icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

rastulka
23. jan 2013

@zklimekova Ona je Maria z rozpravky "mačky aristokratky" 😀 Je paradna 😎 http://www.google.sk/search?q=mačky+aristokratk... @abriela 😉

rastulka
23. jan 2013

U nas dnes peradajkova polievka so syrom a slivkovy a marhulovy osuch 🙂

zklimekova
23. jan 2013

@abriela 🙂 papuľku má naznačenú , len na foto to nevidieť 😉 , maľovala som tenučkým štetcom s čiernou gelovkou
@danielaj ďakujem
@rastulka ďakujem , nepoznám takú rozprávku ..musím pozrieť ...dcérka má takú tašku, vrecúško , peračník, desiatnik... 😀

renatad
23. jan 2013

my sme mali paradajkovu omáčku a doma robenú knedlu / už nikdy nekupim / 😉 a mini fašíročky

abriela
23. jan 2013

@rastulka ty si sa uz dala na dennodenne vypekanie dobrot ako aj daniela. Skoda, ze niesom u vas doma dieta 😉

titkovamiriam
23. jan 2013

@aduskalac pečienky som podusila na cibulke ,pridala paradajky dve lyzice pretlaku a na koniec smotanu

olo2003
23. jan 2013

Ahojte dievčatá, toľko toho vypekáte a kuchtíte, že nestíham ani reagovať. Dnes som varila špenátovú polievku a pečené zemiaky s cibuľkou, slaninkou a kto chce ešte aj jaterničky pečené.Upiekla som žemličky a ako sladké tvarohové koláčiky plnené makovodžemovou plnkou, niekto tu dal recept asi pred týždňom.No sú úžasné, ledva stíham fotiť.A zajtra dnešná polievka a fazuľovú kašu s čerstvými oškvarkami pre manžela. 😉

levandullka
23. jan 2013

@natal12 Ďakujem pekne 🙂. Hneď ako budem mať čas (to znamená keď dostanem do hlavy anatómiu 😀 ), ich urobím 🙂

lydia22
23. jan 2013

@olo2003 krásne mňam 🙂

eva7780
23. jan 2013

dnes hlivový guláš zo zemiakmi 🙂

mravvcek
23. jan 2013

@olo2003 mas receptik?Tie makovo lekvarove vyzeraju senzacne 🙂

amdeis
23. jan 2013

@ematko29 ja maso z polievky nakrajam (natrham) na drobne a zmiesam s kyslou smotanou + kecup + nakrajana cibula. dochutim solou a cesnakom a je dobra natierka s chlebom a zeleninou.

rastulka
23. jan 2013

@zklimekova Mne nejde ten link 😒 skus si ju vyhladat,určite sa bude pačit aj vam,je to naša oblubena rozpravka 🙂
@abriela 😀 musim,deti vždy niečo hladaju 😉 🙂

makulienka
23. jan 2013

krupicova polievka + kysnute zaviny: orechovy, jablkovy ... .

vieruna
23. jan 2013

@olo2003 Tybrdooo to ako dobre vyzera 😵 mnam. Hanbim sa, ale nechce sa mi hladat receptik. Das? 🙂 Akurat som rozmyslala, ze co by som spravila s kysnuteho cesta. Si ma inspirovala. Inak dnes na obed bola paradajkova polievka a rizoto zo vcera. Na veceru marhulove gulky z mrazaku. Zajtra sosovicova polievka, vyprazane filety a zemiakova kasa. A k tomu nejake tie buchticky

olo2003
23. jan 2013

@mravvcek
jasné, tu je tak ako som si ho skopírovala: 😉 50dkg tvarohu,60dkg poloh.múky,2vajcia,1PDP,8PL oleja,10 dkg práš.cukru-všetko spolu zmiešaš,vypracuješ vláčne cesto, rozvalkáš ho ,pokrájaš na obdlžniky- 10x7cm,jednu polku narežeš na 3 miestach,dáš na to plnku akú chceš,potom to preložíš,vidličkou som popritláčala kraje,dáš na na plech s papierom,potrieš vajíčkom,dáš do vyhriatej rúry na 180c piect,kým nezačnú hnednút,ešte teplé pocukruješ

mravvcek
23. jan 2013

@olo2003 dakujem a keby som dala len lekvar dnu neroztecie sa?

olo2003
23. jan 2013
extrate
23. jan 2013

mám veľa vajíčok. čo s nimi? dajte nejaký recept prosííím. najlepšie bez mäsa, mám cestoviny, ryžu, zeleninu...len nič ma nenapadá 😒

natal12
23. jan 2013

@levandullka Ja tiež chcem len ja neviem tie uzlíky 😒 😀

olo2003
23. jan 2013

@mravvcek no toho som sa bála a tak som rozmýšľala čím to zahustiť, tak som do džemu dala mletý mak, a nevytiekli,len 1 z vrchu. Inak už som aj rozmýšľala, že by som zmiešala džem s trochou solamylu, ono by to mohlo fungovať, asi to najbližšie vyskúšam.

levandullka
23. jan 2013

@natal12 Ved vyskusas 🙂. Uzliky su jednoduche 🙂

sisanka
23. jan 2013

baby tak som sa radovala ze dnes nebudem varit....ze si dnes objedname pizzu ale kedze sme sa nevedeli zhodnut z ktorej pizzerky tak som tu pizzu nekoniec urobila sama...tak som sa snazila, chcela som mat to cesto tak dokonale ze som ho robila od oka 😀 a stale prisypovala muku a nakoniec sme mali 4pizze 😀 😀 😀 😀 takze ziadny kolac uz dnes piect nejdem, mam dost...ale konecne po XY pokusoch o pizzu, dnes bola vynikajuca, manzel mi ju vychvaloval a ked uz on pochvali tak to uz ozaj musela byt vyborna 😉 takze mi to za tu namahu stalo a este sme aj usetrili 20ecek... 😀 😀 :D

jania023
23. jan 2013

@luciok ajoj hodis recept alebo fotorecept

memek
23. jan 2013

uz vyssie spominane francuz.zem + puding (kakaovo-bananovy s bananmi ) 🙂

betka22betka
23. jan 2013

zajtra varím cesnakovú polievku + na malé kocky pokrájané včerajšie rožky opekané , cestoviny / špagety alebo špirálky/ s morcadelovou omáčkou/ na oleji opražím cibulu a cesnak, pridám 1 konzervu morcadely, 1 konzervu tuniaka vo vlastnej šťave, kečup a postrúhaný syr, môžete pridať aj sladkú kukuricu, hrášok alebo aj iná zelenina predvarená/.

simona112
23. jan 2013

k večeri fazuľková polievka a lievance s domácim džemom alebo nutelou 🙂

luciok
23. jan 2013

@lululka555 Ha varím im len preto, že firma, čo nám to robí, patrí švagrovi.. Takže tak 😉

luciok
23. jan 2013

@jania023 myslíš na Kinder bueno? Nájdeš ho tu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=38092

82erika
23. jan 2013

Včera som začala a dnes dokončila moje prvé veterníky