icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

eva7780
12. dec 2010

@zajo79 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1393 ,ale ja kysnute cesto nerobím podla receptu,ja už od "oka "😀 😀

traktor
12. dec 2010

@eva7780 su vyborne...a ked nemas orechy môzes dat aj kokos..aj tak su vyborne...treba vyskusat a budes ich robit furt..ako ja 😀

eva7780
12. dec 2010

@traktor orechov máme dosť,ved som poctivo zbierala v záhrade a lúskala celú jesen 😀 😀 a ja lúbim orechové koláčiky

zajo79
13. dec 2010
lea132
13. dec 2010

"kanadske" kura s hranolkami a fazulova polievka so zeleninou a klobaskou

traktor
13. dec 2010

ahojte, u nas dnes obed zo vcera + detom palacinky 🙂 a tu je vecerne pecenie, len zdobenie pernickov si nevsimat 😀 😀 😀 kiahne nemaju 😀 😀

zuzkat1
13. dec 2010

@traktor tie capucinky vyzeraju fakt dobre aj ja urobim🙂

ja uz mam napecene kokosove pusinky aj linecke kolaciky aj medovniky a pomaly nemam co robit🙂

titkovamiriam
13. dec 2010

cafte -kapucínky mi niak ušli už som kukla recept a idem na ne vyzeraju mnam a ked tam ide kava-to mozem.Ja som dnes doma s marekom no nevarim dojedáme. 🙂
Evi tyčiniek sa neboj možno na prvý raz nevidu ja som sa ich iež ucila-najprv som ich presusila,potom sa mi roztiekli 😀 😀 😀 no vždy sa dali jest 😀 😀 😀

larmimi
13. dec 2010

baby neviete mi niektora povedat cca kolko je 200g prask.cukru na polievk.lyzice 😅 dakujem

denne73
13. dec 2010

@larmimi heheh moja čo pečieš???

larmimi
13. dec 2010

@denne73 😀 😀 😀 vies co mam taku specialnu super digitalnu vahu zabalenu ze ju ani nechcem vidiet zlozita je ako fras...a chcem spravit len tie kokosove pusinky ci ako sa to...a tam ide 200g kokosu a 200g cukru...nechce sa mi kvoli tomu behat k segre na vazenie...tak by mi pomohlo keby viem na kolko PL 😅

kibuk
13. dec 2010

ahojte mi dnes dojedame ešte na obed 🙂 a na večeru niečo vymyslime ale zajtra ešte neviem

denne73
13. dec 2010

@larmimi teba by so moja chcela za susedku. my by sme sa spolu tolko nasmiali 😀 😀 😀 . no ja ti neviemkolko lyžic to je daj do googlu 😀 😀 😀 . No tu su také šikulky že ja normalne depky mám že čo to ja za gazdinka??? No nedali mi do vienka pečenie 😀 😀 😀 . Tu ti babenky isto poradia.

iinuska
13. dec 2010

@larmimi 1 polievkova lyzica je 30 dkg cukru 😉

claudica
13. dec 2010

@iinuska ???? nepomýlila si sa? Nemám bohvieaky odhad, ale potom by tri lyžice aj niečo bolo kilo cukru? Asi je tam preklep... 😉

larmimi
13. dec 2010

@denne73 aha, a netrvalo dlho 🙂
@iinuska dakujeem 😉
uz len ten kokos kupit.,... 😀 😀 zajtra 😝

larmimi
13. dec 2010

Pockat, tak ako to je teda ? 😒

denne73
13. dec 2010

@larmimi 😀 😀 😀

iinuska
13. dec 2010

@larmimi
@claudica pardooon, nie dkg, ale gramov

larmimi
13. dec 2010

@iinuska 😉

l.lara
13. dec 2010

@eva7780 ahojko, tak tvoje medovnicky sa mi nakoniec vydarili a mali velky uspech! 🙂 dakujem 🙂

larmimi
13. dec 2010

este jedna otazka, mozem zamrazit segedin ? ak ano na kolko? 😉

denne73
13. dec 2010

@larmimi 😉 😉 😉

pimpulka
13. dec 2010

@l.lara ahoj mozem ta poprosit o ten recept na medovnicky?diky

salma22
13. dec 2010

cestovinky so struhankou

laerke
13. dec 2010

Ja uz neviem.. Toto je tretikrat co som si zabudla rozmrazit maso 😀 Tak urobim asi nejake palacinky alebo take nieco sladucke a zajtra budu bud pecene kuracie stehienka alebo rezne, podla toho, ci sa mi podari nakupit 🙂

titkovamiriam
13. dec 2010

jasne ze segedin zamrazit mozes kludne aj na 3m 🙂

a maso rozmrazim v mikroske 😀 a je to

larmimi
13. dec 2010

@titkovamiriam dakujem 🙂
@denne73 😝 😀

lea132
13. dec 2010

Mne sa zda,ze 1 lyzica je 13 g cukru😲

laerke
13. dec 2010

Zenicky, prosim vas poradte. Kupila som si taku zvlastnu formu na pecenie (pacila sa mi no.. 😀 ), vyzera to ako plech a vnutri su akoby v "kruzkoch" mackovia a podobne, no je to dost malicke, vyzera to ako forma na cookies alebo take nieco.. Nejaky napad, co s tym mozem upiect? Na vacsinu veci mi to pride dost malicke. A medovniky vykrajujem takze neviem.
Nieco taketo ale oooovela mensie: http://www.hypernakup.biznisweb.sk/resize/domai...

Hocico? 🙂