icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimik79
29. jan 2013

dnes spenatik zemiacky a volske oko🙂

bodka13
29. jan 2013

@slavka1307 miesto javorového sirupu som dala vanilkový cukor a miesto rumu mlieko ...dávala som asi 100-125g masla,ale ešte mi ostalo

vieruna
29. jan 2013

u nas dnes v ramci najvacsej lenivosti na svete pecene kuracie stehna a kridielka s ryzou a broskynovym kompotom 😀 akoze faaaaaaaaaaakt sa mi nic nechce 😵

mataklinec
29. jan 2013

u nás bravčový perkelt s kolienkami a kyslá hribová polievka

zuzananinka
29. jan 2013

@sebi123 prosím Ta celozrnná muka - normálne je jeden druh v obchode, či je viac - ak je viac aku si pouzila?

nelinka0401
29. jan 2013

dnes nevarím ani ja.malá sa naje v škôlke.nám ostala ešte polievka a na vereru si niečo rýchlo ukuchtíme.deti určite zase krupicu.chytila ich krupicová mánia 🙂 Zajtra sa chystám upiecť mafinky malej do škôlky.nech si deti dajú niečo sladké ked má tie meniny..cez víkend sa chystám niečo pripraviť na oslavu.chcela by som nejakú roládu ale aby som tam mohla použiť želé cukríky.máme ich strašne moc...niečo také,že do plnky nakrájam na kocky želé ,zrolujem a roláda hotová 😀 len aká plnka by sa tam hodila?baby radte 😀 😀

trudka4
29. jan 2013

Hrachovou kaši s opečeným párkem a vajíčkem natvrdo.

gianni
29. jan 2013

hovädzia polievka a dojeme cibuľový koláč...

sebi123
29. jan 2013

@zuzananinka ahoj...druhov je viac...ja som teraz robila z celozrnej-special-strednej ...taky bielo fialovy sacok 😉

rosannar
29. jan 2013

ahojtee..dávno som tu nič nepridávala ale dávno som aj varila 😀 naposledy pred týždnom 😅
potrebujem poradiť, v pondelok mám meniny a do práce nosíme slané aj sladké, sladké mám vymyslené - tribitka ale slané neviem...doteraz som stále nosila tie pizzové slimáky ale už ma to omrzelo...čo iného vymyslieť?? poradte prosím aj s receptami 😉

titkovamiriam
29. jan 2013

@danielaj to asi preto že pochadza z tej ameriky 😀 😀 ,dnes robim kelovy privarok a párky ale teraz som dopozerala toto a baby že aky recept na rybu:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-...

a uplna bomba bola to ked precedili tu koprovku a dali ju slahaskovej flase,a potom ju tak strikali na tu rybku 😀 akože oni tam robia super veci ale toto bolo že aké mnaaaaam 😀 😀

darka2001
29. jan 2013

U nas dnes kremova brokolicova,vypr sampionu,zemiacky a salat a vybrala som z mraznicky krabie tycinky a spravim salatik s ananasoma smotanou aj ked prave zistujem,ze nam akosi doteka voda tak to bude dnes zaujimave varenie 🙂

anavila
29. jan 2013

@danielaj dakujem za povzbudive slova, ale bola fakt otrasna...ale zjedla sa celá 🙂))))teraz maju moje dievcata vo stvrtok narodky, tak im idem upiect hello kitty tortu, to bude zase..nevzdavam sa 😀

anavila
29. jan 2013

my dnes parene buchty a paradajkova polievka na zelanie mojich detureniec 🙂

anavila
29. jan 2013

@lubka89 poprazim na masle mrazenu zeleninu, trosku okorenim, ochutim, a pridam do toho uvarenu ryzu...nakoniec na tanieri posypem struhanym syrom

bklaudia
29. jan 2013

ahojte. polievocku mame z vcerajska hraskovu so zeleninkou a lievancami. druhe som spravila leco - posledne dva flase :( s klobasou, smotanou a hnedym chlebom.🙂
dnes mame 8. vyrocie svadby ale drzime dietu, tak zakusok nebude len otvorime šampus🙂

drobik1
29. jan 2013

ahojte my dnes kapusta varena s mäsom,klobasou a zemiakmi s chlebikom...a bude aj na zajtra..mnaaaaaaaaaaam 😀

tinuskaha
29. jan 2013

cicerova polievka a cestoviny s brokolicovo syrovou omackou a tiez bude aj na zajtra 😉

gelinka75
29. jan 2013

hrstkova polievka, zapekana brokolica so syrom a cestovinou a palacinky 🙂

llienkaa
29. jan 2013

tak ja dnes spenat s vajcom na tvrdo a zemiakmi, a manzel bude mat fasirky so zemiakmi 🙂

titkovamiriam
29. jan 2013

panvicka pre chlapov ku kelu,ja odolavam 😉

natal12
29. jan 2013

@rosannar slané mozeš spraviť toto pozri, ale sprav minimálne dvojitu dávku, robila som ich a su výbornéé 😉

http://varecha.pravda.sk/recepty/tuc-tuc-krekry...

januschka10
29. jan 2013

ja na obed dojedam brokolicovu polievku a spravila som si toasty. na veceru urobim sparglove rizoto a malemu asi nejaku cestovinu.

daniz
29. jan 2013

@chloe001 prosím Ťa vypýtaj recept na ten zeler a u nás budú asi jablkové knedle, alebo lievance, mam tam aj karfiol tak uvidím

simona112
29. jan 2013

dnes na obed palacinky a k večeri si urobíme syr a hranolky 🙂 mňamkaaaa

michaelamilan
29. jan 2013

@gianni aj ja som robila minulý týždeň a aj tanier máš rovnaký 😀 len inú farbu xi xi

zoe_a
29. jan 2013

u nás dnes polievočka hríbová s mrvenicou, špenátový prívarok so zem.kašou a špekačkou a muffinky kokosové a čoko ovocné s orechami.

zuzananinka
29. jan 2013

@nakup prosim ta ak si dobre pamatam, Ty si robila kysnutý knedlik varený vo vode - ak ano mohla by si mi hodiť recept - dakujem

smejkoh
29. jan 2013

fazulova polievka, domace slize s makom

sharmana
29. jan 2013

koprova omačka, kuracie pečienky na cibulke, ryža