Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes som robila pečené bravčové mäso vo vrecku a ryžu s kurkumou a zavárané hrušky boli ako príloha. Práve som spráskala zeleninový šalát (taliansky lístkový šalát, cherry rajčinky, pór, steril. kukurica) s balkánskym syrom preliate francúzskou zálievkou a pre muža k tomu aj hrianka 🙂
baby, kedysi som si od vás uložila tento recept na focacciu http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Focaccia - má chuť to urobiť len dotyčná to mala plnené.... no a neviem čím.... dúfam že sa niektorá spoznáte.... 😀
@levandullka Maťa, čo robíš veĎ je pekná, ja keď som robila prvú tortu bola hrozná od tvojej 😀
@natal12 Vďaka môjmu nekonečnému optimizmu však v mojich predstavách vyzerala úplne inak 😀. Ale čo už... Prvotina, no 😅
@lululka555 Tu je aj karamelova 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7420&order=1 🙂
MOja večera osmažene tofu pokrajané na kocky a ryža 😀
@natal12 chutilo???
@rastulka kazdy vecer zjem jednu cokoladku Kastany a ked som klikla na link no 😝 😝 😝 😵 mnaaam
@levandullka ved je taka roztomila-detska 😉
Tak som dovarila prave na stredu a stvrtok. Bude hraskova kremova polievka a na druhe sedliacka omeleta. Ako dezert sa bude podavat "trtkova" (krtkova) torta. 😀
ja som dnes robila francuzske zemiaky , piekla bananovo-kakaovu babovku a polievka este ostala kremova tekvicova ...
@abriela To by bolo fajn, az na to ze je pre 78- rocneho dedka 😀 😀 😀
@zklimekova ako sa robí ta fašírka vo vnútri s vajíckom?
ja jedávam skôr syr zo zemiakmi alebo hranolkami no občas si k nemu dám tarhonu 😀 skôr nejaká omáčka by bodla k tomu tofu a ryže
caute,dnes sma mali vysmazany encian,hranole a zajtra bude sosovickovy privarok s masovou sekanou.. 😉 dobru noc
ahojte maminy.. mam chut na pecene buchty, take babickine.. len vas prosim o osvedceny recept, pretoze tie moje zakazdym akosi stvrdnu ☹
ahojte zienky,nejaky super recept na šišky nemate? dakujem 🙂 aj ako ich vyprazat,lebo ked som davnejsie skusala,tak vyzerali hrozne 😒
dnes som varila luskovu polievku so zemiakmi na kyslo, kuracie pecienky s cestovinou a jahodovy puding s piskotami
@gabriella7 urobím si fašírkovú zmes klasicky masko, cibuľa, dávame aj cesnak, okoreniť , osoliť, pridať vajíčko a trochu strúhanky (fakt dávame iba trochu aby to bolo masové 🙂 ) dopredu si uvarím vajcia , na spodok pekáča navrstviť masko, na to do stredu poukladať vajíčka a na to zase masko, tak aby vznikol taký kopec (tunel ), vrch posypem mletou červenou paprikou, do pekáča potom dám trochu oleja a vody a už len upiecť ...
ahojte vsetky, prosim surne o radu. dcerke robim na zajtrajsie narodeniny tortu. je v nej tvarohovo-smotanovy krem. podla receptu sa mal zhustit stuzovacom za studena. kupila som smeta-fix, co je stuzovac na slahacku, no ziadny iny stuzovac som proste v obchode nenasla. krem mam 2 hodiny v chladnicke a stale je velmi riedky...medzicasom som si vygooglila ze existuje aj zelatiovy stuzovac a to j asi ten ktory tam mal ist. mam snad nejaku nadej ze este krem stuhne tak ako je, alebo ho mam vyhodit a utekat rychlo do Tesca?
@linka ahoj, tieto su výborné robila som ich viac krát a každý chválil 😉 len sa peču v rúre

Ahojte dnešná rodinná nátierka mascarpone, postrúhaný syr, syr v črievku, pažítka a tatarská, cesnak