icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mysiatkoo
2. feb 2013

@lencyca 🙂) dnes sa xystam na tvoje fasirky... len mm uz iniciativne vecer naxystal fasirky, kedze dnes nie je doma a nedal do zmesi smotanu 😠 , tak to hadam bude dobre aj bez nej 😒 ...este otazka... kolko to na tom oleji opekas? len kym sa to zatiahne?

reni1512
2. feb 2013

Dnes varime gulasovu polievku a buchty na pare :D ... mam rada tuto temu 🙂 dobruuu chut 🙂

vivusika
2. feb 2013

hovädzia polievka s rezancami, halušky so syrokrémom, zakysanka 😉

natal12
2. feb 2013

@reni1512 prosim ta nedala by si mi recept na tvoje parene buchty??? dakujem

babulica
2. feb 2013

brokolicova polievka s udenym, domaca knedla, sampionova omacka plus pecena panenka

lululka555
2. feb 2013

@natal12 ahoj ja miesim kysnute cesto len hakmi a mam ho vzdy pekne,rucne by som si asi ruky necitila 😉

lululka555
2. feb 2013

@mysiatkoo krasne sa ti podaril ,ja tu kaloricku bombu priam zboznujeeeem 😉

lululka555
2. feb 2013

ahojte !!! 😉
dnes nevarim,dojedame zo vcera
kuraci paprikas a haluse ( dala som aj trosku smotany, ale je cervensi,lebo papriku som prehnala ) 😉
ale inak chuti vyborne
a palacinky s dzemom a slahackou

a idem sa ja pobrat prat,upratovat....

natal12
2. feb 2013

@lululka555 no veru ani ja si ruky necitim potom 😒 ale najprv chcem trochu vymiesit varechou a potom hákmi ci?? 🙂

lululka555
2. feb 2013

@natal12 urob ako chces 😉 ,ja od zaciatku len hakmi miesim

natal12
2. feb 2013

@lululka555 ale mala by som aj tie háky vyskúšat 😀 lebo co ich na nic nepouzijem

eva7780
2. feb 2013

dnes slivkove gule na vrch mak/polotovar z lidlu 😀 😀 / a robila som zemiakovy šalat na zajtra 🙂

reni1512
2. feb 2013

@natal12 zlata 🙂 dala mile rada, ale je to len polotovar so slivkovym lekvarom, mam niekde urcite aj recept a ked ho najdem slubujem ze ti napisem 🙂

rastulka
2. feb 2013

@mysiatkoo Mnááám,vyzera famozne 😝 My by sme zožrali cely plech na posedenie 😀 😀 😀

rastulka
2. feb 2013

My dnes pečene kura,slov.ryža+kompotik 🙂 a polievka zo včera 😉

maculik
2. feb 2013

@sebi123 @dabon dakujem 🙂 Idem to vecer spravit, tu kapustu isto na cibulke udusim, ja cibulku zboznujem 😵 @sebi123 a tie zemiaky najprv varis v supke? Ci ako ich rozmixujes? 😕

viktoria12
2. feb 2013

kočky poradte z toho cesta hrcekova babovka mozem urobit aj kakaovy zavn

mirage
2. feb 2013

My strapacky s kyslou kapustou - a domacou slaninou - tie zjeme na veceru, deti perkelt z kuracich prs a halusky, a teraz na obed vyprazany syr s kroketami.

nakup
2. feb 2013

@joannas samozrejme vodu nevšimla som si že som ju zabudla napísať 🙂

tanitta
2. feb 2013

hrachova kasa + opecene klobasky (varene vajco dozalohy)

malinovka333
2. feb 2013

Zeleninová polievka, rožtenka s tarhoňou, orechové kysnuté koláče a dukátové buchtičky doma robené

elizabeth22
2. feb 2013

hrachovú krémovú polievku s krutónom a kuracie na spôsob číny a ryža 🙂

mysiatkoo
2. feb 2013

@lencyca tie fasirky su famoooooozneeeeeeeee.... muselo sa ti ckat o 12tej ako som ix jedla mysliac, ze ti tu musim napisat xvalospev za ten recept 😀

mysiatkoo
2. feb 2013

@viktoria12 myslis asi vianocku, nie babovku,vsak? myslim, ze skusit to mozes, daj potom info ako xuti ;)

evelina77
2. feb 2013

My dneska buchticky a zel.polievocka,kedže mam chripku som rada že to mám za sebou 🙂

zuul
2. feb 2013

ahojte,

juj same mlsotky su tu.
my sme mali kremovu polievocku z oranzovej tekvice, @danielaj dva plechy pizze od danieli sa zbastili, aj nasim sa jeden usiel. este deti si daju ked vstanu.
zajtra cakame navstevu poobede tak idem robit pizza tycinky od @danielaj a este mrkvovo-jablckovu strudlu od @miskam1.

a na obed zajtra zeleninkova s mrvenickou, pyre, morcacie rezne a kompot.
@mysiatko tie fasirky vyzeraju strasne uzasne!! hned by som ochutnala.

sharmana
2. feb 2013

Dnes: brokolicová omáčka, parené buchty s kakaovou posýpkou 🙂

zuzkaprofi
2. feb 2013

@evelina77 mozem poprosit receptik dakujem

natal12
2. feb 2013

@sharmana možem ta poprosit podlá ktorého receptu robíš parené buchty?? pondelok sa nane chystám a chcem porovnat recepty 😅