icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dafy
7. feb 2013

@lydia22 aj ja ta poprosím o recept na ružové rezy 😉

kucminka
7. feb 2013

@trudka4 nie,na kolacik

dafy
7. feb 2013

@dabon ahojky posles mi receptík na ten čoko kolačik so smotanou?? 🙂

trudka4
7. feb 2013

@kucminka Na jaký ?

trudka4
7. feb 2013

@danielaj můžeš mi prosím napsat jak děláš šošovicu na kyselo ? Díky

veve39
7. feb 2013

@stastnevydatam toto urcite vyskusam...je to lepsie s vajickom ci so syrom ? prip. vajce aj syr ?

lizatko1009
8. feb 2013

ostali nam spagety aj polievka a rozmyslam nad bigosom

anavila
8. feb 2013

@mirage nádherný tanier, ja by som take tiez doma navarila, ale jeda by som to len sama, manzel vobec nechce zeleninu, len cerstvu....a deti zjedia ale malo...krása...nádhera...vyzera to zdravo a jedlovito 🙂

daniz
8. feb 2013

@lencyca No tak kaiserky dopadli tak dobre, že ledva som im na desiatu odložila, a drobci prišli s prosbou, či im budem také robiť častejšie. Tak som si na Teba v dobrom spomenula. A mm zostala len fotka na mojom tel., čo som mu posielala do práce... Ďakujem

A ináč u nás dnes rozmýšľam langoše - jednohubky, zajtra ideme do Terchovej na preteky Gazdovských koní, takže obed v reštike
a na večeru torteliny so šamp. omáčkou pre deti a večer s priateľmi fašiangové posedenie pri pečenom kolene a možno varenom vínku a samozrejme si už mm rozkázal kaiserky, žiadny chlieb, tak idem robiť asi z 2-3 dávok.

00matula
8. feb 2013

@trudka4 ale mne mozes dat receptik na tie rozky..🙂

mahulenka87
8. feb 2013

Dnes mám v práci zeleninovú polievku a plnenú papriku. No a doma plánujem robiť zapečenú brokolicu 🙂

snu
8. feb 2013

dobre ranko,, dnes budu langose a poobede sa chystame do cukrarne na najlepsie veterniky na svete,, take sa musim naucit robit 😉
neviete mi poradit tu karamelovu polevu na veterniky? mne sa vzdy neak rozteka 😒

mirage
8. feb 2013

@anavila Mne nastastie muz zje vsetko, a deti z tohto mali len zemiaky, kuracie, mrkvu a cerstvu rajcinu.

petra8786
8. feb 2013

mahulenka 87 ako zdravo,to sa mi pači 🙂 ja budem dneska robit špenatovu polievku z cerstveho spenatu,domacu zeleninovu pizzu, a este som robila aj zemiakovu polievku s rascou a zo sojove mlieka miseto normalneho,lebo nemam rada mlieko kraavske a ani ine,...mala som z normalneho mlieka vzdy vyrazky...a papam vela polievok,lebo potrebujem aby sa mi vytvaralo materske mliečko,nejak ho mam pomenej v poslednej dobe...neviete mi nieco perfeknte na tvorbu mliečka poradit?? uz som skusala,droždie,polievky,rascu,mandlovy olej ale aj tak to neni take ako to bolo predtym..chcelo by to niečo ucine,nechcem maleho dokrmovat hmmm

daniz
8. feb 2013

@petra8786 Ja som pila aj čierne pivo, nie zas na litre, samozrejme, 😀 ale mne najviac pomáhala zakysanka, acidko... ale keď ty to nemusíš, 😒 veď stále nebudeš mať veľa mlieka, raz budeš musieť aj tak začať prikrmovať 🙂 kočky určite niečo poradia..

petra8786
8. feb 2013

ale maly ma len 3 mesiace,este je skoro na prikrmovanie si myslim hmm..ja mlieko nemusim,ale čo pre maleo neurobim..vyskusam aspon tu zakysanku a čierne pivo 🙂 snad pomože vdaka 🙂

cherryl
8. feb 2013

dobre rano kucharocky 😉 dnes sa chystam na vajickovu polievku a pecene zemiaky +peceny syr nevyprazame prisposobili sme sa detom obmena budu jaternice 😅

nikita308
8. feb 2013

Ahojte, dnes brokolicová krémová polievka a kuracie stehná (vykostené) plnené šunkou, syrom, ryža... 🙂

darka3
8. feb 2013

@petra8786 skús vineu, meltú kávu, a mne najviac pomáhal čaj bedrovník anízový môžeš aj čistý aníz a tiež je dobrá čerstvá mrkvová šťava už keď budeš fakt v núdzi skús homeopatika
Veľa úspechov a ešte viac mliečka 🙂

kucminka
8. feb 2013

@trudka4 od teba som nechcela,bolo to adresované inej kočke 🙂

kucminka
8. feb 2013

@nikita308 jéééj,aj ja robím brokolicovú,ako ju ty robíš?

chloe001
8. feb 2013

Dnes mame grilovane kurca a zemiaky z paraku alebo chlebik, kto co ma chut a znovu moj oblubeny zavarany zeler. Povodne mala byt rybka z paraku a zemiakova kasa, ale tak to bude az zajtra. 🙂

jachin
8. feb 2013

Zeleninové fašírky, hranolky v rúre, tatárska, čokoládové mafiny.

gianni
8. feb 2013

@trudka4
pekné ich máš,hned by som si jeden ukradla z monitora 🙂
ináč mám otvorenú stránku na tie rohlíky,že ich urobím,no neviem kedy...

slavka1307
8. feb 2013

@petra8786 ja som pila čaj z celej rasce, fenyklu, anízu a semien kôpru.

raszuz
8. feb 2013

@nakup u nás taky tak, keď sebe urobím rajčinovú, tak drahému musím inú uvariť 🙂

raszuz
8. feb 2013

@jachin môžem otázku, že z akého cesta robíš tie pirohy? ďakujem 🙂

mataklinec
8. feb 2013

u nás dnes prívarkový den... ja s mladším synom si dáme kelový prívarok so špekačkou a ostatné deti zemiakový prívarok s pečenými párkami... a kyslú hríbovú polievočku...

stanislava111
8. feb 2013

@cherryl prosím info....čo je pečený syr?.... ja tiež nerada vyprážam....

jachin
8. feb 2013

@raszuz Múka hrubá a polohrubá ( tak pol na pol), jedno vajíčko, štipka soli, a horúca voda. 😉 Ale presne ti neviem napísať, robím od oka: zhruba pol kila múky,( jednej 250g+ druhej 250g) vajko, sol a asi deci, deci a pol horúcej vody 😅 cca.