icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

luciok
23. jan 2013

@renatad No, tie kúpené knedle chutia ako rez 😖

jania023
23. jan 2013

@luciok dakujem 😉

monkovec
23. jan 2013

vyprážaná brokolica s cibuľkovými zemiačikmi a bielym jogurtom 🙂

ematko29
23. jan 2013

@amdeis no to znie velmi zaujímavo ,určite vyskúšam 🙂

katkas1
23. jan 2013

@evita266 a ako si to prenasala do tej horucej janskej misy?Nezdeformovalo sa ti to?Aku ruru mas?Ja teplovzdusnu tak neviem na kolko stupnov to piect.

evita266
23. jan 2013

@katkas1 trosku to chce cvik presunut do misy ale da sa a ruru mam tiez teplovzdusnu

veve39
23. jan 2013

@olo2003 aj mne sa pacia tie tvarohove kolaciky, ako dlho sa aspon priblizne pecu ? , cesto na aku hrubku cca si vyvalkala ? a kolko asi kusov vyjde z 1davky ? to je otazok 🙂 , dakujem 🙂

yashmin
23. jan 2013

@memek dnes si ma inspirovala na francuzske zemiaky DAKUJEM 😀

lenka268
23. jan 2013

Ahojte kocky, chcem vas poprosit o radu, vidim ze aj torticky peciete. Ja som uplny laik, ale chystam sa mame upiect k narodenianm vo februari prvu tortu v zivote a kedze som este ziadnu nerobila, nieco som si ponachadzala na nete korpus a plnku uz mam.Chcem taku nejaku co hadam zvladnem, ziadny marcipan len naplnit a otazka je ze tym kremom co budem tortu plnit mozem ju celu ponatierat? boky a tak? tak sa to robi? a aj vrch a potom nejake struhane orechy zrejme. A vrch torty cim sa to vlastne zdobi? i take tie kvetinky s nejakym bielkom a cukrom? No vidite nemam ziadnu skusenost 🙄

lululka555
23. jan 2013

ahojte, moje dnesne zemiakovo-mrkvove placky a ako dezert som urobila cokoladove pohare s mascarpone a s jahodami...
tolko pochval som este nadostala,kolko dnes ,za tieto pohare,straaasne chutili 😝 😵

katkas1
23. jan 2013

@evita266 tak to vyskusam, dufam ze sa podari lebo uz dlho nad tym spekulujem len som sa este neodhodlala, aky velky je asi ten chlieb ked sa upecie?Neviem ci mi bude stacit janska misa, ja mam taku obdlznikovu

natal12
23. jan 2013

@lenka268 ahoj, ja som vyučená cukrárka a tiež torty neviem robiť teda prvú som robila aj tu obliala miš maš čokoládou 😀 s tu plnku čo budeš plniť mozeš ju celú obtrieť aj boky, zdobí sa tak bud MMF alebo kupovaným marcipánom alebo zelatinovou potahovkou , alebo ju poleješ čokoádovou polevou 😉 ak ju poleješ čokoládou tak z maslovej plnky musi ti trošku ostat spraviš cukrárskym vreckom dokolečka kvetinky mozeš dat ja napíš ale tenšou spičkou potom uža tak dufam ze ma chápeš ? 😀

ibajeho
23. jan 2013

@extrate aj ja som mala vela vajickok a tak som jednoducho spravila vajickove halusky minies ich takto aspon 8. Aspon nam to tak vyslo, co som robila len pre dve osoby 🙂 ak je vas viac, minies viac 🙂 alebo sprav natierku vajickovu, omelety kozes spravit, prazenice a taaak je toho vela len treba vediet na co mate chut.

evita266
23. jan 2013

@katkas1 neboj podari sa rob z dvojitej davky,je to taky bochnik a tej mise sa ten chlebik tak rozlozi toho sa neboj 😉

lenka268
23. jan 2013

@natal12 ano porozumela som celkom dobre, co to je MMF? a na tie kvetinky sa robi ta maslova plnka? to je ine ako to cim tortu plnim? no uz vidim jak to bude vypadat 🤐

nelinka1311
23. jan 2013

@nakup áno

nelinka1311
23. jan 2013

@lululka555 to by chcelo receptík 😉

atiatko
23. jan 2013

@lululka555 prosíme si reeeecept ... prosíme si reeeecept ... prosíme si reeecept 😉 🙂 MŇAM !!!

