icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nelinka0401
22. jan 2013

@natal12 nie je to ťažké.robila som to podla receptu.bochníček rozvalkáš na dlžku a len od spodu stočíš a trošku natiahneš do strán 😉

nelinka0401
22. jan 2013

@zuzkat1
@natal12 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6946 tieto som robila spravila som si šúlanec a spravola uzlík.potom to už len doformuješ trošku a je.je to jednoduché
http://varecha.pravda.sk/recepty/pecivo-z-chorv... tu je recept na rožky

natal12
22. jan 2013

@nelinka0401 dakujem niekedy skúsim a chorvátske rožky som už robila minule 😉

monykam
22. jan 2013

@titkovamiriam ahoj prosím ťa napísala by si mi recept ako robíš tie bramborové knedlíky s tou kyslou kapustou? ďakujem...lebo mm to má rád, už som to skúšala ale nebolo to ono

nelinka0401
22. jan 2013

@danielaj hned ako kúpim med,už aj idem na tie,čo máš v albume 😀

titkovamiriam
22. jan 2013

@monykam jasne už som dlhsie nerobila-paci sa receptík:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41396
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34371

a počula som z obyvačky že pojde rozpravočka ratatui-aj to som dlho nerobila

monykam
22. jan 2013

@titkovamiriam 🙂 🙂 ďakujem krásne, vykúšam ich podľa tohoto receptu...

atiatko
22. jan 2013

@lenka268 Ahojki .... môžem veľmi pekne poprosiť o recept na tie fašírky ? Prešla som niekoľko strán dozadu a niekde som ho nenašla - teda hľadala som ho od maminky pod nickom @lencyca .... ĎAKUJEM 🙂

lenka268
22. jan 2013

@atiatko jasne pisala ho na strane 1945 🙂

titkovamiriam
22. jan 2013

@monykam to je klasika zemiakove cesto ci knedlicky,knedle,sulance,perky 🙂

mysiatkoo
22. jan 2013

@womankc pozdravujem dceru 😀 resp... odkazem mm 😎

dnes dalsi experiment - kuskus prvy pokus... mne to xutilo, detvaky ale ohrnuli nosom 😠 , tak to asi nebude moc casto ... spracovala som do toho maso z nedelneho kurata, salat a nieco ako tzatziky k tomu...

veroninna1
22. jan 2013

@lucikatn mohla by som poprosit recept na tieto rozteky aj s tou plnkou? dakujem 🙂

atiatko
22. jan 2013

@lenka268 ďakujem za info si zlatá ... ja som prešla tak 15 strán dozadu a to bolo treba ísť ešte ďalej 😉 🙂 recept uložený a určite vyskúšam .... 🙂

lenka268
22. jan 2013

@atiatko neni zac, tiez som si ho ulozila a su ozaj dobre. 🙂

barborkam
22. jan 2013

Akurat som dopiekla chlebik a uz je polovica fuc 😉

lalus
22. jan 2013

@barborkam ja som už podľa tohto receptu tiež chlieb skúšala, ale zhorel mi odspodu za tých prvých 30 min. čo má byť na 250 st. a to som ho ani 30 min. nenechala na tej teplote, lebo som už cítila, že ho pripeká... ináč bol na chuť dobrý, len škoda tej spodnej zhorenej kôrky 😝

barborkam
22. jan 2013

@lalus ja ho po 20 min. stiahnem na 180 a dopekam...zalezi mozno aj od rury.

fordikford
22. jan 2013

tie briošky od danielaj mnam mnam stihla som schovat na ranajky,aj zapekane fašírky môžem len odporučit 🙂

marionetta
22. jan 2013

@pami2 no niektorí to mali aj v chladnej špajzi alebo v pivnici.Ja som to vždy šuchla dozadu do chladničky a používaný pohár som akurát posunula do dvierok.Ale dôležité asi je len aby to bolo v chlade a nepieklo na to slnko...skúšala si už? 🙂

irsina83
22. jan 2013

ahojte, nestiham sem chodit tak casto tak aspon par foto co som varila od soboty po dnes... kuraci vyvar, bolonske spagety, peceny sumec a sladke zemieky a cinske rezance s kuracim maskom a citronovou omackou

chrumka
22. jan 2013

Na obed sme mali (a bude aj na zajtra) zeleninova polivka, palacinky s ovocim a kyslou smotanou s vanilkovym cukrom. Na veceru bol cestovinovy salat s kukuricou a parkom. 🙂

lussy23
22. jan 2013

@aduskalac samé mňamky, dala by si prosím receptík na citronové muffiny? @bbbea odkial máte baklažán? vyzerá to chutne, len keď vidím cenu baklažanu v našich obchodoch, mám pocit, že je v ňom ukrytá zlatá tehlička. 😒 A čo to znamena dať ,,vypotiť?"

libka1
23. jan 2013

dojeme boršč a hliva na smotane s knedlou, jogurtovy kolac so slivkami

danielaj
23. jan 2013

dobré ránko včerajšie varenie, vyprážané šampióny, varené zemiaky, domáca tatarka bez vajíčka, cícerová pomazánka a sladká bodka naša obľúbená ovsená kaša s jablkami, javorovým sirupom a trstinovým cukrom 😉

bbbea
23. jan 2013

@lussy23 baklažán cez leto mi nosí kolegyna, tá si ho pestuje v záhrade, síce sú to také mini baklažány ale o to chutnejšie 🙂(toto leto sadím aj ja), inak kupujem v Tescu alebo v Kauflande, veru je drahší, ale sem tam ked si ho kúpim mi dieru do penazenky neurobí 😉 a vypotiť znamená, že ked ho vydlabete, tak vnútro treba osoliť a nechať stáť cca15-20 min, to sa tak orosí - "vypotí", vodička sa trošku zleje, nepustí veľa, ale je to treba preto aby nebol horký... 😉

danielaj
23. jan 2013

@mysiatkoo ani u nás de´tom kuskus veľmi nevonia 😒 mne ale celkom chutí, či na sladko alebo na slano 😉
@fordikfordśom rada, že chutili, ja som ich už robila niekoľkokrát a tiež ledva zostalo na raňajky 😒

junkfoood
23. jan 2013

baby, poradte nejaky dobry na recept na nejake masko na stave, k comu sa da dat ryza..

mataklinec
23. jan 2013

u nás dnes kapustnica a zemiakové placky.....

babajaga
23. jan 2013

@danielaj prosim ta,ako robis domacu tatarku,dakujem.