icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

anavila
12. feb 2013

dievčatá....my dnes paradajkova polievka, navarila som viac, nech je aj na zajtra...a bryndzove halusky so slaninkou....a zajtra je popolcová streda, tak upečiem buchty k tej polievke...pôst 🙂)) a chudnem...v poste ziaden alkohol, žiadne sladkosti....možno vydržím 🙂)) trimce paľce!!!! 😀 😀 😀 😀

frangipani
12. feb 2013

pecene zemiaky v supke a k tomu tzatziky. nieco rychle pri malom babu 🙂)

mis_ka
12. feb 2013

harira, marocka polievka z cervenej sosovice a paradajok

inffinity
12. feb 2013

baby dneska nic, mám lenoru 😀 😀 😎 v ledničce jsou párky 😝

danielka1989
12. feb 2013

my sme dnes mali chut na slanee ;)))

titkovamiriam
12. feb 2013

dnes prskova kukurickova polievka a čína

joannas
12. feb 2013

@danielka1989 čo je to? 😉

joannas
12. feb 2013

@efci odkial ste doniesli ten kebab?

vieruna
12. feb 2013

@fordikford myslis na ten kolac? http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048
fakt mnam 🙂

vieruna
12. feb 2013

a ja tu dnes stojim hodinu pri sporaku, cukrujem sa s ryzovym nakypom a mlady muz (Misko) na to kukol, ze ee take nelubim 😠 Nuz fesi, budes hladovat 😝

moon1979
12. feb 2013

domáci zemiakový chlebík (bez pekárničky)

500g hladkej múky, 2,5 dl mlieka, 1 kocka kvasníc, 1 ČL cukru, soľ, 1 vajce, 2PL oleja, trošku octu, rascu, 3 uvarené zemiaky
z mlieka, cukru a kvasníc som si urobila kvások, pridala do ostatných surovín a vypracovala ručne cesto, ktoré som nechala kysnúť 30 minút ... potom som ho dala na dosku, ešte raz premiesila, vytvarovala do tvaru bochníka, dala na plech vyložený papierom na pečenie a nechala ešte kysnúť dalších 15 minút ... nakysnutý bochník som potrela slanou vodou a dala piecť na 15 minút na 200 stupnov a zvyšných 45 minút na 160 - 170 C - regulovala som, záleží od rúry akú kto má 🙂

eva7780
12. feb 2013

@bodka13 poprosim ta o recept na kolacik 🙂 vyzera uzasne

hokejka111
12. feb 2013

@danielka1989 ,,mozem receptik??dakujem🙂

bodka13
12. feb 2013
egyptanka
12. feb 2013

Dnes na veceru: spenatova polievka a domace upecene celozrnne zemle. 🙂

drobik1
12. feb 2013

ahojte tak my dnes mame jaternice,krvavnicky,tlacenku a kasu..vsetko domace zo zabijacky a nikto nie je doma len ja s drobcom tak naco budem varit??zjeme co mame a hotovo.... 🙂 este som dnes robila karamelovy puding s piskotami ako mlsku 😀

natal12
12. feb 2013

@bodka13 Ahoj nedáš mi recept na koláčik ?? vyzerá super 🙂

veroni87
12. feb 2013

Žienky môžem použiť do palaciniek polohrubú múku ? Hladká sa mi už minula a netuším, že či to bude jediteľné potom 🙂 Ďakujeem

milka1978
12. feb 2013

No dnes baby varíme, resp. pečieme České buchty 😝 so slivkovým lekvárikom .... už sa na ne neskutočne teším 😝 zese sa obžemem 😀 😀 😀

bodka13
12. feb 2013

@veroni87 určite budú jedlé 🙂 ...že vraj keď sa dá polohrubá múka nerobia sa hrudky ,to radia tu http://varecha.pravda.sk/recepty/babickine-najl... ...treba pozrieť v komentoch pod receptom 😉

lienka2
12. feb 2013

dnes sa dojedla zeleninova polievka s ryzou, na druhe bol ryzovy nakyp s pudingom,
zajtra polievka - mrkva, brokolica, ovsene vlocky, na druhe jedlo bravcove kocky na stave, kolienka, jablkovy kompot

egyptanka
12. feb 2013

@lienka2 ako robis ten nakyp s pudingom?

11nika11
12. feb 2013

Zienky nejaky recept na slany kolac?dakujem ;)

lienka2
12. feb 2013

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33894ale
@egyptanka podla tohto receptu, akurat ze puding davam dnu, kedze varim den vopred a mm si nosi do prace.. takze dam vrstvu ryze, jablka, piskoty, zase ryzu, puding, piskoty a navrch ryzu 🙂

katarina.banska
12. feb 2013

@lencyca vies mi dat prosim recept na tie spaldove rozky? dakujem

gianni
12. feb 2013

včerajšie tiramisu ,predvčerajší pečený zajac a dnešná pizza...

lizatko1009
12. feb 2013

hrachovy krem, krutony na oliv. oleji, vysmazana treska a zemiaky s rozmarinom, cvikla 🙂

mysiatkoo
12. feb 2013

ahojte dievcata... absolutne nestihacky, mali sme oslavovy a navstevny vikend... 2 tortuxy (mm a svagor narodky), steakovalo sa, bocik sa piekol, vianocka zmizla ryxlostou blesku, a lososa s pomarancovou omackou som uz ani nestihla cvaknut... len som preletela fotosky a hadam vecer aj docitam az pojdu stopliky spat ;) uz sa tesim na inspiracie!

nakup
12. feb 2013

@erikovamamka Ahoj je to taký môj výmysel ale aj kolegovia chválili tak postup : na plech dáš alobal postuhaš tak 10 jabĺk podľa kyslosti jabĺk dáš 2 vanilkové cukre 1 škoricový urobíš olejový piškot zo 6 vajec a 2 lyžice kakaaa a jablká vyžmýkaš a rozvrstvýš na alobal miesto popri mieste vyleješ piškót a dáš upiecť. Po upečení vyklopíš na plech a stiahneš alobal necháš vychladnúť jablká sú na vrchu. Urobíš si puding ja kupujem od dr. otker vanilkové s kúskami vanilky dáš 600 ml lieka uvaríš s 2 vanilkovými pudingami na hustú kašu aby sa ti neurobila kôrka na pudingu pri chladení puding zabal do celofánu a nechaj vychladíť garantujem, že v plnke hrčky nebudú. Vymiešaš 200 g masla 210 g práškový cukor do peny ďalšia finta aby sa plnka nezrazila do vychladnutého pudingu zamiešaša postupne maslo vymiešané s cukrom rozotrieš na jablká a na vrch čokoládovú polevu. Keď sa tie chute spoja nebíčko v papuľke 😀 😀 😀

nakup
12. feb 2013

@womankc no keď tak čítam tak si mala krásnu osla 15 jubilea svadby môj odyšiel za frajerkou o mesiac skôr ako by seme mi mali 15 výročie svadby 😒