icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zklimekova
26. jan 2013

dnešný jablkovo-kokosový koláč 🙂..narezaný až zajtra 🙂

danielaj
26. jan 2013

@anos18 to ma mrzí, tak potom nabudúce skús znížiť teplotu asi na 180 stupňov, aby sa pepiekol , ten čas v recepte je len orientačný, ja totiž nikdy nesledujem čas pri pečení, nejak to mám už v oku, 😉

nika80
26. jan 2013

@vivusika ďakujem, vyskúšam 🙂

evitka82
26. jan 2013

dnes šošovicova polievka a hovädzina s paradajkovou omáčkou a knedľou a prdíí celá rodina 😀

mysiatkoo
26. jan 2013

u nas sa dnes obed dojedal zo vcera a na veceru polnicek s mozarellou a paradajkami a hriankami z rury s olivovym olejom a cesnakom...a prave rozkrojena vianocka na ranajky

liviadanova
26. jan 2013

@mysiatkoo Polníček je úžasná zeleninka, kde ju kupuješ? Ja som ho videla len v Hyperke ak mi dáš typ budem rada, lebo tam to vyšlo celkom dosť.

mysiatkoo
26. jan 2013

@liviadanova kupovala som to tento tyzden v Lidli... mavaju tam aj rukolu aj este jeden druh salatu bol tusim...

pegggy
26. jan 2013

ahojte u nás dnes http://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-medai... a skúšala som http://www.srecepty.cz/recept/kanadske-rezy-nan... robili ste niekedy? Neviem čo som spravila zle, ale nabudúce by som asi zdvojnásobila dávku masla, vajíčka,cukru, aby to bolo mokrejšie.
Baby keď robíte krémové kyslé polievky, čo dávate? Kyslú smotanu, alebo šlahačku? Ja som doteraz dávala kyslú smotanu /rajo/ a vždy v pohode, ale v poslednej dobe sa mi vždy zrazí, ostane to také "bodkové". Ďakujem
Inak stále dokola varím takú klasiku, že to sem ani nepíšem.

lencyca
27. jan 2013

@danielaj vyzera to super,mnam 😉

lencyca
27. jan 2013

@pegggy ahoj ja davam 10%smotanu na varenie,aj slahacku 😉

snu
27. jan 2013

bre ranecko,, ja dnes urobim bryndzove halusky so slaninkou,, viac nic 😀

libka1
27. jan 2013

zeleninova polievka s krupami, francuzske zemiaky, bananove muffiny s cokoladou, na veceru pecene papriky plnene sunkou a syrom s cerstvo upecenym chlebom

vivusika
27. jan 2013

dnes zeleninová polievka s písmenkami a aby sme nedostali chrípku, tak segedínsky guláš s domácou knedlou 😉

iwet7
27. jan 2013

u nas dnes mozno trosku netradicny nedelny obed, ale pre gurmanov lahodka :o) - grilovane udene kolena - uz sa pekne pecu, pravidelne zalievam ciernym pivkom - tie kolena predsa 😀

tinuskaha
27. jan 2013

dnes cina z bravcoveho masa 😉

fordikford
27. jan 2013

dnes kuracia polievka s rezancami ako druhe obratene rezne tarhońa opekane zemiaky a zakusok kremeš s pribinačikom 🙂 🙂

jankastubka
27. jan 2013

My mame dnes kuraci perkelt s kolienkami a kremovu brokolicovu polievku, zmakla som to za 1,5 hodky, manzelik umyje riad a ja idem relaxovat na plavaren.

anos18
27. jan 2013

@pegggy Ahoj, ja pouzivam sladku smotanu do sosovicovej polievky iba na Vianoce 🙂 Inokedy davam kyslu smotanu, kupujem vylucne iba v Kauflande ich znacku K-classik alebo v Lidl-i (asi Pilos). A ako postavim polievku, hned vylozim aj kyslu smotanu z chladnicky a postavim ju ku sporaku, nech sa otepli. A potom dam do nadobky mlieko, kyslu smotanu a asi 1 PL muky, zamiesam, prelejem cez sitko do polievky a stale miesam, potom ak treba polievku este zahustit, tak zamiesam este muku do mlieka a vlejem do polievky. Ked pouzivam tento postup, ze smotanu nedavam studenu a ked pouzivam tieto znacky, nikdy sa mi smotana nezrazila. Rajo nepouzivam, pri tej sa mi to stavalo.

anos18
27. jan 2013

@danielaj Ale ja nemam tolko skusenosti s pecenim chleba, ako Ty 🙂 Ale zasa na prvy chlieb v zivote sa mi celkom podaril. Aj mojej mame chutil, a to uz je co povedat 🙂 Ved uvidm nabuduce. Dakujem za rady.

happy8051
27. jan 2013

dnes hovadzi vyvar s rezancami, pecene kura s plnkou a pecenymi zemiakmi, ryza, ladovy salat s paradajkami.

gelinka75
27. jan 2013

dnes kuracia polievka so zeleninou a slizikmi, kuracie maso so zemiakmi s kari korenim a bebe puding 🙂

firstbaby
27. jan 2013

U nas sa dnes nevari, len pecie. Ideme k nasim na obed, obratene hovadzie rezne a ja upeciem jablkovo-orechovu strudlu 🙂

lola7712
27. jan 2013

slepačí vývar s rezancami, hovädzia roláda plnená mletým mäskom ako príloha opekané zemiačiky a kyslá uhorka 😝

lola7712
27. jan 2013

@libka1 mňam mafinky.........tie u nás vždy bodujú....hlavne banánovo čokoládové 🙂

evelina77
27. jan 2013

Ahoj dneska rychle varenie:kuriatko,slov.ryža,kompotik,polievocka a mafinky.a uz si idem vylozit nožky a vypit kafééé 🙂

lydia22
27. jan 2013

U nas dnes sosovicova polievka,masko v placke a kysnute lekvarovo-kakaove zaviny

nelinka0401
27. jan 2013

Ahojte.dnes polievka s bravčových kostí s kopou zeleniny a domáce slížiky.rezne s kukuricovo-hrachovou ryžou a domáci kompot hrušiek.včera som robila mafinky tak sú aj na dnes.jedny plnené malinová´ým džemom s čokoládou a druhé kokosové...super sú..

titkovamiriam
27. jan 2013

z nocne na nocnu ziadne moc varenie rezne a zemiakova kaša 🙂

natal12
27. jan 2013

@zklimekova ten koláčik vyzerá úžasne 🙂 receptík neni ? 😅

nelinka0401
27. jan 2013

@anos18 ja som ho už robila viac krát a nikdy nebol za 40 min.upečený.ja ho pečiem tak hodinu a niekdy aj trošku dlhšie.a je krásne mäkučký.vždy radšej do neho pichnem a ked sa nelepí na špajdlu je hotový