Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 nasekaj si ju a daj do nadobky na lad... Zalej vodou a budes mat aj naporcovane 🙂
hlivovy perkelt a kolienka 😉
@mysiatkoo dakujem,urobim to tak 😉
@rastulka krasna 🙂
Dnes varila obed restauracia, lebo po prebdenej noci a dopoludnia a detskej doktorky som bola grogy. Takze mimoriadne som bola v restike so svojimi dvoma chlapmi. 🙂 Ale na veceru som uz spravila pirohy plnene zemiakmi so smotanovo-jogurtovou omackou, posypane opecenou slaninkou s cibulkou. No a hnetie sa mi chlieb v robote.
@zklimekova cau poprosim ta o recept na tie pagaciky 😉
@rastulka vzhladom na to,ze tam ide kusok masla by som ju asi dako dlho neskladovala.... resp. ja mam odlozenu aj taku starsiu, ale mam ju len na skusanie ... maximalne by som to pouzila na postavicky na domacu tortu pri ktoryx viem,ze ix nikto jest nebude a budu iba ako dekoracia :D ... potom ju treba zohriat viac a znova zaxladit, aby ziskala opat svoje vlastnosti ;)
domaca sunkovo-salamova pizza, recept MK a slepaci vyvar 🙂
na zajtra som namočila hŕstku takže bude hŕstková polievka s kúskom párku s domácim chlebom a ak mi krpec dovolí tak urobím nejaký koláč - rozmýšľam nad kysnutým slivkovým s posýpkou
@darka2001 400gr hl.muky,70ml oleja,sol,kvasnice 20gr,240ml vody,1/3 kypr.prasku, vajce(nemusi byt). Toto ti v pohode vystaci na dve tenke pizze 😉
@silvialongo zhruba na 1,2 kg zemiakov ide 100 g hladkej múky,50 g strúhanky,2 vajíčka,1 dcl mlieka,soľ,korenie,bylinky,mletá rasca,mletá cibuľa a pretlačený cesnak podľa chuti ....dám viacej oleja do tepše,predhrejem iba s olejom a vylejem masu,silikónovou špachtľou uhladím,aby aj na vrchu bol olej,inak neupečie zvrchu tak do ružova,zostane zelenkavý lepivý povrch,preto dám štedrejšie oleja,ktorý potom zlejem po upečení do chrumkava,dúfam,že som trošku pomohla 😵
@titkovamiriam na to by som sa dala pozvať,u nás je zákaz robiť toto jedlo 😠 😠 😠 fňuk
@megika1 a preco,moji chlapi ho miluju,aj vanilkovu alebo pudingovu ryžu

@monykam ahoj neviem aky salat myslis, urcite som ja pridavala recept? 😕