icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

nicky182
25. jan 2013

vcera som navarila za velky hrniec fazulovej polievky nakyslo s udenym maskom ...hlavne, ze drzim dietu 😀

nicky182
25. jan 2013

@zuzananinka hiii, to vyzera bohovsky, mozem ta poprosit o recept ? strasne mam chut na nieco taketo ...dakujem 😀

evelina77
25. jan 2013

Náš olovrantík mňaaaam

miculienka
25. jan 2013

@danielaj - presne tak sme to aj my poriešili , polovičku pre ženy a deti a druhú pre chlapov - štipľavú 😵
@womankc - no áno , zajačia paštika , fakt dobrá , sterilizovaná , receptík mi dala pár strán dozadu @danielaj 😵 😵 😵

miculienka
25. jan 2013

až teraz vidím, koľko sa tu za jeden deň popíše , darmo , variť sa musí - či jesť ? 😀
ja som dnes robila žemľovku , len nedávam tvaroh , ten nemusím , na jabĺčka dávam vanilkový puding , teda ako prvé idú namočené rožky , potom nakrájané jablká , na to uvarený puding a zas rožky a šup do pece , také to máme radi , aj keď diéta je vtedy v háji , ale tak jedna porcia hádam môže byť 😅

januschka10
25. jan 2013

ahojte, ja dnes zeleninove rizoto (som sice neveriaca,ale v piatok mame aj tak post), zajtra upeciem v trube fasirku a k tomu cukinovy privarok a zemiaky, vecer sa pojde na pizzu. v nedelu bude pecene kura a ryza. polievku este nejaku vymyslim, nebudem robit hovadzi vyvar ani nic podobne, snad zeleninovu, brokolicovu alebo sosovicovu. Podla chute a nalady. 🙂

nakup
25. jan 2013

@anos18 Ďakujem aj ja tie rožteky sa naozaj podarili a cesto je lahučke a nadýchane dlhšie som miesila a stalo to zato 😉

abriela
25. jan 2013

Pri KLIKNUTI na TUTO temu by malo nabehnut upozornenie:
HLADNI, DIETUJUCI MAJU VSTUP LEN NA VLASTNE RIZIKO.

nikita308
25. jan 2013

@evelina77 Oooooo toto nie, prečo ja túto stránku pozerávam navečer a večer??? Každopádne si mi narobila chute obrovskééééé... 😀

pami2
25. jan 2013

@dabon super dik tak to idem vyskusat...som sa bala ze ten moj pekac bude moc velky, ale je ten isty ako tvoj a vidim ze tebe pekne chlebik narastol..dik

evelina77
25. jan 2013

@nikita308 no ja som si dala ale riadne,ledva fučim,ale pozitivum je že bola ta tlačenka kuracia 😀

megika1
25. jan 2013

dnes som si zošvrľala domáce masielko,na večeru suché hrianky s maslom a cesnakom,mätový čajík s medom,ručne som si privodila jar,hoci vonku mrazivá vášeň 😀 😀 😀 😀

darka2001
25. jan 2013

Babeny ktore ste robili domaci nemieseny chlebik mozem daj aj obyc drozdie ak nemam susene?

megika1
25. jan 2013

@darka2001 áno 🙂 ,na 1 kg múky zvyčajne jeden sáčok

megika1
25. jan 2013

@darka2001 sypem si popol ,jasné aj obyčajné,na 500 g múky polka droždia

darka2001
25. jan 2013

@megika1 vdaka uz som to vzdavala,tak to idem urobit bude to 1 x tak dufam ze to bude o.k

patka6
25. jan 2013

@bublina83 to tiramisu 🙂 vdaka

nikita308
25. jan 2013

@evelina77 Idem asi vykradnúť asi mäsiarstvo... 😀 😀 😀

nakup
25. jan 2013

Ahojte u nás ešte špenátová polievka a na odľahčenie zapekaná brololica so syrom na masle a trošku pri zapekaní som poliala vývarom z brokolice mi ju tak máme radi bez všetkého 😀 a syn povedal že to by jedol každý deň 🙂

chantalle
25. jan 2013

@hobit Ahojky, taka klasika, ryzu uvarim v mlieku, davam dvojnasobok mlieka (na 1/2 kg ryze liter mlieka), podla poctu stravnikov🙂 , dam tam aspon dve vanielky a citronovu stavu. Ryzu uvarim do makka a necham vychladnut. Potom si vyslaham cele maslo (alebo pol hera a pol maslo), potom si don pridam zltky s cukrom (davam 4 zltky a cca 100g cukru) a vyslaham do peny. Zvlast si vyslaham sneh z bielkov (kolko bielkov, tolko lyzic cukru) a nakoniec vsetko zmiesam ryzu, potom vymiesane maslo a nakoniec sneh. Este koru a stavu z citrona. Ja robim v tortovej forme okruhlej, vymastenej maslom a vysypanej struhankou. Ak mam tvaroh, navrstvim polovicu zmesi a dam tvarohovu plnku, taku klasicku a zvysok zmesi a upeciem. Do panvice si vylejem jahodovy kompot aj so stavou, pridam jahodovy dzem a prevarim, potom si to rozmixujrm a zahustim solamylom. To robim tak od oka a podla chuti. 🙂

bklaudia
25. jan 2013

@gianni prosím ťa, aké sú tie palancinky 3 2 1 ? ďakujem!

denisa87
25. jan 2013

Večera:teplé šampionové senviče 😀 pred a po upečení 😉

evelina77
25. jan 2013

@nikita308 vydrž do zajtra a daj si hneď na raňajočky 🙂

katkas1
25. jan 2013

este sa chcem opytat zien co uz piekli ten chlieb bez miesenia aky je na druhy den?

mysiatkoo
25. jan 2013

ahojte..dnes husta zeleninova s mrvenickou, dusena stavnata krkovicka s pecenymi zemiakmi a teplym cviklovym salatom a dezert (piskota, lesne ovocie, smotana s mascarpone a navrx cerstve maliny+cernice)

katkas1
25. jan 2013

@evita266 ahoj, chcem sa ta opytat na kolkych stupnoch si piekla ten chlieb?

denisa87
25. jan 2013

Večera:teplé šampionové sendviče 😀 pred a po upečení 😉

zoe_a
25. jan 2013

U nás dnes moje vôbec prvé buchty na pare..

evita266
25. jan 2013

@katkas1 prvych 30minut na 230st. musi to byt prikrite vekom a potom odkryt veko a dopiect na 230st este 15 minut 😉