Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dobre rano prajem.
dnes morcacie kusky so sladko-kyslou omackou( kupovane v Lidl) s ryzou a na veceru este neviem:(
Ahojte ja dnes pečiem od 6.00 🙂 malej som robila mafinky do škôlky k dnešným meninám,nech ich majú pekne čerstvé.chystám sa na rajčinovo-kapustovú polievku s kuracími krídelkami
ahojte, včera jarná polievka a pizza + slivkový báleš, dnes zapekané cestoviny s údeným mäskom a zajtra pudingová žemľovka
baby, máte nejaký osvedčený recept na muffiny? viem, že ich je veľa, ale chcem niečo odskúšané. konečne som si kúpila plech, tak chcem vyskúšať 😉
@fattamorgana ja po viacerych vyskusanych uz tento http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=101966
Polievku z nastruhanej zeleniny s krupicovymi haluskami. Dalej neviem. Maly ma teplotu, takze na varenie nemam naladu. Musim pozriet, ktora co varite, urcite sa mi nieco zapaci a uvarim to aj ja.
@irsina83 takuto dietku by som si dala aj ja 🙂
@januschka10 mam rozpis od on-line trenera a varim si podla jeho gramaze a ingrediencii a podla chuti 😉 ja neznasam diety kde sa nesmie jest, ja rada jem 😅 takze jem 5x denne a zdravo a trosku cvicim...
dnes zapekana brokolica so slaninkou, nech to nieje moc zdrave 😉 a na ranajky som mala palacinky ktore som mala zamrazene, mnam musim povedat ze som nevedela co vsetko sa da zamrazit az ste mi tu poradili velka vdaka 🙂
zienky, do toho chleba ste davali menej vody ako je v recepte?Ja ked som tam dala 1a pol salky tak to bolo riadne riedke cesto a som asi jedina komu sa ten chlieb nepodaril ☹chutovo je inak super ale bol v strede surovy a myslim ze to bolo prave tym ze cesto bolo velmi riedke.
3 drhy pizzy- šunková, viac druhov syra a klobasová s vajcom pre polovičku. a premierovo by som chcela varit sviečkovú- mate niekto recept- rýchly a dobrý- totiž zajtra sa ideme kupat do nového hotela a tam dostaneme aj papat ale poobede pridu na prázniny-tak nech je aj pre nich niečo
prosím vás niekde som tu čítala,že robíte cesto na pizzu zo suchých rožkov neviete mi poradiť recept nemôžem nájsť dakujem
ahojte
u nas dnes kysla zemiakova s vajkom na hnilicku a tvarohove gulky s oprazenou struhankou + s ovocim 🙂
Dnes cibulkový koláčik 😉
..ja si užívam dovolenku a dnes robím huspeninu..mňam
dnes špagety s mäskovou omáčkou.
ja včera pre moje choré dieťatko hovädzio-perličkový vývar s pečeňovými haluškami, kakaové cestovinky a aj pečená perlička na troche červeného vína so zemiakovou kašou a čalamádou, dnes nemám predstavu asi len varené zemiaky s podusenou cibuľou na kačacej masti a so zakysankou a k tomu nejaký zeleninový šalátik asi čínska kapusta, jablko, cibuľka a mrkva
@irsina83 veľmi ti fandím,lebo skutočne pri stopnutí jedla dochádza k jojo efektu,Tebe nehrozí a dodávaš telu potrebné živiny....mnoho kurpulentnejších mamičiek je podvýživených,ani o tom netušia ☹ podľa lunárneho kalendára rád o stravovaní sa držím,aj nechty a vlasy,viditeľné pozitíva 😉
Ahojte, dnes omáčka z fazuľkových strukov a tvarohové buchty... 🙂
u nás francuzske zemiaky a zapražená zeleninová polievočka
@denisa87 dáš mi prosim recept? vypada to super...dakujem
@denisa87
ja som ho práve včera dojedla,je to mnamka,niečo som strčila aj do mrazáka,nakolko jedlá z múky velmi nemôžem,čo sa mi pravdaže odzrkadlilo na hladine cukru,starší syn ho síce jeden den nechcel,ale ked som mu na druhý den povedala či chce pizzu,hned sa potešil a dal si,no niekedy stačí len zmeniť názov jedla 🙂
Nevarim som v praci dala som si menicko mala som slepacku a kuraci platok na paradajkach a mozarele s omackou a ryzou za dobre vztahy to mam za 3, 30 e no oplati sa mi varit a robot neporiadok a 2 hodiny stat v kuchyni? Vela x si kladiem tu otazku

bre raaanecko,,, ja dnes palacinky a este mame zo vcera hovadzie masko,zemiaky-pecene v sacku