Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tekvicovu polievku s kokosovym mliekom,je velmi husta a hrejiva na zimu ako stvorena 😉
zeleninova polievka s pečenovymi haluškami a mletý rezen zo syrom+zemiakova kaša 🙂
kuracie kari s kokosovym mliekom a mrkvou, basmati ryza
ahojte,my dojedame od vcera,zeleninova polievka s krupkami,ryza a restovana pecen,uhorka a dnes som dorobila kapustnicu a langose.
Ahojte, u nas dnes slepacia polievka, bravcove kare na stave so sampionmi, zemiaky. Vcera som urobila vecer pomaranovy kolac s jedneho casopisu , podobne cesto ako na bublaninu do toho 2 dc pomar. stavy, na vrch slahacku. Celkom dobry len neviem preco ale ostal mi velmi nizky. Nevadi 😅 Pekny nedelny den.
tak u nás .. maslové halušky s kuracím mäskom na kyslo a ja kuracie so špenátom a syrovou omáčkou, vývar z morky a na večeru a zajtra koložvárska kapusta 😝 ( snívalo sa mi o tej chuti musela som 😀 ) dezertík puding s čučoriedkami ..
@nelinka0401 A pri akej teplote? Lebo ja som ho piekla 40-45 min. pri teplote 200 st., a zhora aj zdola bol uz upeceny a keby som ho este dopekala, uz by to bolo asi moc upecene.
zienky,tej moj muzik ide mat 40-tku-rozmyslam uz pomaly co na oslavu..upeciem zo dva druhy....ale kedze mam male babo..moc casu nemam...istia to salaty,gyros,parizak a zemiakovy,k tomu rezne----co este vymysliet?bude nas zo 25 lusi,dakujem za tipy,recepty
dnesny obedik: nase moc oblubene plnene kuracie rolky - sunka, syr, slaninka oravska, susene paradajky, do misy dat zapiect, pod to nakrajane jablka a zaliat slepacim bujonom + stuchane zemiaciky s masielom 😵
ahojte dnes,kurací vývar, vypražené kurča,tarhona,kompot mix marhula hruška, pobede bude puding malinový s piškotami a zavarené maliny ,hore kopec šlahačky 😝
baby nemate recept na kinder mliečny rez? je ich vela ale chcem odskušany .Dik
vikend u rodicov: segedinsky, hovadzi vyvar, harula, kuraie prsia na prirodno s brokolicovou omackou a opekane zemiaky 🙂
ahojtem, tak my sme sa vrátili z výstavy psov, parádne bolo a čakal nás doma obed, babka s dedkom navarili klasika slepačiu polievku, vyprážané kuracie rezne ale boli marinované v kyslej smotane, tak sú úžasne šťavnaté, jedny boli obalené klasika v strúhanke a v druhých bol k strúhanke pridaný strúhaný syr, ďalšie bola pečená krkovička na plátky na leči a cibuli, ryža, opekané zemiaky, ĺadový šalát, 😉
@anos18 ppiekla som ho pri teplote 200 stupňov.ale peč najprv pri 180 a potom asi po pol hodine si pridaj teplotu.aj ja som ho mala upečený viac zhora ale on ked ochladol pekne zmäkol.taký poloochladnutý som ho prikryla a dobrý bol.na noc som ho dala do takého veľkého sáčku a ráno bol úplne super.stále mäkký
http://varecha.pravda.sk/recepty/jablkovy-chrum... na "zobkanie" 🙂
Dnes hov. polievka, kura na ciernon pive,pyre,rezne,salat uhorkovy.. namiesto kolacika- banany s piskotami macane v cokolade napichnute na sparatku. Deti pomahali robit, bolo ze to radosti :DD
Ahojky,u nas dnes segedin s domacou knedlou 😉 ako dezert pudingove pohare 🙂
@verka18567 brokolicu so 5 min. povarila v osolenej a okorenenej vode trošku sušený cesnak som dala a dala som ju do zapekaciej misy maslo, brokolicu a na ňu syr plátky tehly môžeš dať údený aký mate radi v reštike to jem posypaný parmezánom aj tá varianta je dobrá pokvapkala alebo preliala som ju trošku brokolicového vývaru aby na taniery bola šťavnatá je to jednoduché a výýýborné 😀

viete mi pomoct?, bol tu recept na domace tortelliny, ale neviem ho najst, nema to niekto ulozene?