal fajnovú korku,ked som ho prekrojila vnútri bol surový,tak som ho tam ešte šupla,ale potom mi ztvrdol na kamen 😒 no chleba a ja,nie sme kamoši,asi zostanem len pri mojich rožkoch 😀 ,uvidím ako dopadne dnešný pokus... 😕

lencyca
21. jan 2013

@danielaj Dani poprosím ta recept na makovky,zbožnujeme ich 😉

pami2
21. jan 2013

@marionetta super, takyto recept na domacu vegetu som uz davno hladala. to ani nedavas susit ani sterilizovat..len do poharov a do chladnicky? kolko poharov ti asi vyjde?

womankc
21. jan 2013

@mysiatkoo Ďakujem

veve39
21. jan 2013

@lencyca prosim ta mozes napisat k tym zapekanym fasirkam aj ako robis masovu zmes ? spominala si aj kyslu smotamnu ze tam davas, tak nech mam predstavu, dakujem krasne 🙂

eva7780
21. jan 2013

dnes sa u nás dojedalo 🙂

veve39
21. jan 2013

@snu buchty vyzeraju skvele..ani ja sa s kysnutym nekamaratim, recept si teda ukladam...ako dlho si ich piekla na kolko stupnovej teplote ?

natal12
21. jan 2013

@sweetlemon moja gratulujeeeem 🙂

leanax
21. jan 2013

@veve39 no moje sa už pečú, v kuchyni to vonia výborne tak som zvedavá aký bude výsledok... zatiaľ to vyzerá dobre... mňa zvykne sklamať moja plynová rúra - ešte som sa na nej nenaučila piecť, tak preto mám strach... no uvidíme, dám vedieť... 🙂

diusik
21. jan 2013

dnes langose a fazulova na kyslo,konecne sa mi podarili 😀

sweetlemon
21. jan 2013

@natal12 dakujem pekne 🙂 🙂 😵

snu
21. jan 2013

@veve39 asi tak 30 min na 180 C ked boli uz hnedkave,tak som ich vytiahla,, aku tu bol aj otec,,a on je taky buchtozrut 😀 a nevedel vynachvalit,ze ake su jemnucke 😀 tak som bola rada 😀

veve39
21. jan 2013

@leanax ty si akcna, ja som zatial len v stadiu skopirovania a ulozenia receptu 🙂, ani drozdie doma nemam...
v plynovej by som si veru na pecenie netrufla...ale je to vec zvyku

mariettka27
21. jan 2013

@danielaj ahoj,robila som muffinky podľa tvojho receptu a sú jednoduché,rýchle a mňamkové...cesto je krásne nadýchané...robila som jablkovo mandľové a kakaovo kokosové...ďakujem za inšpiráciu 😉

leanax
21. jan 2013

@veve39 ja kupujem kombinovaný šporák už dva roky 😀 😀 😀 ale keď som už mala na neho našetrené tak som dala prednosť nábytku do detskej izby 😀 dcérka vyhrala, chcela som , aby ona mala zariadené... čo tam po rúre 😀 ale veru by sa zišla elektrická, lebo tam sa dá presne všetko nastaviť, tu pri plynovej musím sledovať... ja už čakám kým vychladnú, aby som mohla ochutnať 😀

monykam
21. jan 2013

@sisanka ahoj prosím ťa ako robíš ten šalátik z tej čínskej kapusty, myslím dresing ďakujem

darka2001
21. jan 2013

@chloe001 zavarany zeler tak to som este nepocula

silvialongo
21. jan 2013

@megika1 Môžem sa opýtať, to je zemiakové cesto ... ako zemiakové placky? Ďakujem, Sisa

levandullka
21. jan 2013

Na vylepsenie hrozneho dna - jablkove pite v rure 🙂

silvialongo
21. jan 2013

@lenka268 Môžem poprosiť o recept na tie krásne fašírky? Viem si ho niekde nájsť a skopírovať? Ďakujem

darka2001
21. jan 2013

@popelka5000 wow vyzera to velmi dobre,mozes pridat recept na pizzu-cesto,vdaka

lenka268
21. jan 2013

@silvialongo ahoj na strane 1945 je tento recept, je od lencyca, tiez som si ho odtial pozicala 😀

silvialongo
21. jan 2013

@lenka268 Ďakujem, nevedela som ho nájsť ...

mizulienka
21. jan 2013

@danielaj dakujem krasne 😉

veve39
21. jan 2013

@leanax my sa coskoro budeme stahovat, tak prave vyberam vstavanu elektricku ruru, chcela som najskor co najjednoduchsiu (t.c. mam obycajnu whirpool-ku 12rocnu sa super je), tych moznosti je teraz tolko, ze sa hlava zatoci 🙂 tak sa musim krotit a zmestit do financ.limitu

nakup
21. jan 2013

Ahojte my včera a dnes klasická hovädzia polievka s domácimi rezancami a segedínsky guláš domáca knedľa varená vo vode a vôbec nie premočená 😀

lululka555
21. jan 2013

baby prosim vas,mozem cerstvu bazalku nakrajat a dat do pohara do mraznicky? Alebo ako ju uskladnit? Je uz taka vseliaka a je mi ju luto vyhodit,tak krasne vonia...

lululka555
21. jan 2013

@nakup mnam dala by som si,dlho sme nemali 😉