Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@slavka1307 miesto javorového sirupu som dala vanilkový cukor a miesto rumu mlieko ...dávala som asi 100-125g masla,ale ešte mi ostalo
u nas dnes v ramci najvacsej lenivosti na svete pecene kuracie stehna a kridielka s ryzou a broskynovym kompotom 😀 akoze faaaaaaaaaaakt sa mi nic nechce 😵
u nás bravčový perkelt s kolienkami a kyslá hribová polievka
@sebi123 prosím Ta celozrnná muka - normálne je jeden druh v obchode, či je viac - ak je viac aku si pouzila?
dnes nevarím ani ja.malá sa naje v škôlke.nám ostala ešte polievka a na vereru si niečo rýchlo ukuchtíme.deti určite zase krupicu.chytila ich krupicová mánia 🙂 Zajtra sa chystám upiecť mafinky malej do škôlky.nech si deti dajú niečo sladké ked má tie meniny..cez víkend sa chystám niečo pripraviť na oslavu.chcela by som nejakú roládu ale aby som tam mohla použiť želé cukríky.máme ich strašne moc...niečo také,že do plnky nakrájam na kocky želé ,zrolujem a roláda hotová 😀 len aká plnka by sa tam hodila?baby radte 😀 😀
Hrachovou kaši s opečeným párkem a vajíčkem natvrdo.
hovädzia polievka a dojeme cibuľový koláč...
@zuzananinka ahoj...druhov je viac...ja som teraz robila z celozrnej-special-strednej ...taky bielo fialovy sacok 😉
ahojtee..dávno som tu nič nepridávala ale dávno som aj varila 😀 naposledy pred týždnom 😅
potrebujem poradiť, v pondelok mám meniny a do práce nosíme slané aj sladké, sladké mám vymyslené - tribitka ale slané neviem...doteraz som stále nosila tie pizzové slimáky ale už ma to omrzelo...čo iného vymyslieť?? poradte prosím aj s receptami 😉
@danielaj to asi preto že pochadza z tej ameriky 😀 😀 ,dnes robim kelovy privarok a párky ale teraz som dopozerala toto a baby že aky recept na rybu:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-...
a uplna bomba bola to ked precedili tu koprovku a dali ju slahaskovej flase,a potom ju tak strikali na tu rybku 😀 akože oni tam robia super veci ale toto bolo že aké mnaaaaam 😀 😀
U nas dnes kremova brokolicova,vypr sampionu,zemiacky a salat a vybrala som z mraznicky krabie tycinky a spravim salatik s ananasoma smotanou aj ked prave zistujem,ze nam akosi doteka voda tak to bude dnes zaujimave varenie 🙂
my dnes parene buchty a paradajkova polievka na zelanie mojich detureniec 🙂
ahojte. polievocku mame z vcerajska hraskovu so zeleninkou a lievancami. druhe som spravila leco - posledne dva flase :( s klobasou, smotanou a hnedym chlebom.🙂
dnes mame 8. vyrocie svadby ale drzime dietu, tak zakusok nebude len otvorime šampus🙂
ahojte my dnes kapusta varena s mäsom,klobasou a zemiakmi s chlebikom...a bude aj na zajtra..mnaaaaaaaaaaam 😀
cicerova polievka a cestoviny s brokolicovo syrovou omackou a tiez bude aj na zajtra 😉
hrstkova polievka, zapekana brokolica so syrom a cestovinou a palacinky 🙂
tak ja dnes spenat s vajcom na tvrdo a zemiakmi, a manzel bude mat fasirky so zemiakmi 🙂
@rosannar slané mozeš spraviť toto pozri, ale sprav minimálne dvojitu dávku, robila som ich a su výbornéé 😉
ja na obed dojedam brokolicovu polievku a spravila som si toasty. na veceru urobim sparglove rizoto a malemu asi nejaku cestovinu.
dnes na obed palacinky a k večeri si urobíme syr a hranolky 🙂 mňamkaaaa
@gianni aj ja som robila minulý týždeň a aj tanier máš rovnaký 😀 len inú farbu xi xi
@nakup prosim ta ak si dobre pamatam, Ty si robila kysnutý knedlik varený vo vode - ak ano mohla by si mi hodiť recept - dakujem
fazulova polievka, domace slize s makom
koprova omačka, kuracie pečienky na cibulke, ryža

dnes spenatik zemiacky a volske oko🙂