Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte..mohli by ste mi poradit...ako plnite palacinky,ked chcete ine ako na sladko...nejako so sunkou,syrom..a podobne...len to tam naukladate,alebo nejako zapekate??
U nás ražniči a dojedáme kapustnicu zo včera...
@majka0688 ja som to zjednodušila, že do nich dám strúhaný syr a šupnem do mikrovlnky ale už som robila aj nejak zapečené ale bohužial recept nemam a nepamatam si
@majka0688 ahoj, ja robievam palacinky v trojobale, plním ich mäskom kuracím, ktoré si pripravím na cibulke, korenie a ked je mäsko hotové tak ho pomeliem, pridávam kukuricu, šampiony a davam ich do palaciniek. Tie potom obalím v trojobale, vypražim a miznú u nás jedna radosť 🙂
@majka0688 ahoj ja ked robim,tak si urobim palacinky slane ,plnim sunkou,syrom,kukuricou,sampionmi,kapiou,proste hoci cim,co mame radi ,potom zavriem sparadlom a obalim v trojobale normalne a vysmazam na oleji. 🙂
@lululka555 ja čo mrkvu nemusím raz som jedla v Turecku mrkvové placky tie boli lahodné ale ovsene vločky tam neboli asi iba vajce ale boli užasné, tie tvoje musia byť tiež super vyskúšam 😀
dnes u vás varila polovička- ráno si pipla sms že nevar- mam prekvapko- doniesol čínu ( v celom TN je je dobrá čína a tak nám ju doniesol z BA). všetkým tak chutila že mne ostal len kapustový šalat 😀
@zuzananinka a k syru davas este nieco?
@lululka555 obdivujem vas baby,co mate inspiraciu...ja som bez nej,preto sa len vypytujem 😅 snad dovrsim raz aj ja k inspiracii vo vareni...a to ti z toho nic nevychadza? si sikovna =)
@mariettka27 hoci aku stale su super dnes som skušala aj s čučoriedkovým lekvárom neskôr dám fotto
Ahojte! na obed sme mali kapustnicu, na večeru budeme mať zemiakový prívarok s chlebom vo vajíčku. Na zajtra mám v pláne vyprážaný karfiol a šampinon so zemiakmi a ešte nejaká polievka, len neviem aká ☹
Potom pozajtra budem variť zemaikové placky plnené s pečienkou a šampinonmi, zemiakové pyré. Niekedy by som chcela aj lasagne.
@majka0688 dcera to papa iba také samé -- este ma napadlo dať do toho sa može napríklad aj ---- orestované hriby /sampiony/ cesnak pretlacený a feferonku a ten syr
a ked je to so syrom tak si k tomu davam kečup alebo chilli
@zuzananinka dakujem...ja pouzivam kecup,cesnak a syr viac menej na langose.. no a aj trosku tatarky, a mojim doma to ide 🙂 ..a vlastne preco nie aj na palacinky
Fazuľová polievka s hrubými rezancami, opekané morčacie prsia (okorenené gyros korením a sojovou omáčkou), ryža
poradite mi prosim vas nejaky jednoduchy salat an veceru? nic ma nenapada a len kikam ako puk do chladnicky co mi da, ale nic nechce :/
@tatianka_smolova Ja robievam rukolovy... Uvarim cestoviny, pridam cherry paradajky nakrajane, rukolu, parmezan a pesto 🙂.
nas dnesny obedik, domace tortilly / http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-tortill... / a pecienka + zeleninka 😉
pekny vecer 😵
@majka0688 ako myslis nevychadza? ved si to zavriem a sparadlom prepichnem,a ked to obalis ,tak zostane pekne vsetko vo vnutri 😉
@majka0688 ja som myslela taku zmes opečenú na olivovom oleji - cesnak, šampiony, ak mate radi štiplave tak pokrajana chilli alebo feferonky a podusiť s vývarom/ale nie vela vyvaru, aby tá palacinka neplávala :D - a capnut to na tu palacinku s nastruhaným syrom pokrutit a moze to byt mnamka /ja tuto zmes si robievam na špagety ale vtedy tam necham viac toho vývaru/
@lululka555 zajtra budem robiť pečienku, tak sa asi inšpirujem, len neviem či aj mm to zje takto 😕
Hlivový paprikáš s kolienkami.
Ahojte ... tak u nás dnes šunkafleky krásne zapečené v rúre a k tomu čerstvý šalát z čínskej kapusty ... mňam 🙂
@levandullka 😝 hned idem do obchodu! dakujem
my dnes gulášová polievka a čevapčiči so zemiakmi, horčicou a cibulko...
Muz v praci, dieta v skolke tak som obed nevarila a na veceru, som spraviĺla francuzske zemiaky.
U nás dnes na večeru pizza... Tlačím do hlavy anatómiu 😅

@danielaj tak som urobila vianočky inšpirovaná Tvojím receptom a mňam na prvýkrát síce vzhľadovo sú všelijaké /skorej ako pletenky/ a jedna praskla ale chuťovo s maslom dokonalé 😵 a môj malý pomocník