Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@katkas1 no má 720 gramov - a ja som robila v jenskom skle - mam tri kusy z lidl tak v tom najvacsom ale bohuzial neviem kolko litrov to má
@katkas1 jaj a práve rozmyslam, že vecer opat zamiesim lebo je fantastický 😎 😀 😀 😀
@zuzananinka a to si robila len tu jednu davku?
@zuzananinka nerob mi chute, potrebujem zhodit 25 kilo ale ked vas tu kazdy den vycitujem tak len do spajzky a chladnicky beham
@katkas1
@zuzananinka
ja sa tiež nevyznám v múkach,nemala som doma T650,len 530,tak som robila z tej 😉
U nás dnes zeleninová polievka, fašírka v rure, zemiaky k tomu uhorka alebo kompot
dojedli sme zvysky a upiekla som belgicky kolac
@titkovamiriam kedy bude popolcova streda? 😲
@daniz myslíš tieto? kuk môj album https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb... , aj my ich máme veľmi radi, spomínam si ešte na školské časy, ke´d sme chodili zo strednej školy a v Trenčíne sme sa zastavili na námestí vždy na pirôžky 😉
@titkovamiriam aj ja dávam zeleninku, aj vajíčka som už dávala, ale muž má radšej tú klasika bez vajec, včera som varila z jedného obrovského kolena a 4 údených paprčiek, si vieš predstaviť, koľko toho bolo, ale zobral kolegom do práce, ako vždy a ostatné do chladničky s mojím otcom to pojedia 😉
tak ja dnes šošovicová polievka s mrkvou a zemiačkom, a potom bravčové stehno na prírodno, brusnicová omáčka a opečené zemiačky
Ahojte,u nas dnes rychla zemiakova polievka a granadir 🙂
@zklimekova no veru, tortili - parádne cesto, ja som tiež našej naposledy, ke´d som ich robila musela dať a hrala sa s ním pol dňa 😀
@hobit ja ich robím od oka, dám si do misky jednu kyslú smotanu, alebo biely jogurt, do toho 2 vajíčka, asi 4 Pl cukru, 1 vanilkový cukor, pol prášku do pečiva, mlieko - asi 1 šálku a polohrubú múku podľa potreby, urobím hustejšie cestíčko a smažím lievance 😉 do cesta môžeš nastrúhať aj jablko, prípadne dať kokos 😉
no mňa zajtra čaká plesovanie, takže sobotný obed chcem len nejakú nenáročnú rýchlu vec, šúľance??? alebo nejaké cestoviny, a v nedeľu ??? heheheh no neviem to tiež bude musieť byť nejaká nenáročná vec, asi prekladané mäso s kapusotou a zemiakmi a so smotanou , alebo tie gemerské gule nemám vôbec predstavu a asi sa zmôžem na nejakú bábovku maximálne
@zklimekova no super, rovnaky obedik, ako vcera u nas 🙂 to cesticko je paradne,dobre sa s nim robi a nemusi sa ani mucit,pekne sa gula a nelepi sa,to sa mi na tom paci 🙂
ja ho tiez zarabam s maslom,iny tuk som ani neskusala...
kedze sa potrebujem zbavit salamy tak na veceru pizza so salamou recept na vinikajuce cesto som nasla tu a robim ho uz dlho http://varecha.pravda.sk/recepty/letna-lahka-pi... na obed som dnes nevarila bola som u mamy 😉
kocky moje ja som dnes uvarila len hrstkovu polievku z klobaskou a dojedacky kazdy ine dcera strapate rezne muz si da knedlu s vajkom a uhorkou a ja dojem kura na smotane po najmladsej 😀 😀 😀 a idem vas pocitat co zajtra ,ale asi tie ospevovane fasirky skusim...
a este nieco ma napadlo varite v tlakaci aj vyvar? 😕 ja nie ved ten musi vriet pomaly aby bol krasny cisty teda aspon ja tak robim ....no a vonku som si vypocula rozhovor ze ide jedna varit polievku v tlakaci...
hubová polievka , zemiakové placky + mlieko . Teraz robím rybaciu pomazánku
Sosovicova polievocka 😵

@katkas1 a ano podaril sa je mnam