icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzananinka
25. jan 2013

@katkas1 a ano podaril sa je mnam

zuzananinka
25. jan 2013

@katkas1 no má 720 gramov - a ja som robila v jenskom skle - mam tri kusy z lidl tak v tom najvacsom ale bohuzial neviem kolko litrov to má

zuzananinka
25. jan 2013

@katkas1 jaj a práve rozmyslam, že vecer opat zamiesim lebo je fantastický 😎 😀 😀 😀

tinuskaha
25. jan 2013

tu je ta slubena druha torta🙂

katkas1
25. jan 2013

@zuzananinka a to si robila len tu jednu davku?

katkas1
25. jan 2013

@zuzananinka nerob mi chute, potrebujem zhodit 25 kilo ale ked vas tu kazdy den vycitujem tak len do spajzky a chladnicky beham

gianni
25. jan 2013

@katkas1
@zuzananinka
ja sa tiež nevyznám v múkach,nemala som doma T650,len 530,tak som robila z tej 😉

lydia22
25. jan 2013

U nás dnes zeleninová polievka, fašírka v rure, zemiaky k tomu uhorka alebo kompot

libka1
25. jan 2013

dojedli sme zvysky a upiekla som belgicky kolac

joannas
25. jan 2013

@titkovamiriam kedy bude popolcova streda? 😲

danielaj
25. jan 2013

@daniz myslíš tieto? kuk môj album https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... , aj my ich máme veľmi radi, spomínam si ešte na školské časy, ke´d sme chodili zo strednej školy a v Trenčíne sme sa zastavili na námestí vždy na pirôžky 😉

danielaj
25. jan 2013

@titkovamiriam aj ja dávam zeleninku, aj vajíčka som už dávala, ale muž má radšej tú klasika bez vajec, včera som varila z jedného obrovského kolena a 4 údených paprčiek, si vieš predstaviť, koľko toho bolo, ale zobral kolegom do práce, ako vždy a ostatné do chladničky s mojím otcom to pojedia 😉

noname26
25. jan 2013

tak ja dnes šošovicová polievka s mrkvou a zemiačkom, a potom bravčové stehno na prírodno, brusnicová omáčka a opečené zemiačky

rastulka
25. jan 2013

Ahojte,u nas dnes rychla zemiakova polievka a granadir 🙂

danielaj
25. jan 2013

@zklimekova no veru, tortili - parádne cesto, ja som tiež našej naposledy, ke´d som ich robila musela dať a hrala sa s ním pol dňa 😀
@hobit ja ich robím od oka, dám si do misky jednu kyslú smotanu, alebo biely jogurt, do toho 2 vajíčka, asi 4 Pl cukru, 1 vanilkový cukor, pol prášku do pečiva, mlieko - asi 1 šálku a polohrubú múku podľa potreby, urobím hustejšie cestíčko a smažím lievance 😉 do cesta môžeš nastrúhať aj jablko, prípadne dať kokos 😉

womankc
25. jan 2013

@joannas 13.2. tento rok vychádza

danielaj
25. jan 2013

u nás dnes tiež chlebík - tu je okrúhly s kopou semienok vo vnútri aj na vrchu a druhý sa pečie 😉

womankc
25. jan 2013

no mňa zajtra čaká plesovanie, takže sobotný obed chcem len nejakú nenáročnú rýchlu vec, šúľance??? alebo nejaké cestoviny, a v nedeľu ??? heheheh no neviem to tiež bude musieť byť nejaká nenáročná vec, asi prekladané mäso s kapusotou a zemiakmi a so smotanou , alebo tie gemerské gule nemám vôbec predstavu a asi sa zmôžem na nejakú bábovku maximálne

olo2003
25. jan 2013

@womankc aj my zajtra plesáme, takže si navaríme už zajtra na nedeľu, lazagne?pečené bravčové so zemiakmi? no veru ešte neviem 😒

lululka555
25. jan 2013

@zklimekova no super, rovnaky obedik, ako vcera u nas 🙂 to cesticko je paradne,dobre sa s nim robi a nemusi sa ani mucit,pekne sa gula a nelepi sa,to sa mi na tom paci 🙂
ja ho tiez zarabam s maslom,iny tuk som ani neskusala...

womankc
25. jan 2013

@olo2003 no ja by som sa najradšej pozvala na obed k babke , ale nič sa neoslavuje , tak neviem, ako by som to zdôvodnila hehehehehheehehh 🙂

llienkaa
25. jan 2013

kedze sa potrebujem zbavit salamy tak na veceru pizza so salamou recept na vinikajuce cesto som nasla tu a robim ho uz dlho http://varecha.pravda.sk/recepty/letna-lahka-pi... na obed som dnes nevarila bola som u mamy 😉

misi31
25. jan 2013

ja dnes rizoto a la co kuchyna dala 😀 ..slaninka opecena, kuracie masko nakorenené a opečené so slaninkou, brokolička, hrášok, kukurička 🙂

miruska73
25. jan 2013

@danielaj ahoj no ja som nakoniec tie briosky nerobila urobim zajtra alebo cez tyzden mamka mala na navsteve dobru kamosku bohuzial velmi choru a uzasnuu zenu tak som ju bola pozriet ☹ .....tak vela stastia vam v skolke a v praci bude to tazke ale ved to poznas.....

miruska73
25. jan 2013

kocky moje ja som dnes uvarila len hrstkovu polievku z klobaskou a dojedacky kazdy ine dcera strapate rezne muz si da knedlu s vajkom a uhorkou a ja dojem kura na smotane po najmladsej 😀 😀 😀 a idem vas pocitat co zajtra ,ale asi tie ospevovane fasirky skusim...

miruska73
25. jan 2013

a este nieco ma napadlo varite v tlakaci aj vyvar? 😕 ja nie ved ten musi vriet pomaly aby bol krasny cisty teda aspon ja tak robim ....no a vonku som si vypocula rozhovor ze ide jedna varit polievku v tlakaci...

dabon
25. jan 2013

@pami2 ano to je ten bez miesenia 🙂 robila som z jednej dávky (3 hrnčeky hl. múky) 😉

dabon
25. jan 2013

@katkas1 no tak to netusím kolko litrová je, ale nie je velká (cca 30x17cm) 😅

bubo1104
25. jan 2013

hubová polievka , zemiakové placky + mlieko . Teraz robím rybaciu pomazánku

katarinatibi
25. jan 2013

Sosovicova polievocka 😵