icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katinkaaa7
30. jan 2013

u nás fašírky,zemiaková kaša,kyslá uhorka a polievka zeleninová s krupicovými haluškami

simi906
30. jan 2013

zapekaná brokolica so zemiačikmi 🙂

klapinka
30. jan 2013

u nas kuraci perkel so zeleninkou a cestovinky 🙂

daniz
30. jan 2013

ja v práci chudobný zemiakový šalát a ne večeru urobím opekané zemiačky s bryndzovým prelivom s bylinkami.

bellada
30. jan 2013

dnes segedinsky gulasik s knedlou a zeleninovy nakyp s prosom ako alternativa 🙂

michaelamilan
30. jan 2013

u nás prekladané humenské zemiaky a k tomu zeleninkový šalátik s cottage syrom......mňam 😝

evelina77
30. jan 2013

Dnes bryndzova polievocka a palacinky

fordikford
30. jan 2013

dnes falošná držková zo sójovým mäsom ,kuracia pečeň na cibulke ryža k polievke nivovo cesnakové trojuholničky 🙂

denisa87
30. jan 2013

@mataklinec podla tohto som robila,a dala som tam iba trosku slaninky 😉

cacika
30. jan 2013

na veceru sa chystam robiť s detickami makové šúľance. z odpalovaneho cesta, este som take nerobila, tak drzte palce nech sa podaria 🙂

mataklinec
30. jan 2013

@denisa87 podla čoho ? 😀

denisa87
30. jan 2013

@mataklinec jej ja som tapa,nepridala som stranku,sorry 😀 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnuty-cibulo...

mataklinec
30. jan 2013

@denisa87 dakujem za typ, ale tvoj cibulový koláč vypada chutnejšie ako na vareche.... 😉

nelinka0401
30. jan 2013

@fattamorgana ja robievam tieto.sú super.receptík je od Danky z albumu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/danielaj/alb...

nelinka0401
30. jan 2013

@katkas1 vodu dávaj do cesta postupne.niekdy ani nemusíš dať všetku ako je v recepte.záleží od múky ako pije...cesto musí byť také hustejšie 🙂 na budúce sa určite podarí 🙂

daniz
30. jan 2013

@rosannar cesnakové trojuholníčky - tie sú vďačné http://varecha.pravda.sk/recepty/cesnakove-slim... ja ich posypávam rascou, sezamom, solou, semienkami - čo máš

rosannar
30. jan 2013

@daniz dakujem za tip...ale rozhodla som sa pre starú klasiku v novom šate- chlebíčky 😀 ale trošku inak ako tie klasické, paprika, uhorka, vajícko, saláma... 😀

zklimekova
30. jan 2013

ahojte, dnes sme boli s malou v babyclube, aj na sánkovačke 🙂 ...aj navariť som stihla : paradajkovú polievku s haluškami , ryžu, kuracie soté so zelenou fazuľkou, a ja som si to dala s tortilou 🙂.. teraz rozmýšľam nad koláčikom, len ešte neviem čo by som si dala 😅

aduskalac
30. jan 2013

my dnes karfiolova polievka a tuniakovo cesnakove kolieska z listkoveho cesta

lencyca
30. jan 2013

Ahojte,dnes fazulová s údeným rebierkom a domácimi slížami,granadír zo včera,idem urobit pizza rožky 😉

bklaudia
30. jan 2013

@irsina83 už šesť dní držíme dietu aj my s mužom 😅 ale my len tak, že jeme menej, cvičíme a na večeru máme polievočku alebo mäsko so zeleninkou. Ja kojím, tak až takú prísnu dietu nemôžem držať, a mužík je ozajstný chlap takže on zas preto. 😀 ale aj tomu sa teším že sme mali toľko síl, že toľky dní sme to vydržali a verím že nám to ostane.
A myslím, že od týchto jedál by sme nemali mať jojo efekt, lebo jeme všetko, len v obmedzenom množstve. (no samozrejme zákusky nie)

garonka
30. jan 2013

včera som skúsila koláčik podľa @zklimekova výzorovo je trocha iny 🙂 ale chutný a šťavnatý 😵

womankc
30. jan 2013

@irsina83 ak sa smiem opýtať, ktorého on line trenéra si oslovila ?

snu
30. jan 2013

dievcence potrebujem napiect nieco slane, ale tak ze by som to robila uz zajtra a bolo by to fajne v sobotu,, okrem pagacikov.. dakujem za kazdy recept.. 😉

womankc
30. jan 2013

@michaelamilan humenské vyzerajú , že úplne vynikajúco, daj recept prosím

irsina83
30. jan 2013

@womankc ladislava kindernaya 😉

lenka268
30. jan 2013

Ahojte, u nas dnes sosovicova polievka mliecna na kyslo, a kuracie prsia s ryzou. Bude aj na zajtra. 🙂 Zajtra nevarim.

popelka5000
30. jan 2013

Dnes aj na zajtra maskova polievka z ml.maska , druhe bola zemiakova kasa (mladsiemu ryza) a masko s hraskom 😉 ...a ked dnes bolo maska az dost tak este robim bublaninku 🙂

viktoria12
30. jan 2013

ahojte kočky nemate nejaky dobry recept na domacu vianocku