Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lululka555 mnam,ty provokaterka,slinky mi tečú 😀
@marionetta super, takyto recept na domacu vegetu som uz davno hladala. to ani nedavas susit ani sterilizovat..len do poharov a do chladnicky? kolko poharov ti asi vyjde?
dnes sa u nás dojedalo 🙂
@sweetlemon moja gratulujeeeem 🙂
dnes langose a fazulova na kyslo,konecne sa mi podarili 😀
@natal12 dakujem pekne 🙂 🙂 😵
@danielaj ahoj,robila som muffinky podľa tvojho receptu a sú jednoduché,rýchle a mňamkové...cesto je krásne nadýchané...robila som jablkovo mandľové a kakaovo kokosové...ďakujem za inšpiráciu 😉
@veve39 ja kupujem kombinovaný šporák už dva roky 😀 😀 😀 ale keď som už mala na neho našetrené tak som dala prednosť nábytku do detskej izby 😀 dcérka vyhrala, chcela som , aby ona mala zariadené... čo tam po rúre 😀 ale veru by sa zišla elektrická, lebo tam sa dá presne všetko nastaviť, tu pri plynovej musím sledovať... ja už čakám kým vychladnú, aby som mohla ochutnať 😀
@megika1 Môžem sa opýtať, to je zemiakové cesto ... ako zemiakové placky? Ďakujem, Sisa
Na vylepsenie hrozneho dna - jablkove pite v rure 🙂
@lenka268 Môžem poprosiť o recept na tie krásne fašírky? Viem si ho niekde nájsť a skopírovať? Ďakujem
@popelka5000 wow vyzera to velmi dobre,mozes pridat recept na pizzu-cesto,vdaka
@silvialongo ahoj na strane 1945 je tento recept, je od lencyca, tiez som si ho odtial pozicala 😀
@lenka268 Ďakujem, nevedela som ho nájsť ...
@danielaj dakujem krasne 😉
baby prosim vas,mozem cerstvu bazalku nakrajat a dat do pohara do mraznicky? Alebo ako ju uskladnit? Je uz taka vseliaka a je mi ju luto vyhodit,tak krasne vonia...
@nakup mnam dala by som si,dlho sme nemali 😉

žienky aj u nás prší tak som pripravila cesto, teraz čakám kým vykysne a idem skúsiť pečené buchty s lekvárom... no čo už budem doma robiť keď sa nedá ísť von ta piecť, nech máme do čoho zobnúť, ovšem keď sa podarí 😀