Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
gulasova polievka, makove slize, a odstavovali sme jablka mrkvu a zeler ako pitny rezim 😅
@lydia22 prosím si do IP receptík..dakujeem
mi dnes cicerovu polievku a druhe bolo kuracie zavitky a zemiakova kasa a kapustovy salat 🙂
@1977 davala som dnes tu aj link dnes som uz len na nete cez mobil tak ak nenajdes zajtra ho zas hodim @ivetka1981 zajtra ti poslem oki?
@lydia22 oki 🙂
obed: šošovicová polievka s vajičkom na tvrdo a lievance obalované v škoricovom cukre s džemom podľa chuti 😉
večera: oškvarková pomazánka a čerstvý domáci chlieb
mna inspirovala niektora z vas..dnesny obedik -Chrumkavá kuracia panvička so špenátom.. ze mnaaam, dala som pol pekaca s prazenicou a pol so syrom.. ten syr neni v recepte, ale velmi tam svedci..
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34151
zajtra bude zaúekaNá cuketa
dnes ryba na masle so zeleninou a zemiakmi...a z tej bryndze som nakoniec robila pagace ... odporucam- vyborne su;) http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzove-paga...
@bobinkask @danielaj ale ulozila som si vase tipy pre buduce experimenty, dakujeeem 😉
@zuzaninka @nakup .. este aj v mrazaku skoncila 😉
Tak my dnes len bryndzové halušky 🙂 fajne boli, s chuťou som sa nimi natlačila ešte aj teraz večer (samozrejme už mám výčitky)
...tak dnes to bol veľmi rýchli obed...mali sme hranolky, sekanú na olivovom oleji a zeleninový šalát 🙂 ...a čo zajtra...hmmm...netuším 😒
dievčence, keď kojíte, jete aj kyslú kapustu...a celkovo kapustu?
@sunflower87 ja som postupne jedla. Andrejko bol oktobrovy a na Vianoce som si uz dala kapustnicu aj vselico ine 🙂
zajtra som chcela robit fasirky na stave zo str 1945 🙂 stravnici vykrutili nosy. Tato ze by si dal gulas s knedlami a deti ze parene buchty. Takze budem mat dalsiu premieru 🙂
@sunflower87 ja papam vsetko okrem citrusov 🙂 Isabelka mala 3mesiace ked som si prvy krat dala kapustu (aj hlavkovu ak kyslu), kakanicu mala inú, ale zvladla to a zvlada vsetko čím sa natlačím 🙂 (samozrejme s mierou) 😝

@rastulka @anos18 ano, ano,nasla som to tam.. dakujem baby