Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
u nás fazuľová polievka, varené zemiaky, dusená kyslá kapusta, pečená jaternička,klobáska a krkovička 🙂 mladý má kurča 😉
@nelinka1311 no radsej by som citala, ze tvoj mm to zvladol 🙂 a nasiel farbu
Tento typ maju v Tescu http://www.svetcukraru.cz/svetcukraru/eshop/54-...
@abriela ja viem,že ich majú,bo ja som už kupovala z tesca,ale neviem,či to len ja mám taky problém,že či chcem len kupiť obyčajnú čokoládu a nakážem mm,tak mi aspon 2x zavolá ,lebo si nie je istý,či lepšia milka,alebo figaro,alebo.....no a to si vieš predstaviť,ked som mu volala,nech zajde kupiť tu farbu 😀
@nelinka1311 prosím ťa ja som si zamiesila na tie vianočky, ale mne sa zdá to cesto dosť lepkavé nemám ho posypať viac múkou?
Dnes hlivová polievka a palacinky z mojim domácim marhulovým lekvárom.
polievka vajickova, paradajkova kapusta,fasirka a varene zemiaky, som sa napraskala 😀
prvykrát som sem nakukla a budem vedieť kam ísť, keď nebude inšpirácia. Ja som len začiatočníčka a dnes som varila zeleninovú polievku a žemlovku túto http://www.apetitonline.cz/recepty/7874-zemlovk.... Prvykrát v živote na žiadosť manžela. 🙂 A podarila sa. 🙂
Žienky, opäť si idem po radu 😅. Mohli by ste mi prosím napísať nejaký recept na jednoduchý čokoládový maslový krém na torty? Najlepšie bez šľahačky a pudingu. Niečo, čo zvládne 20-ročná začiatočníčka 😉 Ďakujem 🙂
@levandullka ja robím tento, je výborný. samozrejme s maslom, nie s herou
http://tortyodmamy.sme.sk/node/83362
@stankapk Ďakujem pekne 🙂. Pomohla si 🙂
@levandullka moja, ved si uvar puding zo zlatych klasov nechaj vychladnut, medzitym si vyslahaj maslo to kockove s cukrom praskovym a pridavaj postupne vychladnuty puding a prichut do kakaom 😉
@natal12 To ma uz napadlo mojko, no nechcem ziadny pudingovy ten krem... Chcem taky do ktoreho pojde horka cokolada roztopena... Neviem, myslis ze mozem urobit taky ze si maslo s cukrom vyslaham a prilejem tam roztopenu cokoladu? Myslis ze to bude dost huste?
@levandullka a preco nechces pudingovy ved to tam citit nebude. No neviem si to predstavit ale vyskusaj, ved huste by to nemalo byt, a ten krem co ti poslala link nadomnou ten je aky??
@levandullka moja nasla som nieco hod si do googla trepana plnka na pare varecha. Nemozem ti poslat link lebo som tu cez mobil 😒 Nejde tam ziadby puding ani slahacka.
vcera zemiakova polievka s hrachom, dojedlo sa kurca s ryzou, dnes sa dojedla polievka a na druhe bol granadir, zajtra zeleninova polievka s ryzou a hovadzie masko s tarhonou..
dievcata aj ja mam prosbu,ako najlepsie urobit karamelovu slahacku? dakujem
@chorale1 to si robila podla toho receptu od danielaj?lebo ked podla toho tak to cesto je vyborné,tak neviem
@chorale1 takuto som robila
@lululka555 som tu cez mobil tak mi to nepojde 😒 Ale pozri v googli, ved si vyslahas praskove slahacky zo stuzovacom a pridas upaleny karamel do ktoreho si dala mlieko 😉
takže my dojedame zo včera: rascovu polievku a cestovinu s tvarohom na večeru mame polievku zo kur štvrťoch a štvrte obalene v 3obale +zemiaky
dnes hrstková polievka a domáca pizza robila som 4 kusy , tak mala každá iné obloženie... 😵
@lululka555 4 lyžice kryštálového cukru upáliť na karamel, zaliať 3 dcl teplého mlieka - karamel necháme rozpustiť.
Do vychladnutého mlieka pridáme 2 práškové šľahačky a vyšľaháme.
taka otazocka ste tu niektora co vari a pecie aj bezlepkovo???

a ešte čo varíme,tak fazulovu polievku a pirohy so zemiakmi a slivkovým lekvarom