icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

stastnevydatam
7. feb 2013

@rastulka @anos18 ano, ano,nasla som to tam.. dakujem baby

tanitta
7. feb 2013

gulasova polievka, makove slize, a odstavovali sme jablka mrkvu a zeler ako pitny rezim 😅

nakup
7. feb 2013

@akika722 ja keď som bola tehotná milovalaso kečup ten musel byť na stole či k chebu či k mäsu aj tam kde to nepasovalo 😉 a môj syn sranda že kečup nemusí

akika722
7. feb 2013

@nakup tak možno to je u nas len nahoda 😀 ale ten by v paradajkovej omače/polievke spal 😀 je chudučky a v školke ak maju paradajkovu omačku s knedlikom vraj zje 5knedli 🤐 😅 😅 len kvoli omačke aby dostal duplu 😀

michaelamilan
7. feb 2013

No keďže sa nášmu chrústikovi stále ešte nechce ísť na svet, ja sa stále doma motám okolo sporáka 🙂 Dnes sme mali segedínsky guláš a uvarila som ho kooooopu, takže aj na zajtra máme a ku kávičke vanilkovo-čokoládová bábovka.

nakup
7. feb 2013

@akika722 tak to je super ja mam hoc kedychuť na polievku paradajkovú ale keď navarím musím aj inú 😀 😀 😢

1977
7. feb 2013

@lydia22 Posles recept na tie ruzove rezy?

akika722
7. feb 2013

@nakup u nas naopak...my tužime po inej a stale musi byť paradajkova 😀

ivetka1981
7. feb 2013

@lydia22 prosím si do IP receptík..dakujeem

vcielka100
7. feb 2013

mi dnes cicerovu polievku a druhe bolo kuracie zavitky a zemiakova kasa a kapustovy salat 🙂

lydia22
7. feb 2013

@1977 davala som dnes tu aj link dnes som uz len na nete cez mobil tak ak nenajdes zajtra ho zas hodim @ivetka1981 zajtra ti poslem oki?

ivetka1981
7. feb 2013

@lydia22 oki 🙂

kikaneu
7. feb 2013

ahojte 🙂 dnes som piekla na zajtrajšie raňajky 🙂

babush
7. feb 2013

obed: šošovicová polievka s vajičkom na tvrdo a lievance obalované v škoricovom cukre s džemom podľa chuti 😉
večera: oškvarková pomazánka a čerstvý domáci chlieb

natal12
7. feb 2013

@rastulka ak to nevadí odpovedám miesto @danielaj ale má ich v albume 🙂

stastnevydatam
7. feb 2013

mna inspirovala niektora z vas..dnesny obedik -Chrumkavá kuracia panvička so špenátom.. ze mnaaam, dala som pol pekaca s prazenicou a pol so syrom.. ten syr neni v recepte, ale velmi tam svedci..
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34151

rastulka
7. feb 2013

@natal12 Hej? 😕 Vdaka,pozrem sa 😀

natal12
7. feb 2013

@rastulka potom napíš či si našla 🙂

rastulka
7. feb 2013

@natal12 Ano,už to mam 🙂 😲

lussy23
7. feb 2013

zajtra bude zaúekaNá cuketa

mysiatkoo
7. feb 2013

dnes ryba na masle so zeleninou a zemiakmi...a z tej bryndze som nakoniec robila pagace ... odporucam- vyborne su;) http://varecha.pravda.sk/recepty/bryndzove-paga...
@bobinkask @danielaj ale ulozila som si vase tipy pre buduce experimenty, dakujeeem 😉
@zuzaninka @nakup .. este aj v mrazaku skoncila 😉

dabon
7. feb 2013

Tak my dnes len bryndzové halušky 🙂 fajne boli, s chuťou som sa nimi natlačila ešte aj teraz večer (samozrejme už mám výčitky)

sunflower87
7. feb 2013

...tak dnes to bol veľmi rýchli obed...mali sme hranolky, sekanú na olivovom oleji a zeleninový šalát 🙂 ...a čo zajtra...hmmm...netuším 😒

sunflower87
7. feb 2013

dievčence, keď kojíte, jete aj kyslú kapustu...a celkovo kapustu?

vieruna
7. feb 2013

@sunflower87 ja som postupne jedla. Andrejko bol oktobrovy a na Vianoce som si uz dala kapustnicu aj vselico ine 🙂
zajtra som chcela robit fasirky na stave zo str 1945 🙂 stravnici vykrutili nosy. Tato ze by si dal gulas s knedlami a deti ze parene buchty. Takze budem mat dalsiu premieru 🙂

dabon
7. feb 2013

@sunflower87 ja papam vsetko okrem citrusov 🙂 Isabelka mala 3mesiace ked som si prvy krat dala kapustu (aj hlavkovu ak kyslu), kakanicu mala inú, ale zvladla to a zvlada vsetko čím sa natlačím 🙂 (samozrejme s mierou) 😝

trudka4
7. feb 2013

Tak toto jsem dnes ukuchtila na večeři. Anglické rohlíky, můj první pokus. Eště teď je mi těžko od žaludku jak byly vynikající.

kucminka
7. feb 2013

@lydia22 tie vyzerajú super,dáš receptík 😉

trudka4
7. feb 2013

@kucminka to chceš recept ode mňa na ty Anglické rohlíky ?

trudka4
7. feb 2013

@kikaneu tá je krásná. jen já to neumím plést.