icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

marty78
27. jan 2013

viete mi pomoct?, bol tu recept na domace tortelliny, ale neviem ho najst, nema to niekto ulozene?

dorenika
27. jan 2013

tekvicovu polievku s kokosovym mliekom,je velmi husta a hrejiva na zimu ako stvorena 😉

eva7780
27. jan 2013

zeleninova polievka s pečenovymi haluškami a mletý rezen zo syrom+zemiakova kaša 🙂

mis_ka
27. jan 2013

kuracie kari s kokosovym mliekom a mrkvou, basmati ryza

babajaga
27. jan 2013

ahojte,my dojedame od vcera,zeleninova polievka s krupkami,ryza a restovana pecen,uhorka a dnes som dorobila kapustnicu a langose.

lenka268
27. jan 2013

Ahojte, u nas dnes slepacia polievka, bravcove kare na stave so sampionmi, zemiaky. Vcera som urobila vecer pomaranovy kolac s jedneho casopisu , podobne cesto ako na bublaninu do toho 2 dc pomar. stavy, na vrch slahacku. Celkom dobry len neviem preco ale ostal mi velmi nizky. Nevadi 😅 Pekny nedelny den.

caly8
27. jan 2013

tak u nás .. maslové halušky s kuracím mäskom na kyslo a ja kuracie so špenátom a syrovou omáčkou, vývar z morky a na večeru a zajtra koložvárska kapusta 😝 ( snívalo sa mi o tej chuti musela som 😀 ) dezertík puding s čučoriedkami ..

anos18
27. jan 2013

@nelinka0401 A pri akej teplote? Lebo ja som ho piekla 40-45 min. pri teplote 200 st., a zhora aj zdola bol uz upeceny a keby som ho este dopekala, uz by to bolo asi moc upecene.

babajaga
27. jan 2013

@caly8 kolozvar s muzom milujeme,len deti ee----hadam ked vyrastu budem varit

zarabono
27. jan 2013

dnesny chlebik a eskimo rezy

babajaga
27. jan 2013

zienky,tej moj muzik ide mat 40-tku-rozmyslam uz pomaly co na oslavu..upeciem zo dva druhy....ale kedze mam male babo..moc casu nemam...istia to salaty,gyros,parizak a zemiakovy,k tomu rezne----co este vymysliet?bude nas zo 25 lusi,dakujem za tipy,recepty

caly8
27. jan 2013

@babajaga ..ja som ju ešte nerobila :D pripadalo mi to ako babračka ale opak je pravdou .. som zvedavá na výsledok ..práve som ju šupla do trúúúby :D

babajaga
27. jan 2013

@caly8 no,namazes vela hrncov...ja robis kapustu,mesko a ryzu osobitne,navrstvim,zalejem smotanou a dam zapiect...ale ako mam umyvacku..neriesim 😀 som bola one,glupana,ze som skor nekupila 😀 😀

saxana36
27. jan 2013

@leanax no dnes som robila tie tvoje rezne ,fakt su uzasne urcite ich budem robit az kym sa ich neobjem 😉

nelly3
27. jan 2013

dnesny obedik: nase moc oblubene plnene kuracie rolky - sunka, syr, slaninka oravska, susene paradajky, do misy dat zapiect, pod to nakrajane jablka a zaliat slepacim bujonom + stuchane zemiaciky s masielom 😵

miriamr
27. jan 2013

ahojte. U nás dnes pórová mliečna polievka, krkovička pečená spolu s kyslou kapustou a zemiaková kaša. No a koláčik ku káve - Kinder pingui 😉 recept mám v albume 🙂

mata71
27. jan 2013

ahojte dnes,kurací vývar, vypražené kurča,tarhona,kompot mix marhula hruška, pobede bude puding malinový s piškotami a zavarené maliny ,hore kopec šlahačky 😝

zuzananinka
27. jan 2013

Dnes hovadzi vývar a viedenský knedlik s maďarským guľášom a vianočka zo včera

bubinko83
27. jan 2013

baby nemate recept na kinder mliečny rez? je ich vela ale chcem odskušany .Dik

danielaj
27. jan 2013

@pegggy ja do krémových kyslých polievok dávam šľahačkovú smotanu alebo smotanu na varenie, prípadne pridám do toho trocha mlieka, kyslú smotanu nedávam 😉

hobit
27. jan 2013

vikend u rodicov: segedinsky, hovadzi vyvar, harula, kuraie prsia na prirodno s brokolicovou omackou a opekane zemiaky 🙂

danielaj
27. jan 2013

ahojtem, tak my sme sa vrátili z výstavy psov, parádne bolo a čakal nás doma obed, babka s dedkom navarili klasika slepačiu polievku, vyprážané kuracie rezne ale boli marinované v kyslej smotane, tak sú úžasne šťavnaté, jedny boli obalené klasika v strúhanke a v druhých bol k strúhanke pridaný strúhaný syr, ďalšie bola pečená krkovička na plátky na leči a cibuli, ryža, opekané zemiaky, ĺadový šalát, 😉

lencyca
27. jan 2013

ahojte,dnes este francuzska polievka,kuracie rezne v syrovom cesticku,pecene zemiaky, dnesny brumikovia 😉

levandullka
27. jan 2013

Náš dnešný obed - milánske risotto

nelinka0401
27. jan 2013

@anos18 ppiekla som ho pri teplote 200 stupňov.ale peč najprv pri 180 a potom asi po pol hodine si pridaj teplotu.aj ja som ho mala upečený viac zhora ale on ked ochladol pekne zmäkol.taký poloochladnutý som ho prikryla a dobrý bol.na noc som ho dala do takého veľkého sáčku a ráno bol úplne super.stále mäkký

ifkael
27. jan 2013

Dnes hov. polievka, kura na ciernon pive,pyre,rezne,salat uhorkovy.. namiesto kolacika- banany s piskotami macane v cokolade napichnute na sparatku. Deti pomahali robit, bolo ze to radosti :DD

dabon
27. jan 2013

@mj30 určite sa vydarí 😵

rastulka
27. jan 2013

Ahojky,u nas dnes segedin s domacou knedlou 😉 ako dezert pudingove pohare 🙂

nakup
27. jan 2013

@verka18567 brokolicu so 5 min. povarila v osolenej a okorenenej vode trošku sušený cesnak som dala a dala som ju do zapekaciej misy maslo, brokolicu a na ňu syr plátky tehly môžeš dať údený aký mate radi v reštike to jem posypaný parmezánom aj tá varianta je dobrá pokvapkala alebo preliala som ju trošku brokolicového vývaru aby na taniery bola šťavnatá je to jednoduché a výýýborné 😀