Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes varime gulasovu polievku a buchty na pare :D ... mam rada tuto temu 🙂 dobruuu chut 🙂
hovädzia polievka s rezancami, halušky so syrokrémom, zakysanka 😉
brokolicova polievka s udenym, domaca knedla, sampionova omacka plus pecena panenka
@natal12 ahoj ja miesim kysnute cesto len hakmi a mam ho vzdy pekne,rucne by som si asi ruky necitila 😉
@mysiatkoo krasne sa ti podaril ,ja tu kaloricku bombu priam zboznujeeeem 😉
@lululka555 no veru ani ja si ruky necitim potom 😒 ale najprv chcem trochu vymiesit varechou a potom hákmi ci?? 🙂
@natal12 urob ako chces 😉 ,ja od zaciatku len hakmi miesim
@lululka555 ale mala by som aj tie háky vyskúšat 😀 lebo co ich na nic nepouzijem
dnes slivkove gule na vrch mak/polotovar z lidlu 😀 😀 / a robila som zemiakovy šalat na zajtra 🙂
My dnes pečene kura,slov.ryža+kompotik 🙂 a polievka zo včera 😉
kočky poradte z toho cesta hrcekova babovka mozem urobit aj kakaovy zavn
My strapacky s kyslou kapustou - a domacou slaninou - tie zjeme na veceru, deti perkelt z kuracich prs a halusky, a teraz na obed vyprazany syr s kroketami.
hrachova kasa + opecene klobasky (varene vajco dozalohy)
Zeleninová polievka, rožtenka s tarhoňou, orechové kysnuté koláče a dukátové buchtičky doma robené
hrachovú krémovú polievku s krutónom a kuracie na spôsob číny a ryža 🙂
@viktoria12 myslis asi vianocku, nie babovku,vsak? myslim, ze skusit to mozes, daj potom info ako xuti ;)
ahojte,
juj same mlsotky su tu.
my sme mali kremovu polievocku z oranzovej tekvice, @danielaj dva plechy pizze od danieli sa zbastili, aj nasim sa jeden usiel. este deti si daju ked vstanu.
zajtra cakame navstevu poobede tak idem robit pizza tycinky od @danielaj a este mrkvovo-jablckovu strudlu od @miskam1.
a na obed zajtra zeleninkova s mrvenickou, pyre, morcacie rezne a kompot.
@mysiatko tie fasirky vyzeraju strasne uzasne!! hned by som ochutnala.
Dnes: brokolicová omáčka, parené buchty s kakaovou posýpkou 🙂
@evelina77 mozem poprosit receptik dakujem

@lencyca 🙂) dnes sa xystam na tvoje fasirky... len mm uz iniciativne vecer naxystal fasirky, kedze dnes nie je doma a nedal do zmesi smotanu 😠 , tak to hadam bude dobre aj bez nej 😒 ...este otazka... kolko to na tom oleji opekas? len kym sa to zatiahne?