Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja dnes len rýchlo špagety s paradajkovou omáčkou a syrom
@michaelamilan Ja sem chodim malo, ale len za tento vikend som si skopirovala recepty na 9 stran vo Worde🙂 A uz ledva cakam na vikend (uz bude po DPH 🙂 ), ze nieco vyskusam, lebo stale si varim len to svoje dookola a chyba mi inspiracia. Urcite vyskusam Tvoj kolac, potom @danielaj tu mala fasirky, ktore vyzerali bombasticky a aj chlebik a briosky. Vsetky ste tu uzasne sikovne. Dolu klobuk kocky.
@michaelamilan dcéra na ten cibuľový koláč, zahlásila , že tečú mi sliny, vypni to, lebo ti oslintám obrazovku xixixiixiix 😉 😀 a dodala , že tú cibuľu " by odtiaľ vyžrala celú heheheheh "
@anos18 ja som sem začala chodiť keď som nastúpila na PN-ku(aspoň som si vyplnila voľné chvíle) a tiež mám množstvo skopírovaných a vytlačených receptov založených v šanóne 🙂 už ich len pomaly ale isto začať robiť 🙂
a ďakujeme za komplimentík 😀
🙂
@womankc 😀 😀 😀 sa smejééééééém 🙂 poderená dcérka!!!!!
@nelinka0401 mala som predhriatu rúru,piekla som ho ešte dlhšie a stále bol surový,potom mi stvrdol...neviem kde bola chyba,možno v múke,neviem...to sa stáva,že sa nám všetko nepodarí ako by sme chceli,skúsila som iný,ten sa podaril 😉
madarsky gulas s cestovinami
Hlásim sa s úspešným ukončením zákusku Kinder bueno. Zatiaľ sa chladí, takže zatiaľ robím griláž. Na obed sme mali hrachovú polievku a moja mamina urobila opekance s makom. (zvýšili jej od vianoc)
@nelinka0401 Dakujem 🙂 ,na tie Dankine briošky sa chystám aj ja 😉
karfiolový perkel s maslovými haluškami
@lencyca ja som nakoniec robila iné cesto,nemám už doma med a bez neho som to nechcela robiť.som zvedavá ako budú chutiť tieto,recept som našla na mmb ale zatáčala som ich do uzlov ako Danka 🙂
@nakup čo to je?vyzera to chutne,som strááááááááášne na sladkééé.
@raza
@bodka13 podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16624 a zdobila som ich puncovou a citronovou polevou dostat kupit v obchode

@anos18 tak pošlem holubom hííííí 😀 Ja tu tiež vždy vyhladnem a utrpením premňa bolo, keď som nemala 4mesiace kuchyňu a chodila som sem len slintať a zbierať recepty!!!!
Teraz sa už aj ja konečne môžem zapojiť medzi babulky a povymieňať receptíky 🙂
P.S rýchle vybavenie DPH! 😉