icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lienka2
3. feb 2013

dnes som vyskusala a chutili veeelmi 🙂

fordikford
3. feb 2013

@katja78 oni ho miešali obaja a ja som do cesta nedala lekvar ešte my vraveli ,že je riedke a ja že nie a dala som to na velky plech neboj nabudúce bude dobre 🙂

fordikford
3. feb 2013

@ellise ja som od sobraniec a tiež som o tom nepočula ale už ich chcem vyskúšat vyzeraju dobre 🙂

sharmana
3. feb 2013

Dnes brokolicova omačka zo včera, ryba na masle (alj. filety) a opekané zemiaky

zklimekova
3. feb 2013

@abriela vyzerá super, ako si robila ty tú plnku s jogurtom ? dala by sa požiť aj na tortu?....mám robiť kamoške na krstiny a chce jogurtovú plnku a ešte som nerobila žiadnu jogurtovú

bubu1111
3. feb 2013

@fordikford Ahoj prosim nedas recept na tu roladku, alebo co to je?? Vyzera to mnamkovo...

nadulka88
3. feb 2013

Dnes sme mali kuraciu polievku, toto uuzasne stroganov http://www.tana-catering.blogspot.cz/2013/01/st... a cokoladovo malinove muffinky... moje prve 😅 sice nevysli ako som si predstavovala ale chutili famozne 🙂

lululka555
3. feb 2013

medovy zavin upeceny ,cajik uvareny... 😉

abriela
3. feb 2013

@zklimekova Mam ju z temy marcipanovych tort a robila som ju len kvoli tomu, ze sa do mna jedna kocka na FB v teme tortickarky obula 🙂
Da sa pouzit aj na tortu. Ide tam 1 rastlinna slahacka - 500ml (Hole) a 3 ovocne smotanove jogurty, cukor podla chuti.
Vraj najlepsie su malinove jogurty. Ja som dala dnes len 1 jogurt ale 200g. Vyslahala som do polotuha slahacku a dala jogurt. Stuzovat netreba. Mala som vela plnky, zostala mi aj v mise a normalne tuhla. Co som citala na zdobenie tort netreba az tak slahacku vyslahat, lebo ked ju pretlacat cez sacok, tuhne a oddeli sa voda od tuku. Ale zdobit asi slahackou nebudes.

fordikford
3. feb 2013

@bubu1111 rada dala som cele balenie kuracej pečeni ktoru som len akože naškrabala z nožom tri rožky poliate vývarom z polievky aby trocha nasiakli šest zubky cesnaku sol korenia petržlenová vnat dve vajíčka uvarený hrášok a mrkvu všetko som premiešala a pridala trocha strúhanky na potravinovú foliu som nasypala trocha strúhanky a dala plnku zrolovala uviazala poriadne nitou a dala varit do vriacej vody asi hodinu .Je dobra za tepla aj studena s nou plním aj kurča alebo stehna .

bubu1111
3. feb 2013

@fordikford Dakujem😀

zklimekova
3. feb 2013

@abriela super , ešte aj tie malinové jogurty mi teraz sadnú ...má to byť jogurtová s malinami 🙂 , ďakujem veľmi pekne za receptík, vyskúšam 😉

abriela
3. feb 2013

@zklimekova a na kedy pecies? Potom daj vediet ci chutila.
Ja som skusala prvykrat rastlinnu slahacku. Po prve sladka chut a nebola velmi dobra, taka praskova. Ked som dala jogurt, bolo to uplne nieco ine, a musela som dat aj cukor. Vtedy ochutnal brasko, komentoval, co zase vymyslam, naco jogurt do slahacky. Odisiel prec a ked sa vratil po par hodinach a ochutnal cely kolac, tak uz zaznelo - mnam, ten kolac, je prekvapujuco dobry.
Takze dnes vynimocna plnka, vynimocne pecenie u nasich a vynimocna pochvala od braska 😀

erikovamamka
3. feb 2013

@natal12 piekla som ho minuly vikend a mozem potvrdit, ze je vyborny 😉

natal12
3. feb 2013

@erikovamamka a podla toho isteho receptu ??

zklimekova
3. feb 2013

@abriela ja som ešte rastlinnú šľahačku tiež nepoužívala, tak uvidím ako to dopadne, dám vedieť čo mi povedia ...., až na 16.2.

tremonti
3. feb 2013

@mysiatkoo ake su to fasirky?aj ja chcem receptik

mysiatkoo
3. feb 2013

@tremonti strana 1945 od @lencyca 😀

nelinka1311
3. feb 2013

kto mi poradi,ako zafarbiť kokos na zeleno?potrebujem urobiť na tortu travnik,ale neviem,ako ho zafarbiť.naliať do neho potravinarsku farbu?a dať dajak vysušiť,či ako?

abriela
3. feb 2013

@nelinka1311 skus zmiesat praskovu farbu so solamylom (skrobovou muckou) a vodou. Len trosku vody, aby sa to rozpustilo farbu anebolo riedke. Prelej cez papierovu utieku a sitko a nechaj uschnut. Prebytocny voda oddecie, farba by sa ma rozdrobit na jemnucky prasok a potom ho zmiesaj s kokosom.

weronnka18
3. feb 2013

@chantalle prosím ťa receptík na tie šunkovo-syrové rožky? 🙂 ďakujem

nelinka1311
3. feb 2013

@abriela dakujem skusim,to mam dať obrusok na sitko a tak to preliať?

erikovamamka
3. feb 2013
georgia333
3. feb 2013

@nakup rožky, vopred ďakujem

georgia333
3. feb 2013

@nakup prepáč, za moju nepresnosť ale poprosím recept na rožky, ďakujem

georgia333
3. feb 2013

@mysiatkoo ďakujem veľmi pekne

adulikka
3. feb 2013

ahojte ,chcela by poradiť .to ryžové mlieko sa kde kupuje a poprípade čím ho môžem nahradiť...ma to zaujalo kedže u nás sa zje veľa napolitániek ,´ďakujem za rady .

http://varecha.pravda.sk/recepty/horalky/15071-...

lencyca
4. feb 2013

Krásne zasnežené ráno 🙂 dnes dojedačky zo včera,poobede spravím špaldové rožky 😉

megika1
4. feb 2013

víkendová orechovo-bébépudingová podkova na raňajky a kakao,obed pstruh na masle a rasci,kaša +šalátik,cesnačka