icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikatn
5. feb 2013

@extrate ahoj prosím ťa ako si to robila? Mám taký pocit že sú to zemiaky s olivami zaliate vajíčkom? Super to vyzerá 😉

caly8
5. feb 2013

ja to dnes vidím na hrachovú polievočku a francúzke zemiaky 🙂

zklimekova
5. feb 2013

@abriela 🙂 hej už máš istý deď D ... 🙂 držím prsty nech je všetko ok a vychutávaš si malé bábo skoro doma 🙂

abriela
5. feb 2013

@zklimekova v stvrtok a dakujem

katkas1
5. feb 2013

fazulova polievka s domacou udeninou a langose 🙂a detom fyba so zemiakmi

katkas1
5. feb 2013

@liviaf14 to je ten bez miesenia?Aj sa ti vnutri upiekol?

danielaj
5. feb 2013

@abriela ano nastúpila , ale čerpám 17 dní starej dovolenky, tak až 26.2 idem naostro, teraz neviem, čo s voľným časom, 😀 tak robím také veci, na ktoré som nemala pri malej čas a ty už ideš do nemocnice?

danielaj
5. feb 2013

@abriela á, už čítam, že vo štvrtok ideš, tak držím moc moc palčeky, aby ti všetko super dopadlo a mali ste bábinko doma 😉

abriela
5. feb 2013

@danielaj v stvrtok poobede nastupujem a kedze nalacno, tak ma hned budu aj robit - sekcia. Takze u nas nastane vymena, ja uz dlho tolko casu ako mam teraz mat nebudem a ty aspon par dni si ho pekne uzivaj

leanax
5. feb 2013

u nás dnes paradajková polievka a francúzke zemiaky... 😀

irsina83
5. feb 2013

u nas hlivova polievka a kuracie rolky so spenatom - moj vymysel zo vcera 😉 a tatino piekol minitorticku, baby reept neviem, vymyslel si ho...

danielaj
5. feb 2013

@abriela ďakujem ti a drž sa, budem na teba myslieť 😉

erikovamamka
5. feb 2013

ahojte... u nas dnes vyprazany karfiol s varenymi zemiakmi a uhorkovy salat k tomu, cesnakova polievka

extrate
5. feb 2013

@lucikatn ďakujem 🙂 áno sú to zemiaky, som ich predvarila a cibulu opražila, olivy som dala namiesto pažítky ktorá je v originál recepte. zamiešala všetko s vajcami a piekla som to asi pol hodinu..ozdobila avokádom.

natal12
5. feb 2013

Môj včerajší tribit koláčik 🙂 prepáčte mi za tú polevu 😒 ani sa na koláčik nepodobá :D

lucikatn
5. feb 2013

@extrate vďaka a určite to vyskúšam! 😀

lululka555
5. feb 2013

ahojte !!! 😉
u nas dnes husta sladka fazulova polievka s udenym a hrubymi slizikmi 🙂

erikovamamka
5. feb 2013

@natal12 ahoj, zda sa mi, ze tam mas malo plnky, ale fotka moze klamat...robila si podla receptu tvojho, ci podla toho, co som ti poslala ?
a este ti poradim, ak sa ti nepodari cokolada, ja zvyknem cokoladu este " pofrkat" zbytkom cokolady... dobre to vyzera 🙂

nasta197
5. feb 2013

dnes na obed bude žemlovka s jablčkami a marhulami a fazulová polievka 🙂

megika1
5. feb 2013

zapečená brokolica so strúhankou a syrom na cesnakovom masle,ryža a popri údržbe v kuchyni stopenie sádla na škvarkovníky,chystám sa tento týždeň po dlhej dobe na vyprážaný syr ( na br.masti je skvelý ) .....

abriela
5. feb 2013

@megika1 vcera to u mna presne tak vyzeralo - prazila som sadlo

natal12
5. feb 2013

@erikovamamka Ked som ho krajala tak bolo dost plnky tej maslovej, ale ta salkova to tam ani vidno neni 😒 a je kopcovity lebo mne sa nedari plnku rozotriet rovno 😀 😀 no chválili že je výborny tak aspon to. A robila som podla mojho co som dávala link z mimibazáru 🙂 ja nidky nebudem vediet robit z čokoládou ani rozotierat plnky lebo som lavá no čo už somnou 😠 😀 😀 a ešte tu maslovú plnku s tým pudingom som robila 1/2 litra mlieka a dala som ju tam celu.. ale ked budem papat zakusok tak odfotím ho na tanieriku 🙂

januschka10
5. feb 2013

Zdravim. U nas sa nevari nic. Som chora. Budu sa jest rozky so sunkou.

smejkoh
5. feb 2013

@keira @libka1 @natal12 Tak nakoniec som skusila toto http://varecha.pravda.sk/recepty/korenene-tofu-... a urcite to budem obcas robievat. Celkom dobre to chuti s ryzou.

natal12
5. feb 2013

@smejkoh može to byt dobré, ale brokolicu nelúbim 🙂

natal12
5. feb 2013

@januschka10 skoré uzdravenie prajem 🙂

erikovamamka
5. feb 2013

@natal12 teraz ti nieco prezradim 😀 si mladunka a to, ze sa snazis a pecies, je velke PLUS... ved si sikovna !!! Ja som
zacala piect ked som mala 25 rokov... a ked budes mat tolko rokov ako ja, tak budes mat tolko skusenosti, ze budes radit ty mne 😉 Len tak dalej a uvidis, jedneho dna aj plnku dobre rozotries a aj cokoladu urobis ukazkovu !! 🙂

natal12
5. feb 2013

@erikovamamka Moja lenže ja som vyučená cukrárka a nás majsterky učili rozotierať a všetko čo sa týka pečenia atd .. 🙂 aj sme robili na objednávky ludom či učitelom hocikomu nó 🙂 a na zaverečných skúškach som bola v dvojici zo spolužiačkou a vybrali sme si medové rezy, zdalo sa mi to najtazšie 😒 no ale ja som robila cesto, vaľkala pláty a piekla a krájala-naznačovanie a tak. a ta co bola somnou v dvojici tak plnila, a oblievala rezy s čokoládou 🙂 no a dostala som dvojku lebo to krajanie ako si majsterka predstavovala som nevedela 😒 a napríklad mam bývalú spolziačku no býva odomna pár metrov a ona do dnes neviete spraviť ani to čo ja, vlastne ani obyčajný perník :D

adulikka
5. feb 2013

tak som rozmýšľala ,že čo variť niečo iné...tak nakoniec oblúbené stále robené zemiakové placky a šošovicová polievka

mata71
5. feb 2013

Ahojte ,
dnes vypraženy baklažán,pečené zemiaky posypany s cibulkov a rascou.,zavaraná cvikla. 😵