icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bobinkask
12. feb 2013

@mysiatkoo že mnááám a wou 😵 aké si mala plnky v tortičkách_? vyzerajú chutno... 😉

mysiatkoo
12. feb 2013

@bobinkask jedna je bezlepkova - tam su visne a parizsky krem a druha je s mascarpone kremom (mascarpone, kysla smotana, slahacka a creme ole)

erikovamamka
12. feb 2013

@nakup si veeeeelmi zlata, ze si mi to tak krasne rozpisala, velmi pekne ti dakujem, v sobotu upeciem a ak bude s cim, tak sa ti pochvalim fotkou. Este raz vdaka 🙂

bobinkask
12. feb 2013

@mysiatkoo a možem poprosit receptík na parížsky krém ... 🙂

nelinka0401
12. feb 2013

@mysiatkoo no nádherné niečo,tie tvoje fotky... 🙂 🙂 určite aj tak skvelo všetko chutilo

moon1979
12. feb 2013

@mysiatkoo ahojky, poprosím ťa o recept na tú poslednú čokoládovú tortu to je asi s kokosom, že?

megika1
12. feb 2013

zajtra pôstne menu cibuľačka s krutónikmi,fučka s maslom a acidko

aadulik2110
12. feb 2013

@hokejka111 ryža, čo zostane, pridáme 200g nahrubo nastrúhaného syra, 4PL krupice (prípadne viac) aby vznikla hustá hmota, vytvarujeme placky alebo guličky a môžeme uvariť alebo obalíme v strúhanke a vysmažíme.

megika1
12. feb 2013

acidkový chlebík nesmie chýbať 😀 😀 😀

lululka555
12. feb 2013

@mysiatkoo uzasne torticky ,neviem sa vinadivat 🙂

zarabono
12. feb 2013

Dnes a zajtra palacinky 3-2-1 s orechovou plnkou,sosovicova polievka

abriela
12. feb 2013

Som spať a oznamujem vám, že už nevarím len sama pre seba 😉 . Aj keď zhadzovať netreba, lebo nezostalo nič nevyše a do tyždňa zmizne aj to mini brušenko.

danielka1989
12. feb 2013

@hokejka111
@joannas je to slane pecivko...receptik..1/2kg hladkej muky 1 cajova lyzicka soli 25dgmasla 25 dg palmarinu 3zltky +urobit kvasok:5dg kvasnic 1 caj.lyzicka cukru 1,5dclmlieka...vsetko zmiesat a hned vykrajovat..osolit a ozdobit kminom,sezamom

fordikford
12. feb 2013

@vieruna ano ten dakujem vyzera chutný 🙂

zuzu_la
12. feb 2013

dnes kapustníky...vážna mňamka...

luciok
12. feb 2013

@mysiatkoo jaaaj nedráždi 😝

vieruna
12. feb 2013

@megika1 ten vyzera uplne ako z obchodu. mnam. podelis sa o recept?? 😉

luciok
12. feb 2013

@abriela Gratulujem k synčekovi

daniela15
12. feb 2013

@mysiatkoo super torty, dáš recepty?

efci
12. feb 2013

@joannas ja som vo Francuzsku 🙂 Tak priamo od araba, ale dobry ho ma.

zklimekova
12. feb 2013

@abriela blahoželám , tak všetko prebehlo ako malo, keď ste už doma 🙂..tak si užívaj malého, ..nech pekne rastie aby mamina fakt mohla o chvíľu vyvárať aj pre neho ..inak pri poslednej sekcii mi tiež doktorka pri zašívaní chválila bruško, že by také chcela bez tuku...noo , ale teraz by ho už nechcela 😀

lululka555
12. feb 2013

@abriela gratulujem a vela zdravia zelam 🙂

lenuss84
12. feb 2013

@danielaj dakujem!

lenuss84
12. feb 2013

@abriela gratulujem a vela zdravicka!

lenuss84
12. feb 2013

@megika1 mozem prosit o recept?vdaka!

lenuss84
12. feb 2013

@mysiatkoo WAAAAAUUUUUUUUUUUUUUU

danielaj
12. feb 2013

@veroni87 ja som niekde na MMb dávnejšie videla recept na palacinky z hrubej múky, vraj sú výborné a lepšie ako z hladkej, bolo písané v komentoch pod receptom, ale neskúšala som ešte, takže určite budú jedlé aj z polohrubej 😉
@bodka13 ja som nakukla na ten tvoj koláčik, že aký to je? a tak isto robím aj ja, len dávam okrúhle piškóty a robievam aj z iným ovocím a aj pudingy sa dajú meni´t, tiež ho máme veľmi radi 😉
@lienka2 tento nákyp robievam aj ja, odkedy som ho vyskúšala, deti ani iný nechcú 😉 a ja dávam puding aj dnu aj von 😀
@mysiatkoo fíha , krásne tortičky 😉

danielaj
12. feb 2013

@abriela ahoj, ahoj, gratulujem k drobčekovi, som rada, že všetko dobre dopadlo a ste zdraví a šťastní, myslela som na teba 😉

veroni87
12. feb 2013

@bodka13 @danielaj - ďakujem pekne, nakoniec som robila z hladkej, podarilo sa mi vyhrabať úplne vzadu v skrinke, nech žije neporiadok 😀 takže z tej polohrubej či hrubej skúsim nabudúce, ale teda tá hrubá ma fakt že zaujala, to určite musím skúsiť 🙂

michaelamilan
12. feb 2013

Keďže som počítala s tým, že dnes už budem obedovať v pôrodnici a oni si nás tam zasa nenechali tak som nevarila, napapali sme sa v ázijskom bistre 😀 a večer som robila také menšie mise miláčikovi do práce k jeho "30" narodeninkám 🙂
Dávam aj foto na ukážku.......pažítku a petržlenovú vňaťku mám z mojej domácej "parapetovej" záhradky 🙂