Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my sme dnes mali zeleninove rizotko s tofu a k tomu kyslu uhorku. polievka bola od soboty
Tak mne sa uz vari na zajtra obed, aby sme mohli ist doobedu vonku 🙂 Polievka zo struckovej fazulky, pecenie kuracie stehna a ryza 🙂
zajtra fazuľovica s údeným,zemiakové pirohy s bryndzovo-smotanovou omáčkou,úúúúf je to pracné jedlo 😀,ale fajnéééé 😀 😀 😀
ahojte maminky,
dnes nam konecne vyriekli, ze misenko nema celiakiu. este jeden odber krvi ! a ja som taka stasna! k neuvereniu.
urobila som im tvarohovu skolkarsku natierku, bryndzovu natierku.
zemiackovu polievku nakyslo s koprom a cestovninky s kuracim perkeltom to vsetko na zajtra.
a ste ma navnadili na brumika, tak im zajtra upeciem, kedze mame zasa virozy. nech sa potesia.
HURA!
@zuul gratulujem len nech všetko bude dobre ved to su naše poklady 🙂
na zajtra pre mna a moju bambulku kremová brokolicová a chlapom spravim po dlhom prosikani boršč a ked budu poslušny tak nejaky kolač ale sa mi nechce lebo ma niečo chytá
@fordikford dakujem ti, si hrozne mila.
ahojte ja som dnes varila kurací vývar s rezancami, dojedli sme lososa zo včera a idem spravit nátierku z olomockých syrečkov ešte som ju nerobila tak dúfam že bude jedlá 😉 ak áno 😀 bude zajtra na ranajky
@anavila prečo nepodarená ved vyzera chutne len hladného k nej 🙂
@fordikford no ona bola chutná, len vyzerala ako ubožiak....tie lentilky na bokoch nedrzali, cele sa mi rozmocili...fotku som robila hned po zdobeni, ale potom sa mi lentilky v tej plnke rozmočili...ale zjedla sa...chutna bola...a malemu to zatial nevadi, ze taky nepodarok 🙂
baby ako robite zeleninove rizoto?
@titkovamiriam presne, aj ja sa pozastavujem nad tým názvom, že americké, lebo tiež ich jedávame doma odjakživa
@lenka268 no ja síce nemám veľkú formu na brumíka, ale tých malých plním podobne ako muffinky , do stredu - do druška dám tablku čokolády, alebo hustý džem, prípadne kokos s troškou mlieka, nastrúhaný perník s džemom, ovocie a pod, a zakryjem trochou cesta 😉
dievcata mate nejaky osvedceny recept na dukatove buchticky? dakujem
pekne rano 🙂
dnes nevariiim,mame od vcera vyvar so zeleninou a mexicky gulas s ryzou 🙂
@mizulienka http://varecha.pravda.sk/recepty/dukatove-bucht... overeny recept 😉 🙂
Ahojte 🙂 U nas dnes špenatovy privarok s volskym okom, alebo s vajcom na tvrdo a zemiakmi 🙂 polievka zo včera hovadzi vyvar 🙂
@rastulka dakujem 😉
u nás dnes na raňajky cestovinový šalát s brokolicou, vajíčkom vareným natvrdo a syrom (robila som ešte včera večer), už sa mi varí krémová polievka zo sladkých zemiakov s opečeným chlebíkom na kocky, a tiež varím dukátové buchtičky, malá si včera rozkázala, staršia ich ale veľmi nemusí 😒
ráno vajíčková omeleta so zbytkom parmazánu ,zázvorový čaj s medom......teraz káva,kysne mi chlebík,u nás celkom celozrnný nemá pochopenie,lebo je ťažší,lepkavý,taký mokrejší.....pridávam aj špaldovú múku,ale skutočne iba 10%
@danielaj No Tvoje su krajsie, ale toto su moje prve rozky. 🙂 Ale budem sa snazit. S cestom sa vyborne pracovalo, s tym chlebovym to bolo uz horsie (to som piekla v sobotu). Vcera som pozerala Tvoj album s fotkami a receptami. No parada. Len problem je, ze mam vela kil, nemozem vela piect. Ako to, ze z toho nepriberate? 🙂
Mamičky, chcem dnes robiť donutky na plechu podľa tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16624, ale nemám javorový sirup na potretie, stačí iba maslo a mlieko ? A koľko toho masla ? Ďakujem.

dnes sosovickova polievka a langose 🙂