Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@stastnevydatam toto urcite vyskusam...je to lepsie s vajickom ci so syrom ? prip. vajce aj syr ?
ostali nam spagety aj polievka a rozmyslam nad bigosom
@lencyca No tak kaiserky dopadli tak dobre, že ledva som im na desiatu odložila, a drobci prišli s prosbou, či im budem také robiť častejšie. Tak som si na Teba v dobrom spomenula. A mm zostala len fotka na mojom tel., čo som mu posielala do práce... Ďakujem
A ináč u nás dnes rozmýšľam langoše - jednohubky, zajtra ideme do Terchovej na preteky Gazdovských koní, takže obed v reštike
a na večeru torteliny so šamp. omáčkou pre deti a večer s priateľmi fašiangové posedenie pri pečenom kolene a možno varenom vínku a samozrejme si už mm rozkázal kaiserky, žiadny chlieb, tak idem robiť asi z 2-3 dávok.
Dnes mám v práci zeleninovú polievku a plnenú papriku. No a doma plánujem robiť zapečenú brokolicu 🙂
dobre ranko,, dnes budu langose a poobede sa chystame do cukrarne na najlepsie veterniky na svete,, take sa musim naucit robit 😉
neviete mi poradit tu karamelovu polevu na veterniky? mne sa vzdy neak rozteka 😒
mahulenka 87 ako zdravo,to sa mi pači 🙂 ja budem dneska robit špenatovu polievku z cerstveho spenatu,domacu zeleninovu pizzu, a este som robila aj zemiakovu polievku s rascou a zo sojove mlieka miseto normalneho,lebo nemam rada mlieko kraavske a ani ine,...mala som z normalneho mlieka vzdy vyrazky...a papam vela polievok,lebo potrebujem aby sa mi vytvaralo materske mliečko,nejak ho mam pomenej v poslednej dobe...neviete mi nieco perfeknte na tvorbu mliečka poradit?? uz som skusala,droždie,polievky,rascu,mandlovy olej ale aj tak to neni take ako to bolo predtym..chcelo by to niečo ucine,nechcem maleho dokrmovat hmmm
ale maly ma len 3 mesiace,este je skoro na prikrmovanie si myslim hmm..ja mlieko nemusim,ale čo pre maleo neurobim..vyskusam aspon tu zakysanku a čierne pivo 🙂 snad pomože vdaka 🙂
dobre rano kucharocky 😉 dnes sa chystam na vajickovu polievku a pecene zemiaky +peceny syr nevyprazame prisposobili sme sa detom obmena budu jaternice 😅
Ahojte, dnes brokolicová krémová polievka a kuracie stehná (vykostené) plnené šunkou, syrom, ryža... 🙂
Dnes mame grilovane kurca a zemiaky z paraku alebo chlebik, kto co ma chut a znovu moj oblubeny zavarany zeler. Povodne mala byt rybka z paraku a zemiakova kasa, ale tak to bude az zajtra. 🙂
Zeleninové fašírky, hranolky v rúre, tatárska, čokoládové mafiny.
@petra8786 ja som pila čaj z celej rasce, fenyklu, anízu a semien kôpru.
u nás dnes prívarkový den... ja s mladším synom si dáme kelový prívarok so špekačkou a ostatné deti zemiakový prívarok s pečenými párkami... a kyslú hríbovú polievočku...
@cherryl prosím info....čo je pečený syr?.... ja tiež nerada vyprážam....

@lydia22 aj ja ta poprosím o recept na ružové rezy 😉