icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mysiatkoo
3. feb 2013

@nelinka0401 sikovnaaaaa ;)

zklimekova
3. feb 2013

@nelinka0401 roláda vyzerá super.. a určite aj chutí super 🙂

raza
3. feb 2013

ahojte 🙂 u nás dnes pečené stehná s plnkou, ryža a broskyňa 🙂
dievčatá, ja som ešte nikdy nerobila parížsky krém... ale že vraj je to mňamka a dá sa robiť z bielou aj tmavou čokoládou.. máte prosím nejaký overený recept? ale aj podrobný postup 😅 chcela by som na Valentína urobiť tortu: čoko korpus, parížsky krém a višne 😉

zklimekova
3. feb 2013

my sme dnes mali slepačiu polievku s rezancami, vyprážané kuracie rezne, zemiaková kaša, kompót 🙂

mysiatkoo
3. feb 2013

@raza pozri temu marcipanoviek - recepty, korpusy, kremy.... Tam isto najdes..

miruss
3. feb 2013

U nás dnes hríbová polievka, rajčinová omáčka, lanie mäso a domáca knedľa. Dezert žĺtové rezy. 🙂

kikaneu
3. feb 2013

a tu je náš dnešný výtor 🙂 že chrumkavá kuracia panvička so špenátom 🙂

lencyca
3. feb 2013

@mravvcek @fordikford aj ja som vyskúšala vela receptov,ale ked už aj mm frfloš 😀 povedal,že je fantastická,tak musí byt 😉 páči sa recept:najprv som si urobila cesnekovú pastu -na 3 PL oliv.oleja orestovat cibulu,potom ju zaliat 1,5dl vody a stredný rajčin pretlak,chvílu podusíme,dáme sol ,mčk ,1 čl cukru,ak je to vodnaté,necháme vodu odparit,necháme trocha vychladnút,potom pridáme 1 dl kečupu,prelisovaných 6 strúčkov cesneku,oregano,bazalku.......urobit kvások-z 3dl vlaž mlieka+1/2čl cukru+1kocky kvasníc,do misy dat 60dkg poloh.múky,6 PL oliv.oleja,2 čl soli+hotový kvások,dobre vymiesit cesto,nechat vykysnút-ja som ho šupla do misky kysky je to rýchlejšie,vykysnuté cesto rozdelit na 4 časti,sformovat ich do bochníkov,každý rozvalkat do kruhu,popichat vidličkou,potriet cesnek. pastou,urobit si oblohu akú máte radi,dat piect na plech s papierom na peč. do vyhriatej rúry na 180c dokým nezhnedne,dobrú chut 🙂

natalii6
3. feb 2013

@fordikford ale ved ked sa vysmazaju tak mastne su ci? keby som mala viacej casu tak ich spravim na plechu ale uz sa nane tesim kedze ich tu baby ospevuju 😀

lencyca
3. feb 2013

ahojte,dnes šošovicová kyslá,kuracie soté,zemiaková kaša,kapustový šalát, detom idem urobit znova brumíkov a mufiny s orechami a čokoládou 😉

danielaj
3. feb 2013

@zuul joj moja, prepáč, už neskoro píšem, 😒 ale včera som tu bola len chvíľu poobede, potom už nebol čas, jasné, že sú lepšie keby si ich dnes spravila, ale v pohode aj na druhý deń, ale ty si si už isto poradila 😉

danielaj
3. feb 2013

@jankapiknova kuk do môjho albumu, mám tam receptík, ja robievam len to smotanové cesto na pizzu 😉

lencyca
3. feb 2013

@nelinka0401 vyzerá to super,hned by som si dala,mnam 😉

natal12
3. feb 2013

@lenka268 no nevadí moja veď sa uzdrav najprv 🙂 zdravie je prednejšie, ja som tiež nejaké malátna furt by som spala iba 😒

danielaj
3. feb 2013

@nelinka0401 krásna roláda, som tiež na ňu minulý týždeň na FB nazerala, že musím skúsiť 😉 šikulka 🙂
@anavila krásne tortičky, nejaká takáto podobná Hello Kitty na mňa čaká v apríli, malá bude ma´t 3 roky, a fičíme na Hello Kitty a ruskej Máše, ale na tú si netrúfam, Kittina sa mi zdá ľahká 😀 a detičkám všetko najlepšie prajem 😉

natal12
3. feb 2013

ahojky , my dnes máme gulašovu polievku robila som ja . Mamina robila bravčové a kuracie vypražané rezne a kura, a ako príloha je ryža uhorkový šalátik 😉 a rozmyšlame nad koláčikom 🙂

irsina83
3. feb 2013

Dnes sme mali Tom Yum polievku a kuracie na zelenine s basmati ryzou a spravila som si radost a kupila som si fittness vyzivu aby som sa inspirovala receptami 😵

danielaj
3. feb 2013

u nás dnes klasika slepačia polievka, od včera zostalo veĺa zemiakového šalátu, urobila som k nemu dusené bravčové karé na hríboch, a ešte kuracie kúsky na smotane a k tomu cestovinky, kompót a včerajší smotanovo -želatínový koláčik s jahodami 😉

kikatko
3. feb 2013

dnes sa nevarilo- boli sme u možneho svokra na obed- kuracia polievka a slíže, pečene kura, ryža a plnka varená v pare

nelinka0401
3. feb 2013

@danielaj
@lencyca
@zklimekova
@mysiatkoo
@lululka555 dakujem kočky,bola trošku pracná ale o to viac chutila. 😉 odporúčam..

zuul
3. feb 2013

@danielaj urobila som ich dnes doobeda, moj muz len chodi okolo misky a zakazdym si da do ust, takze vkuse len zuje. su vyborne, dakujem ti.

fordikford
3. feb 2013

@natalii6 to ich narychlo opečieš a vôbec nie su mastne mama ich jedla aj take 🙂

fordikford
3. feb 2013

Dnešný obedík. Pernik je super,zato ,že ho robil môj syn.

raza
3. feb 2013

@kikaneu mňa, vyzerá to velmi dobre, dáš recept?

tanitta
3. feb 2013

nedelna polievka, svieckova z hovedz. +knedlik, ako dezert sisky.....

kikaneu
3. feb 2013

@raza jasné 🙂 na panvici si opečieš pokrájané kuracie mäsko, keď je opečené, osolíš a dáš trochu sójovej omáčky, potom pridáš mrazený špenát a chvíľu dusíš, podleješ sladkou smotanou. Kým sa ti toto dusí, ošúpeš a nakárajaš si zemiaky, ktoré dáš variť so soľou a trochou rasce. Keď sú uvarené, scedíš, dáš do zapekacej misy, pridáš mäso a ešte si urobíš takú redšiu praženicu z 3 vajec (alebo z koľkých chceš) a dáš na vrch mäska....na 15 minút zapiecť v rúre a hotovo

anavila
3. feb 2013

@danielaj ano, nebolo to nic tažke, aj my ficime na máši....perfektna rozpravka,aj ja si ju rada pozriem, a dakujeme za blahozelanie

raza
3. feb 2013

@kikaneu mňamky, to určite vyskúšam, ďakujem 😉

natal12
3. feb 2013

baby zajtra sa chystám robiť tento koláčik 🙂 🙂
držté placé 🙂 a robili ste ho už niektoráá ?
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37989

kikaneu
3. feb 2013

@raza nie je začo, chutí to skvele 🙂 a je to podľa mňa aj také diétnejšie 🙂