icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

briluxina
9. feb 2013

polievka zemiaková mliečna, ryža a maso na srbský spôsob...

bubo1104
9. feb 2013

dnes som uvarila polievku s 10 druhov zeleninky + pečeňové + krupicové halušky . Druhé hranolky + rybie prsty + voľské oko , kompót . Večer budem piecť bábovku

fordikford
9. feb 2013

chcem upiect kolačik jablkovo kokosove rezy od zlimekova a dnes sa dojedá polievka zo včera paradajkova torteliny s omačkou pre chlapou a malej opečiem zemiačiky s brokolicou a klobaskou dufam že to zje lebo teraz štrajkuje nechce jest

klapinka
9. feb 2013

dnes francuzske zemiaky a cokoladovy kolacik 😎

biancaneve
9. feb 2013

polievka- cícerová krémová a grilovaný losos a treska so zeleninou na masle a zemiaky, pre malú, ja delenú...

lucikatn
9. feb 2013

@vierka0 ahoj prosím ťa čím si plnila tú foccaciu? Ja mám recept na cesto ale neviem čo do vnútra..... vďaka

vierka0
9. feb 2013

@lucikatn no dala som tu kdesi recept, tam je krasne rozpisany cely postup..klasicka napln do foccaccia je gorgonzola a mozzarella ale da sa to prisposobit podla chuti, pridat paradajky, alebo sunku, len aby tej naplne nebolo privela, lebo to "zabije" to cesto 🙂

bzuco
9. feb 2013

paradajková polievka a druhé: pstruhy na masle so zemiakmi a zeleninovým šalátom 🙂

ivetka1981
9. feb 2013

Dnesny obedik...spanielsky vtacik s ryzou 😉

nanulik
9. feb 2013

dojedáme polievku hrachovu s párkom zo včera, a hlavné budu dukátové buchitčky, práve osm ich vybrala z truby 🙂

mata71
9. feb 2013

ahojte. dnes fazulová s párkom, pečené zemiaky s cibulkov a kečupom,,--recept čo bol tu farmarske zemiaky len slaninu nevidalo.. 😵

megika1
9. feb 2013

@vieruna ďakujem za záujem,fakt sú skvelé a tak jednoduché.....v makovej plnke mám nastrúhané jabĺčko,čiže nezoschla pri pečení plnka,pozvala by som Ťa,no 350 km je dosť problém 😀 😀 😀

linka
9. feb 2013

@ivetka1981 mnaaam dala by som si povedat,vyzera to lakavo 😉
u nas dnes od vcera šišky 🙂

lencyca
9. feb 2013

Ahojte,dnes este zeleninova polievka pecene kur.stehna,ryza,hruskovy kompot 😉

ivushqa
9. feb 2013

šošovicová polievka, zapečená zem. kaša so slaninou a vajíčkami, fánky 🙂)))

lienka2
9. feb 2013

vo stvrtok bola kremova brokolicova polievka s chlebikom opecenym, domce dukatove buchticky
piatok sa dojedalo.. polievka, hovadzie masko s ryzou
dnes hovadzi vyvar s rezancami a maskom zeleninkou, bryndzove halusky
a zajtra sa doje vyvar, druhe este netusim.. drobec ma narodeniny budem robit tortu takze asi nieco lahke a rychle..

egyptanka
9. feb 2013

Kuraci vyvar s krupicovymi haluskami, zemiakove placky a ja s dcerkou k nim na pare kukuricu a hrasok. Zajtra este polieuka ostala, len vyvarim rezance. Vecer hodim krkovicku predpiect, kapustu mam nakqajanu tak len spravit zzajtra a uvidim ci knedlu spravim alebo bude kupenska.

danielaj
9. feb 2013

ahojte, u nás dnes fazuľová polievka s údeným mäsom, zeleninou a širokými rezancami, údené mäso, hrachová kaša, domáci chlebík, upiekla som koláčiky na zajtrajší karneval a o chvíľu ideme na dedinskú fašiangovú zabíjačku, tak nás čakajú samé dobroty, peknú sobotu prajem 😉

vieruna
9. feb 2013

Ahojte vospolok. Ja som dnes riskla domace knedle a parene buchty. Vsetko sa podarilo, tak som vytesena 🙂 Nieco zo mna s vasou pomocou bude 😎 😉

ivetka1981
9. feb 2013

@linka aj my máme ešte zo včera šišky 🙂

aduskalac
9. feb 2013

tak dnes rychli cestovinovy salat a robila som tortu pre brata🙂

aduskalac
9. feb 2013

a tu su fotky

123kika
9. feb 2013

polievka: paradajkova a druhe zo vcera: svieckova na smotane a hnedla, maso je hovadzina a potom palacinky s jablkom su posypane skoricovym cukrom a za chvilu mi pride navsteva, tak idem robit pizzu a pomazanku syrovu s cesnakom

pulsatilka
9. feb 2013

Kuracie srdiecka na smotane s cestovinou a tvarohovy kolac-presivana deka

traktor
9. feb 2013

ahojte, potebujem poradit recept na kare / je to divina/, dostala som krasny kusok a neviem co s nim..dakujem

gianni
9. feb 2013

dnes na obed pre manžela zemiakové placky a pre mňa pečený pstruh so zemiakmi v alobale...

zlotazla
9. feb 2013

Dievčence dnes máme zapečené cestoviny s brokolicou a syrom.a volala som mamine a ona robila zapečené rezance s jablkom a skoricou moje milovaneeee jedlo.mňam 🙂

drobik1
9. feb 2013

cafte...dnes jaternice s domacim chlebom,pd svokry este dojeme plnenu papriku a zajtra kuraci vyvar,zemiakova kasa s vyprazanym kuriatkom,par fasiriek a asi pangasius na masle...dezert muffinky... 🙂

natal12
9. feb 2013

My dnes máme špagety z mletým mäskom a zeleninou a na vrchu kopéééc nastrúhaného syru mňááám 😝

zklimekova
9. feb 2013

dnes sme mali vajíčkovú polievku s brokolicou, špagety s maskovou omáčkou, syr a piekla som rafaelo rezy, rýchly, jednoduchý a chutný koláčik , už sa tu pár krát objavil aj v tejto téme 🙂