icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

liviaf14
5. feb 2013

@katkas1 ano bez miesenia, že len varechou dať dokopy cesto. upiekol sa vo vnútri dobre.
včera som robila s časťou ražnej múky a bielej hladkej múky, bol taký hustejší, ako celozrnný býva, ale chutil výborne. teraz som práve dopiekla čisto z bielej hladkej múky, tak som zvedavá aký bude. tento druhý z bielej múky viac nakysol. kôrka na chlebíku je taká vypečená do chrumkava, ale mne to len vyhovuje 🙂

megika1
5. feb 2013

@natal12 zvyknem roztopiť tabličku čokolády nad parou,pridám za lyžicu masla a prilejem trošku plnotučného mlieka ,miešamvyzerá to ako šedastá masa,po chvíli je krásna,lesklá hmota,ktorú môžem širokou stierkou na plnky navrstviť na koláč,nepotrpím si na hladinu ako ľa d a môj veľký problém je krájanie ,vždy do šikma 😀 😀 😀 netráp sa,z dokonalosti mám husiu kožu 😉

megika1
5. feb 2013

@januschka10 tak sa kuríruj,aby si bola fit,to je teraz priorita 😉

megika1
5. feb 2013

@irsina83 luxusná maškrta,dala by som si 🙂))

erikovamamka
5. feb 2013

@natal12 predpokladam, ze rodinu este nemas... ak ju raz budes mat, co ti z celeho srdca prajem, uvidis, ako jedneho pekneho dna zistis, ze pecies a varis... to, ze mas snahu, znamena, ze velmi chces... a podstatne je, ze to co uvaris, ci upecies, bude chutne... tak, ako je chutny tvoj 3BIT 🙂

natal12
5. feb 2013

@erikovamamka nie ja budem koncom februára sladkých 20 😉 pod IP radšej 🙂

ivka219
5. feb 2013

@ellise ja z Cejkova 🙂 v Brezine mam rodinu 🙂

pegggy
5. feb 2013

ahojte
u nás dnes obyčajne pečené stehná , ryža, kompot a spravila som buchty. Nevyzerajú síce ako z katalógu, ale čo sme s malým ochutnali tak sú jedlé. 😀
Už tu vykrikuje daj mi jesť, tak dobrú chuť.

tunzal
5. feb 2013

dnes pirohy plnené s domácim slivkovým lekvárom 🙂

daniz
5. feb 2013

@abriela držím palce. 🙂

mirage
5. feb 2013

My mame dnes zeleninovy den, cicerovo tekvicovu polievku s rimskou rascou,
ratattouille s basmati ryzou, my s m to lubime, ale deti k tomu neviem dostat 😒 Proste kombinacia baklazanu, cukety, rajcin, zeleru a hribov je nieco na co pridu az neskor ake to je dobre 🙂
Aj na tu polievku som ich ucila dlho, ale teraz ju uz volaju slnieckova a zjedia.

A moja prva panna cota - len sa mi zle vyklopila, asi treba misky predtym vyplachnut.

ivetka1981
5. feb 2013

Viete mi poradiť nejakú fajnovú omáčku ku plátku kuracieho a bravčového mäska??? 😵

daniz
5. feb 2013

Dnes jablkové lievance, alebo kôprovka s knedlou-uvidím čo spucuje mm na obed

anos18
5. feb 2013

Ahojte, moj dnesny vytvor - chlebik bez miesenia. Je naozaj dobry.

natal12
5. feb 2013

@irsina83 ahoj, nedáš reeptík na to tofu ?? čo si tu minule pridávala fotku 🙂

irsina83
5. feb 2013

@natal12 som len opiekla na panvivi s trochou oleja a nakrajala som salat...to bolo cele 😉

irsina83
5. feb 2013

@abriela drzkajte sa,budem na vas mysliet 😉 som rada,ze ste to potiahli tak daleko 😉

natal12
5. feb 2013

@irsina83 a aký si šalát pouzila ? 🙂

irsina83
5. feb 2013

@natal12 ladovy a nakrajala som si mrkvu surovu a to bolo cele 😉

natal12
5. feb 2013

@irsina83 dakujem vyskušám 🙂

simi906
5. feb 2013

Fazuľová mliečna polievka na kyslo s údeným mäskom a palacinky... ooooch bože, ženy nestíhaaaaam 😨 😀

sakura77
5. feb 2013

my tuto u nas oblubenu polievku

http://anetagoesyummi.blogspot.sk/2011/08/dokon... (slaninu nedavam,)

a druhe kuracie steaky s grilovanou cuketkou a baklazanom 😉

lencyca
5. feb 2013

Ahojte,dnes len taká rýchlovka cestoviny s vajíčkom,mala som vybavovačky v meste,svokra mi varovala malého, prežili to obidvaja 😀 na večeru spravím tuniakovú pomazánku 🙂

abriela
5. feb 2013

@daniz @irsina83 Dakujem baby 😉

zklimekova
5. feb 2013

@natal12 dáš aj recept na koláčik? ...a inak.... hlavne že chutí to je najhlavnejšie 🙂

natal12
5. feb 2013

@zklimekova http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37989 hodím fotku aj ako vyzerá v reze na tanieriku 😉

natal12
5. feb 2013

baby čo myslíte ked chcem marinovať tofu nakrajáné kocky tak všade píšu že musí ist sojová omáčka a ked nemám možem pridať aj worchesterovu omáčku ?? 🙂

nelinka1311
5. feb 2013

@abriela no,mala si pravdu 🙂 do mesta som nešla,lebo mi malá pochorela v noci,tak išiel iba manžel,no..........poslala som ho do tesca 😀 také dačo v tescu nemajú 😕 budem musieť poslať mamu,ked mi malá neprestane horúčkovať do zajtra ☹

chorale1
5. feb 2013

my dnes cesnačka a rezne naopak s ryžou. poobede idem vyskúšať tú hrnčekovú vianočku 🙂

nelinka1311
5. feb 2013

@chorale1 tá je super,robila som ju 🙂