Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes šošovicova polievka a hovädzina s paradajkovou omáčkou a knedľou a prdíí celá rodina 😀
@mysiatkoo Polníček je úžasná zeleninka, kde ju kupuješ? Ja som ho videla len v Hyperke ak mi dáš typ budem rada, lebo tam to vyšlo celkom dosť.
@liviadanova kupovala som to tento tyzden v Lidli... mavaju tam aj rukolu aj este jeden druh salatu bol tusim...
ahojte u nás dnes http://varecha.pravda.sk/recepty/bravcove-medai... a skúšala som http://www.srecepty.cz/recept/kanadske-rezy-nan... robili ste niekedy? Neviem čo som spravila zle, ale nabudúce by som asi zdvojnásobila dávku masla, vajíčka,cukru, aby to bolo mokrejšie.
Baby keď robíte krémové kyslé polievky, čo dávate? Kyslú smotanu, alebo šlahačku? Ja som doteraz dávala kyslú smotanu /rajo/ a vždy v pohode, ale v poslednej dobe sa mi vždy zrazí, ostane to také "bodkové". Ďakujem
Inak stále dokola varím takú klasiku, že to sem ani nepíšem.
bre ranecko,, ja dnes urobim bryndzove halusky so slaninkou,, viac nic 😀
zeleninova polievka s krupami, francuzske zemiaky, bananove muffiny s cokoladou, na veceru pecene papriky plnene sunkou a syrom s cerstvo upecenym chlebom
dnes zeleninová polievka s písmenkami a aby sme nedostali chrípku, tak segedínsky guláš s domácou knedlou 😉
u nas dnes mozno trosku netradicny nedelny obed, ale pre gurmanov lahodka :o) - grilovane udene kolena - uz sa pekne pecu, pravidelne zalievam ciernym pivkom - tie kolena predsa 😀
dnes cina z bravcoveho masa 😉
dnes kuracia polievka s rezancami ako druhe obratene rezne tarhońa opekane zemiaky a zakusok kremeš s pribinačikom 🙂 🙂
My mame dnes kuraci perkelt s kolienkami a kremovu brokolicovu polievku, zmakla som to za 1,5 hodky, manzelik umyje riad a ja idem relaxovat na plavaren.
@pegggy Ahoj, ja pouzivam sladku smotanu do sosovicovej polievky iba na Vianoce 🙂 Inokedy davam kyslu smotanu, kupujem vylucne iba v Kauflande ich znacku K-classik alebo v Lidl-i (asi Pilos). A ako postavim polievku, hned vylozim aj kyslu smotanu z chladnicky a postavim ju ku sporaku, nech sa otepli. A potom dam do nadobky mlieko, kyslu smotanu a asi 1 PL muky, zamiesam, prelejem cez sitko do polievky a stale miesam, potom ak treba polievku este zahustit, tak zamiesam este muku do mlieka a vlejem do polievky. Ked pouzivam tento postup, ze smotanu nedavam studenu a ked pouzivam tieto znacky, nikdy sa mi smotana nezrazila. Rajo nepouzivam, pri tej sa mi to stavalo.
dnes hovadzi vyvar s rezancami, pecene kura s plnkou a pecenymi zemiakmi, ryza, ladovy salat s paradajkami.
dnes kuracia polievka so zeleninou a slizikmi, kuracie maso so zemiakmi s kari korenim a bebe puding 🙂
U nas sa dnes nevari, len pecie. Ideme k nasim na obed, obratene hovadzie rezne a ja upeciem jablkovo-orechovu strudlu 🙂
slepačí vývar s rezancami, hovädzia roláda plnená mletým mäskom ako príloha opekané zemiačiky a kyslá uhorka 😝
U nas dnes sosovicova polievka,masko v placke a kysnute lekvarovo-kakaove zaviny
Ahojte.dnes polievka s bravčových kostí s kopou zeleniny a domáce slížiky.rezne s kukuricovo-hrachovou ryžou a domáci kompot hrušiek.včera som robila mafinky tak sú aj na dnes.jedny plnené malinová´ým džemom s čokoládou a druhé kokosové...super sú..
z nocne na nocnu ziadne moc varenie rezne a zemiakova kaša 🙂
@zklimekova ten koláčik vyzerá úžasne 🙂 receptík neni ? 😅
@anos18 ja som ho už robila viac krát a nikdy nebol za 40 min.upečený.ja ho pečiem tak hodinu a niekdy aj trošku dlhšie.a je krásne mäkučký.vždy radšej do neho pichnem a ked sa nelepí na špajdlu je hotový

dnešný jablkovo-kokosový koláč 🙂..narezaný až zajtra 🙂