vieruna
23. jan 2013

zemlicky mali ohromny uspech. Decka ich jedli v postielkach a vykrikovali, ze mnaaaaam to je fantasticke a uzasne 😀 som ich musela haltovat, aby jedli pomaly, lebo je to este teple, nech ich nebolia bruska 🙂 Uzliky sa mi zdali cudne, tak som spravila pletienky.

atiatko
23. jan 2013

BABENKY !!!! Aj vy tak milujete túto tému ??? Tu sa nehádame, a každý deň keď si tu kuk receptíky a tie božské fotočky tak sa tak "najem" 😉 pri fotočkách mi tak neskutočne tečú slinky 🙂 🙂 🙂 aj Vám ??? Tak ja som dnes bola dlhšie v práci a keď som prišla domov moji chlapci - manžel a 6-ročný synček robili lievance s malinovým lekvárom, šľahačkou a tekutou čoko 🙂 No foto nemám, lebo nejakou kozmickou rýchlosťou sme ich spakovali do brušiek 🙂 Pekný večer ... a ĎAKUJEM za každý receptík a nápad, čo uvariť 🙂

natal12
23. jan 2013

@lenka268 a ty aku plnku pouziješ ? ja ked som tortu oblievala čokoládovou polevou vyzerala hrozne 😒 a dala som si do vrecuska cukrárskeho ozdobnu špičku potom som si dala plnku doň a okolo torty z kraja som robila kvietky. ved ak budeš plnit a obietierat tortu maslovou plnkou tak ti musi trochu vystát na ozdobu teda ak tortu poleješ čokoládou ked dáš marcipán tak ozdobíš marcpánom 🙂 maslová plnka sa robí : maslo vyšlaháš s práškovým cukrom pridáš po častiach vychaldnutý puding a podla chuti pridáš kakao, orechy to je jedno čo budeš chciet .

http://varecha.pravda.sk/recepty/zelatinova-pot...
http://varecha.pravda.sk/recepty/marshmallow-fo...

tých receptov na potahovky je dost . a inak maricpán sa dá aj kupit na nete .

toto som myslela takéto kvetinky z maslového kremu 🙂
da sa robit všeličo z maslového kremu

http://varecha.pravda.sk/diskusie/prosim-poradt...

memek
23. jan 2013

@lululka555 a k plackam este nieco bolo? vyzera to fantasticky 🙂

nakup
23. jan 2013

@kucminka rizoto opečcibulku daj zeleninu osol, opeprí červená mletá paprika, vegeta, podlej vývarom podus a na prehriatie hoď kúsky mäsa zmiešaj s ryžou

natal12
23. jan 2013

@lenka268 a torta sa plní i obtiera maslovou plnkou aspon ja to tak robím aj v skole sme robievali

olo2003
23. jan 2013

@veve39 ja som ich piekla na 180 C, približne 13 -15min, ak už boli trošku hnedé som ich vyberala. Cesto som vyvaľkala na hrúbku max 0,5 cm. Čo sa týka množstva, tak záleží na veľkosti, mne vyšlo 30 ks takých stredne veľkých, na budúce budem robiť niečo menšie. Oni totižto pekne narástli.

lululka555
23. jan 2013

@nelinka1311
@atiatko dakujem a robila som podla tohto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/27685-cokoladov... ,akurat som pridala jahody 😉

lululka555
23. jan 2013

@memek bolo ,bolo...sosovicova kysla polievka a este zeleninovy salat 😉 a dakujem 🙂

atiatko
23. jan 2013

@lululka555 ĎAKUJEM ... uložené 🙂

kucminka
23. jan 2013

@nakup vďaka,už som dneska doobeda uvarila,dala som lečo s mäskom a pridala cestoviny 😉

nakup
23. jan 2013

Ahojte mi dnes špenátová polievka s haluškami a rozhabarkovaným vajíčkom a s postrúhaným syrom syr kto ako chce a rizoto s kuracím mäsom, dnes ešte rizoto nie je spojené lebo nám je zle tak sa spoji zajtra 😢