icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

michaelamilan
22. jan 2013

@anos18 tak pošlem holubom hííííí 😀 Ja tu tiež vždy vyhladnem a utrpením premňa bolo, keď som nemala 4mesiace kuchyňu a chodila som sem len slintať a zbierať recepty!!!!
Teraz sa už aj ja konečne môžem zapojiť medzi babulky a povymieňať receptíky 🙂
P.S rýchle vybavenie DPH! 😉

lydia22
22. jan 2013

ja dnes len rýchlo špagety s paradajkovou omáčkou a syrom

levandullka
22. jan 2013

Včerajšie canelloni bolognesse 🙂

womankc
22. jan 2013

🙂 😉 @mysiatkoo tak ukazujem práve tvoje fotky svojej dcére, že takýto dezert urobím cez víkend a ona na to, že no nič v zlom ale to nad tým sa mi viacej páči, no hold masožravec sa nezaprie 😀 miluje masko a šaláty , hneď skonštatovala , že ten šalát je krásny

anos18
22. jan 2013

@michaelamilan Ja sem chodim malo, ale len za tento vikend som si skopirovala recepty na 9 stran vo Worde🙂 A uz ledva cakam na vikend (uz bude po DPH 🙂 ), ze nieco vyskusam, lebo stale si varim len to svoje dookola a chyba mi inspiracia. Urcite vyskusam Tvoj kolac, potom @danielaj tu mala fasirky, ktore vyzerali bombasticky a aj chlebik a briosky. Vsetky ste tu uzasne sikovne. Dolu klobuk kocky.

womankc
22. jan 2013

@michaelamilan dcéra na ten cibuľový koláč, zahlásila , že tečú mi sliny, vypni to, lebo ti oslintám obrazovku xixixiixiix 😉 😀 a dodala , že tú cibuľu " by odtiaľ vyžrala celú heheheheh "

michaelamilan
22. jan 2013

@anos18 ja som sem začala chodiť keď som nastúpila na PN-ku(aspoň som si vyplnila voľné chvíle) a tiež mám množstvo skopírovaných a vytlačených receptov založených v šanóne 🙂 už ich len pomaly ale isto začať robiť 🙂
a ďakujeme za komplimentík 😀

anavila
22. jan 2013

🙂

michaelamilan
22. jan 2013

@womankc 😀 😀 😀 sa smejééééééém 🙂 poderená dcérka!!!!!

lencyca
22. jan 2013

@nelinka0401 mala som predhriatu rúru,piekla som ho ešte dlhšie a stále bol surový,potom mi stvrdol...neviem kde bola chyba,možno v múke,neviem...to sa stáva,že sa nám všetko nepodarí ako by sme chceli,skúsila som iný,ten sa podaril 😉

lencyca
22. jan 2013

@danielaj Dani dakujem,iný som robila 😉

aduskalac
22. jan 2013

pečene donuty 🙂deti zdobili.-)

4divokakocka
22. jan 2013

madarsky gulas s cestovinami

miruska73
22. jan 2013

@aduskalac no krasne kusky aj ja sa chystam na ne uz dlhsie ale urcite nebudu take krasne ako tvoje alebo aj inych bab 😖

nelinka0401
22. jan 2013

@aduskalac mňáám,krásne ich máš 🙂

@lencyca videla som foto toho druhého chlebíka.super,že sa podaril,ja teraz robím chorvátske rožky a briošky ale neviem,či z toho nieoč bude,nejako dlho mi to kysne,inokedy to mám za cvíločku krásne nakysnuté.asi kvasnice tam robia šarapatu...a to som načala nové 😠

luciok
22. jan 2013

Hlásim sa s úspešným ukončením zákusku Kinder bueno. Zatiaľ sa chladí, takže zatiaľ robím griláž. Na obed sme mali hrachovú polievku a moja mamina urobila opekance s makom. (zvýšili jej od vianoc)

gianni
22. jan 2013

dnešný chlebík(ten bez miesenia,čo som vyššie dávala link)
ináč môj prvý pečený v rúre,zvykla som len v pekárničke,ale ešte neviem ako chutí bo ešte chládne 🙂

aduskalac
22. jan 2013

@miruska73 preco by neboli aj tvoje pekne ved toto zdobili moje deti.-)tak to zvladnes aj ty 😀

aduskalac
22. jan 2013

@gianni na ktorej stranke najdem recept na chlebík?

lencyca
22. jan 2013

@nelinka0401 Dakujem 🙂 ,na tie Dankine briošky sa chystám aj ja 😉

nelinka1311
22. jan 2013

karfiolový perkel s maslovými haluškami

raza
22. jan 2013

@aduskalac jééj, to je krásne. 🙂 môžem poprosiť recept? a čím ste ich zdobili ?

nelinka0401
22. jan 2013

@lencyca ja som nakoniec robila iné cesto,nemám už doma med a bez neho som to nechcela robiť.som zvedavá ako budú chutiť tieto,recept som našla na mmb ale zatáčala som ich do uzlov ako Danka 🙂

nelinka1311
22. jan 2013

@nakup čo to je?vyzera to chutne,som strááááááááášne na sladkééé.

miruska73
22. jan 2013

@danielaj juuuuuuuuuuuuuuj toto milujeme ale mi si pridavame aj olomoucke syrecky mi ich lubime 😀 😀 😀

bodka13
22. jan 2013

@aduskalac podľa akého receptu si ich robila 😕 ...raz som skúšala piecť aj ja ,ale boli také vysušené - mám plynovú trúbu ...a polevu si ako robila ? vyzerajú super 🙂

veve39
22. jan 2013

@leanax ako vysli tie buchty ? podarili sa ?

aduskalac
22. jan 2013

@raza
@bodka13 podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16624 a zdobila som ich puncovou a citronovou polevou dostat kupit v obchode

libka1
22. jan 2013

@gianni urcite bude fantasticky, aj ja som zacala piect v rure, spravim v pekarnicke a potom upeciem v rure, je to ovela lepsie chutovo, ako normalny obchodny, akurat viem co som donho dala 😉 ten tvoj vyzera na zahryznutie 😉