Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@megika1 Dakujem 😀
@natal12 Vdaka,snažim sa 🙂 ale na objednavky je o niečom inom 😉 ......možno raz ked budem velka 😀 😉
@zklimekova Dakujeme 😲
@efci Dakujem! 🙂 čo?šak aj Ty si šikulka,veru dala by som si z tej tvojej Red Velvet torty,mnááám 😝
zajtra idem vyskúšať http://varecha.pravda.sk/recepty/muffiny-na-sla...
na slano som ešte nerobila,tak uvidíme
@miriamr Vdaka 🙂
@bobinkask Dakujem 🙂 No ale ta tvoja je,že wauuu 🙂
@erika160669822 😀 Zo srdca 😉 🙂 daujeme 🙂
u nas dnes bola zemiakovo-mrkvovo-porkova polievka s cervenou lupanou sosovicou - improvizacia ale chutila 🙂 a cestoviny so zeleninou na cinsky sposob.... mnam 🙂
a vcera paradajkova polievka s ovsenymi vlockami namiesto zavarky a morcacie kridla s ryzou a brokolicovym salatom 🙂
@zklimekova tak dufam, ze bude chutit aj inym 🙂. S malinami moze byt naozaj super
@pegggy ahoj, tak kysnute cesto podla seba, alebo http://varecha.pravda.sk/recepty/kysnute-cesto-..., tu je jedno celkom fajn, cesto si vykrojim podla velkosti, ake chcem kolaciky mat, v strede kazdeho si urobim jamku, dam do nej slivkovy lekvar a na to tvarohovu plnku. Ja mam z dvoch tvarohov cca 30 ks, tak podla mnozstva, do toho pridam cukor, vanielku, citronovu koru a stavu - vsetko podla chuti, dve vajicka a trochu hladkej muky, aby sa tvaroh neroztekal. Navrch este mozu ist hrozienka a sup do rury. Este horuce ich potieram rozpustenym maslom, aby zostali vlacne. Snad pomohlo🙂
@lululka555 Nádherná tortička iste urobená z lásky, nedáš recept ?
@katkas1 ja som ju piekla podľa kočky tu na MK , je od zaregistrovanej hneď tu na tejto strane " nakup ". Ona dala recept na stranu : 1756 a ja som si ho od nej odpísala . Dnes som ju piekla 1 krát , zajtra ju budem rezať , tak uvidím ako dopadne . Ale namakala som sa na nej , to gúľanie je dosť , až 6 plátov . Plnka je fajn , aj sa mi podarila , to cestičko uvidíme ako bude chutiť zajtra
@michaelamilan bolo to fajnove, ale treba to piect len kratko, rsp. sledovat, lebo tie kraje sa velmi rychlo spalia. tiez sa to da spravit aj na arabsky chlieb 😉
@rastulka prosim ta a opytam sa ta, napr teraz si robila tu tasku Nike, tak spodnu si mala potahovku bielu a potom ked si na nu davala napr. ten ruzovy znak Nike, to sa tam nejako priliepa ta druha hmota, ci to automaticky drzi??? Tento Red Velvet mal byt "generalka" na ostru, ktoru chcem urobit syncekovi na 1. narodeniny. Tak som potrebovala vychytat chyby, uz viem, ze mi treba dva korpusy, aby bola vyssia, menej 100 % kakaa dat, lebo nie je taka cervena vo vnutri ako by mala byt. No a na narodky ju budem potahovat, tak to tiez bude zazitok he he 😀
povalentinska mnamkaaaaaaa 😀 vcera som nestihla, tak az dnes... @lululka555 vdaka za inspiraciu 😉 toto je s lesnym ovocim
@mysiatkoo mmmm to vyzerá láááákavo!!!!!! čo sa skrýva v tejto dobrotke????
Kocky buduci tyzden ma muz so synom meniny.viete mi prosim poradit nejaky chutny a hlavne rychly zakusok?dakujem
@nakup dakujem, samozejme z velkej lasky,tu je receptik 😉
tortu som robila takto,korpus :
4 zltky ( z bielkov vyslahat tuhy sneh )
20 dkg kryst.cukor
4 PL vody a 4 PL olej
1-2 PL kakaa alebo roztopenu cokoladu
17 dkg polohruba muka a pol prasku do peciva
vsetko som vyslahala a piekla na papieri na pecenie v tort.forme,asi na 200 st.
Ked korpus vychladol,prerezala som na dve casti.
krem: 1 jemny tvaroh som zmiesala asi z 5 PL pras.cukru,vyslahala som si dotuha 1 33% slahacku a zlahka som ju vmiesala do tvarohu.
ovocie uz podla chuti,ja som dala ovocnu zmes z mraznicky ,dala som na panvicu ovocie,trosku vody,malinoveho sirupu a lyzicu hnedeho cukru,trosku rozvarila a zahustila solamylom.
Bola vyborna,uz mame asi len stvrtku v chladnicke. Nabuduce urobim jahodovu,z cerstvych jahod.
@mysiatkoo krasne,mnam 😉

my sme mali dnes na obed zeleninovú polievku s krupičnými haluškami a palacinky s trarohom a džemom...deti sa oblizovali 😝
na večeru neviem...poraďte niečo rýchle 😉