Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes zeleninovú polievočku a palacinky s tvarohom a lekvárom 🙂
šošovicova polievka špenatove halusky s cottage syrom a cibulkou a placky 🙂
dnes ešte gulášová polievka,cestoviny s grankom,nakoniec som včera robila aj mufiny-starší si rozkázal,brumíci sa rýchlo zjedli,malý sa ich nemohol dojest 🙂
dnes karfiolová polievka, hovadzia restovaná pečeň, prílohou som sa inšpirovala včera u @lululka555 🙂..mne to chutilo takto a spravila som aj zemiaky ak by niekto protestoval 😉 , keď som robila tortilly bola sranda, malej sa to nelepivé cesto veľmi páčilo :D
u nas fazulova nasladko s korenovou zeleninou a klobaskou a cesnakove trojhranky k tomu
@dabon Ti pere - ten je aký krásny!!!! wau
dnes som navarila domáce cestoviny so sladkou kapustou 😉
my dnes dojedáme gulášovú polievku a urobila som zapekané cestoviny s lekvárom a orechami 😀
@zuzananinka posles recept prosim ta? na ten chlebik
@danielaj to nevadí,že nevyšli,aj tak sa zjedli 😎
dnes dojedame zo vcera zajtra palacinky s ovocim 😉
@pami2 to je ten chlebík bez miesenia -už to tu baby dávali - ja som robila podla tohto receptu http://public.hajtmar.com/files/lisaj/chleba_be...
aj my dnes dojedáme zo včera,pre manžela mam nachystaného lososa,len ho upiecť a zajtra ideme na hostinuuuuu,tak máme po starostiach 😎
@zuzananinka myslis ze ten chlieb sa bude dat upiect aj z muky na chleba?T650 nemali v obchode tak som zobrala taku
Ahojte, dnes hŕstková polievka a bryndzové halušky 🙂 Včera večer som upiekla jablkový koláč z krehkého cesta z hery a na vrch sneh z bielkov, rýchla dobrota 😀
@zklimekova das recept na tie tortilly?dakujem
@katkas1 ja som tu minule spekulovala nad mukou - ja som piekla z hladkej špeciál ale Danielka Ti v tomto určite poradí mne to vysvetlovala minule - viem, že baby zvykli aj nahradiť jeden hrnček alebo dva inou mukou ale ja fakt nie som v tomto moc dobrá - iste ti ale niekto poradí
@zuzananinka hej presne tento recept chcem vyskusat len nemam taku okruhlu jansku misu ako ty, ale podlhovasty pekac z janskeho skla, rozmery cca30x20x8 cm...myslis ze mam pouzit rovnake davkovanie alebo viac?
tu jansku misu si nemastila nicim ze?
@katkas1 nech sa páči http://varecha.pravda.sk/recepty/domace-tortill...
@zuzananinka ty si robila z 00ano?A podaril sa?
@zklimekova dakujem
@zklimekova aky tuk si davala?
@katkas1 ano Katka z 00 - a idem rozkrojiť a dám Ti vedieť 😀
@zuzananinka ok, tak bohovo vyzera ze uz neviem odolat.Aky velky ti asi vysiel?
@katkas1 ja som dala klasické maslo, nič iné som doma nemala a von bola akurát taká fujavica, že sa mi do obchodu nechcelo 🙂

U nás bravčové karé zapečené so šunkou,broskynou a syrom a k tomu ryža 😉
Ako dezert idem prvý krát vyskúšať Míša rezy 😵