icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

miruska73
27. jan 2013

peknu nedelu prajem ja som dnes nevarila mame od vcera rezne vyprazene v cesticku s kasou a teraz som dorobila jablkovu babovku od danky ale supla som ju na plech a pofrkala cokoladovym topingom 😵 😵

nakup
27. jan 2013

@vivusika krásne sa ti vydarila tá marlenka musí byť isto výborná 🙂

vivusika
27. jan 2013

@nakup ďakujem, už iba ,,bola,, výborná 🙂

nakup
27. jan 2013

@pegggy ja zásadne dávam šľahačkovú alebo na varenie smotanu pri kyslej pochúťkovej som mala ten istý problém.

rastulka
27. jan 2013

😉

kikaneu
27. jan 2013

ahojte, tak po takmer mesiaci som dnes varila.....mali sme domácu knedľu s varenou údenou krkovičkou (podľa mňa je to humus, ale svokra nám dala, tak aby sme nevyhodili, ale aj tak ju dopapá naša havka určite 🙂 a k tomu som opražila kyslú kapustu ešte 🙂 polievka bola od včera kurací vývar s rezancami 🙂 celkom fajn obed 😉

abriela
27. jan 2013

U nás dnes - paradajkova polievka so syrom, po prvykrat čína s ryžou. Zbytky nachystané už do chladničky. 😉

ela2710
27. jan 2013

Včera cesnaková polievka + vyprážané rybie filé so zemiakovou kašou, dnes sa dojedala cesnačka + kuracie prsia v cesticku s ryzou 🙂

nika80
27. jan 2013

@vivusika ešte raz sa chcem poďakovať za super recept, knedľa sa mi podarila. Už sa musím len naučiť, ako ju pekne vyformovať, aby sa to viacej podobalo na knedľu 🙂

llienkaa
27. jan 2013

dnes vyvar opät z bravcovej kosti lebo z kuracej nam moc nechuti a rezne s opekanymi zemiakmi, manzel mal k tomu hlavkovy salat v naleve a ja som si urobila salat z redkovky,jarnej cibulky a rajcinky bola som prekvapena ale ta zelenina chutila naozaj ako zo zahradky ziadna umelina 🙂 a dnes bez kolacika bola som pozvana od manzela do cukrarne 😉

fattamorgana
27. jan 2013

ahojte, tento týždeň som robila české buchty, pripájam foto

inak potrebujem poradiť. manžel mi dnes (ako by som to slušne povedala) pokazil varnú dosku, takže kým mi ju opravia alebo kúpime druhú, budem pár dní bez možnosti variť. síce som ho poslala požičať aspoň nejakú platničku, ale teda to tiež nebude ktoviečo 😠 tak som vás chcela poprosiť pár receptov, ktoré by sa dali spraviť v trúbe nie na sporáku. niečo, aby to nebolo moc suché, keďže Lucka má 2 roky a bude bez polievky 😖 napadol ma ten guláš v trúbe, niečo na ten štýl. ďakujem vopred.

ellise
27. jan 2013

včera buchtičky s krémem, dnes vařil manžel takže španělské ptáčky z vepřového a rýže

kikatko
27. jan 2013

vyprážané kuracie krídelka s ryžou a domacou tatarskou, krémová brokolicová polievka a dezert- všetko čo sa naším nezmestilo do auta- praclíky, pizza jednohubky, šampanské, klasické kysnute koláče od prabaky, šuhajdy a fanky

natal12
27. jan 2013

Ahojte, takže my dnes máme kelovú polievku,faširky a zemiakovo-cibulový šalát z mrkvou a robila som čerešnovú bublaninu a slaný podmaslový báleš 😉 polievku robila mamina faširky jej priateľ a šalát, a bublaninu a báleš som robila ja 🙂

veroninna1
27. jan 2013

dnes zeleninova polievka, tofu s ryzou na azijsky sposob, vyprazane kuracie prsia, ryza, slivkovy kompot alebo kimchi salat

bellada
27. jan 2013

kuracia polievka, peceny losos v alobale s rozmarinom a citronom, pecene zemiaky, cucuriedkovo-tvarohovy kolacik

chorale1
27. jan 2013

@veroninna1 prosím ťa môžeš mi napísať presne ako si robila to tofu a č o si tam všetko dala? dakujem

mirellka
27. jan 2013

ahojte, takže my dnes kuracia polievočka so slížikmi,vyprážané kuracie rezníky s ryžou aj pečenými zemiakmi,kompót broskyňový a smotanové tiramisu čaká v chladničke ideme sa do neho pustiť 😝

bobinkask
27. jan 2013

ahojte my sme dojedli polievku zo včera a dnes som robila lososa na zázvore s limetkou a druhá verzia lososa s pomarančovou omáčkou k tomu sme si dali zeleninové rizoto zostalo nám zo včera- moc som navarila 😵 a miešaný šalátik(šalát,mrkva, paradajky)

vivusika
27. jan 2013

@nika80 som rada, že sa podarila, ja som ju tiež dnes robila k segedínskemu gulášu 🙂 a to bola u nás na obed mužova ex manželka 😎

nelinka1311
27. jan 2013

ahojky,my dnes porciovane kurča obaľované v ochutenej múke na masle s dusenými zemiakmi,kuracia polievkočka s písmenkami

nelinka1311
27. jan 2013

@mirellka na to smotanové tiramisu som viac ako zvedaváááááááá 😉

linka
27. jan 2013

my sme dnes mali segedinsky gulas,domaca knedla a cokoladovo-bananove muffiny,fajnove 😉

leanax
27. jan 2013

@saxana36 tak to ma veľmi tešííííí, že chutili... my ich tiež zbožňujeme sú suprovééé 😀

leanax
27. jan 2013

my dnes kurací vývar s rezancami a zemiakový šalát, rezne a svokra varila kapustnicu tak aj to sme si pozdejšie dali 😀

atiatko
27. jan 2013

Ahojte babenky ... tak my sme dnes mali Deákovu polievočku - mňam naša milovaná, a hlavné jedlo bolo na zimu netypické - tekvicový prívarok so zemiakmi a bravčové stehno so šťavou - no pre ocinka (manžela) kuracie prsia, lebo je 2 týždne po vybratí žlčníka ☹ Tekvicu sme kupovali mrazenú v obchode - bola som milo prekvapená - chutná tekvica a ako bonus v malom sáčku vo vnútri balenia mrazený kôpor - mňam 🙂 A ako dezertík - piškótové cesto s tvarohovou plnkou a smotanou a želé navrchu .... 🙂

sebi123
27. jan 2013

ahojte 🙂 my dnes polievka od vcera - kremova brokolicova a http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22169 🙂 ako zakusok tvarohova strudla 😵

kucminka
27. jan 2013

@sebi123 tá štrúdľa vyzerá perfektne,mňam 🙂 dáš receptík?

sebi123
27. jan 2013

@kucminka dakujem 🙂 je z listkoveho cesta 😅 a plnka - rozmixovany tvaroh, vanilka, citronova stava a trosku cukru... do jednej sme dali cernice a do druhej broskyne 😵