icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

l.lara
13. dec 2010

@pimpulka ahoj, ja ho mam od eva7780 je na strane 190. u nas sa medovniky nejedia,ale tieto mi odchytavali priamo z plechu 😀 hodim ti link do IP, nech nemusis listovat.. 🙂

laerke
13. dec 2010

@titkovamiriam Aj ja rozmrazujem v mikrovlnke ale nerobim to rada.. Vzdy ho tam necham pridlho a potom mam pocit ze my vsetko smrdi 😀

berika
13. dec 2010

Včera som na dnes uvarila niečo ako chili con carne, prídem domov z roboty a manžel to všetko zjedol (robila som zo 700 g mäsa) a nenechal mi ani kúsok. Tak som mala krupicovú kašu.

titkovamiriam
13. dec 2010

learke ja to nikdy nerozpustím uplne uz som tak kuracinu ,,opiekla,, a fakt to riadne smrdelo 😝 😝 😝 😝

tak zasa niake koláčiky-makove rožteky a roladka

5katarina7
13. dec 2010

@berika,tak to je pochvala z jeho strany,že mu až tak chutilo 🙂 A ani krupicová kaša neni od veci 😀 Ja som dnes nevarila,zostalo nám zo včera.

eva7780
13. dec 2010

@l.lara to som rada 😵
@titkovamiriam tak tyčinky dnes otras,som sa unadavala 😠 😠 roztieklo sa mi to,neslo mi to z papiera dole,a ten tvar.....no hruza 😒 😒 😒 jasne ,že co sa dalo dat dole nemozem podavat na vianoce 😝 mm sa na to vrhol a viac ako polovicu zjedol 😀 😀 vraj mám este urobit 😀 😀 ten ma ale napady 😲
dnes som nevarila a zajtra bude kuracia pecienka a zemiaky 🙂

titkovamiriam
13. dec 2010

evi neboj skus zasa 🙂 musis to dostat do oka 🙂 🙂 🙂

murinka
13. dec 2010

@titkovamiriam daj recept na tu roladu lebo vyzera uzasne 🙂

mimi21mimi
13. dec 2010

@lea132 urcite to nie je tolko cukru.... 😀

laerke
14. dec 2010

Vcera sme nakoniec mali palacinky s tvarohom, bananikom a domacky urobenou jahodovou zmrzlino-drenou a dnes este neviem.. Zajtra mam podla vsetkeho krvne testy, tak chcem spravit nieco lahsie, no zatial neviem co..
Ja si spravim asi iba nejaku zapecenu bagetku a ovocny salat, tatino dostane kus peceneho alebo grilovaneho maska so zemiakovymi plackami, pripadne kasou ak budem mat cas sa s tym hrat 🙂

A zajtra spravim len obycajne masko "na prirodno", robim z krkovicky take akoby rezniky, vyklepem a robim to len s korenim a zasmazkou.. Je to velmi jednoduche no straaasne dobre, recept uspesne ukradnuty mojej mamine 🙂
A kedze som v masku mala giganticku kost, tak zoberiem to a kusok kuracieho maska a spravim vyvar 🙂

monkap
14. dec 2010

mate niekto osvedceny recept na strojcekove pecivo - na masovom mlynceku?

kibuk
14. dec 2010

dnes špagety s morca dellou a syr na vrch 🙂 @monkap ja som robila tieto a veru mnamka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=30264&use...

mimi21mimi
14. dec 2010

@lea132 so robim prdel, sestra moja 😀 ale to kanadske kura by si mi mohla trosku popisat.... alebo sa nepodarilo?

lea132
14. dec 2010

@mimi21mimi ved ja viem 😀
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=97693 dobre to bolo celkom

mimi21mimi
14. dec 2010

@lea132 to by som musela ist do obchodu.... ale raz ho spravim. Dnes kuracie na stave s hraskom a ryzou a franczska polievka - sackova 🙂

mariro
14. dec 2010

ja som prave dorobila fasirky z 2 kg a zemiakove pyre, ked vsetci traja chlapi pridu domov na zajtra asi ani nezostane 🙂

standa82
14. dec 2010

Biela kyslá fazuľová, kuracie prsia zapečené syrovou omáčkou 🙂

murinka
14. dec 2010

my mame dnes kuraci perkelt so ,,skrutkami,, 🙂

fattamorgana
14. dec 2010

ja som dnes robila špenát. viac som sa venovala pečeniu: medovníky sú ozdobené, vanilkové rožky upečené, Rafaelo je v chladničke a cesto na linecké a kávové linecké čaká na zajtra 😉

kralicica
14. dec 2010

@fattamorgana prosim si recept na rafaelo 🙂 dakujem

lucka1987
14. dec 2010

tortili pplnene maskom s bolonskou omajdou... a syrom.... v noci pride mm z jazdy takze si to rychlo prihreje a ja mam nocnu tak so rozbita na mnary sa mi moc vyvarat nechce 😅 a polevu nejaku ryhlovku asi zaprazkovu alebo tak 😅

ivka225
14. dec 2010

Ryža s hrachom, kukuricou a tuniakom. Rýchle, dobré a lacné.

fattamorgana
14. dec 2010

@kralicica
4 biele delissy, 100 g masla, mandle, sušené mlieko, kokos. mandle dáš spariť (20 min. do vriacej vody), aby sa dali ošúpať. Necháš ich vyschnúť. Delissy pomelieš v mlynčeku na orechy, pridáš maslo a sušené mlieko, koľko cesto znesie (ja som dala cca 4 polievkové lyžice). Z masy tvoríme guľky, do stredu dáme mandľu a obalíme v kokose. Ja som to dnes robila prvýkrát a veľmi mi chutia. Myslím, že do Vianoc sa zjedia, nie je ich veľa. Myslím, že treba vyskúšať a keď bude chutiť, ľahko sa dorobí.

andreao
14. dec 2010

@titkovamiriam velka vdaka za recept na vanilkove rozky, urco skusim... 😉

bubinko83
14. dec 2010

dievčence ale už je to tu viac o pečeni ako o vareni 😉

kibuk
14. dec 2010

zajtra kuracie pečienky na smotane s ryžou alebo cestovinou 🙂 a ozaj je tu viac o pečeeniiiiii ako o vareniiiiii

iinuska
14. dec 2010

lazane 😝

5katarina7
14. dec 2010

ja dnes zeleninová polievka a rezance s tvarohom,smotanou a slaninkou.