Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
polievka z fazuľkových luskov od včera, dnes ryža, dusená bravčová krkovička na horčici a rozmaríne, ku kávičke som včera večer upiekla suprový jablčník - už je pol plechu fuč 😀
Dnešný nedeľňajší obed: Morčací vývar s mrkvičkou, zelerom a slížikmi + kurací paprikáš s kuracích pŕs (tie rád moj chlap) a kuracích krídielok (tie rada ja) s cestovinou - kolienkami. Robievala som k tomu halušky ale je to dosť ťažké nakoľko do paprikáša dávam 33% smotanu, tak som zvolila variantu s kolienkami, je to ľahšie na žalúdok a rovnako dobré.
Dnes som úplne bez nálady a bez duše :-/ ten chrústik malý sa nie a nie pýtať na svet, no papkať sa musí tak dnešné menu je nasledové: gulášová polievka, čína s ryžou a hranolkami, koláčik s medovou kôrkou. Dobrú chuť 🙂
Už sa teším na dnešný morčací vývar 🙂 a prekvapil ma chlap, ževraj dnes varí druhé on 😝 (okrem praženice mi ešte nenavaril) 😀 ach budem premastená, lebo bude plnený syr s hranolkami a tatarkou 😅
kuracia polievka s rezancami, rolada z mleteho masa plnena stylom co dom dal :D - sunka, syr, a mali sme len 2 parky, tak som ich tam supla. Rozmyslam nad nejakym jednoduchym a rychlym kolacikom, nemate nejake tipy?
hraskova polievka,kuracie prsia zo sampionmi a kukuricou,ryza a kolac lenivej zeny/dala som aj mrazene slivky/
@levandullka muffinky super ..physalis, či ako sa to volá ľúbime aj my 🙂
@lukulka555 muffinky vyzerajú úžasne a s malinami aj chutia úžasne 😉
Ahojte,des polievka so slepačích drobkov s kopou zeleniny a slížikmi,marínované kuracie rezne s ryžou a pečenými zemiakmi a tatarskou (domácou) ,trošku štrudle zostalo zo včera,tak dojeme 🙂
Ahojte, dnes fazulova polievka a langose 🙂
Ahojte , my dojedáme zo včera, navarilo sa aj na dnes len polievka sa robila morčacia zo slížíkami a zeleninkou 🙂 a možno poobede upečiem dezertík nejaký 😉
Kuracia polievka, morčacie rezne so zemiakovou kašou a kapustovo-mrkvový šalát. Koláčik máme od včera jablkovo tvarohový
dnesny obedik - polovnicka specialita bez diviny a k tomu nie knedla, ale zemiakova kasa 😵
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37328
Naše dnešné menu-ryža,hranolky,kuracie mäso s uncle bens,hubová polievka a kysnutý závin plnený čokoplnkou 😉
Obed ešte u našich 🙂 takže hovadzi vyvar s mrveničkou,pečene kura a bočik k tomu mastne zemiaky a mamina čalamada 😝 🙂
ahojte, dnes u nas zeleninova polievka s pismenkami , rezne z bravcoveho kare a basmati ryza. Mufinky sa pojedli na ranajky, tak ak bude chut ,vecer nieco upeciem 😉
@zklimekova dakujem, chutili nam, budem skusat aj ine recepty,ale aj tento sa mi pacil taky poskladany z viacerych. 😉
@levandullka @lululka555 mafinky vyzerajú super, dáte sem prosím váš recept? Ďakujem
dnes kuracia polievka so slizami,zapekane fasirky,pecene zemiaky,kapustovo mrkvovy salat k tomu 😉
Ahojte, u nas dnes slepacia polievka a kuracie prsia plnene sunkou, syrom zapecene v trube k tomu ryza a uharok. Kolac ziadny, ideme po obede neterke na oslavu tak bude tam.
ahojky....nedelna polievka, marinovana krkovicka na grile, talianska zelenina, pecene zemiaky, sisky a dukatove buchticky ......
dnes vyvar so slizikmi, zeleninovy salat, k nemu som upiekla chlieb, ktory pripravovala magalova v poslednej casti tajomstvo mojej kuchyne, idu do cesta olivy, cibulka, slaninka) a este som robila kuracie sote s ryzou, aby som zajtra nemusela varit.
Kuraci vyvar s rezancami, pečená krkovička, ryža, uhorkový šalát. 🙂 a ked vyjde a madam dovoli 😀 , mam v plane muffiny v novych silikonovych formickach 🙂
U nás dnes polievka z tekvice hakaido, zapekané barvčové káré so zemiakmi, smotanou a syrom, ľadový šalát. Dezert torta (dostali sme, takže bez roboty). 🙂
oneskorene pridávam moje Valentinske srdiečka, včera som robila prvýkrat varenu knedlu podla http://varecha.pravda.sk/recepty/varena-knedla/... odporucam, ja už ani podla ineho receptu nebudem robiť, len som do cesta pridala este asi 0,5dcl oleja, aby bola vláčnejšia, a ked ju chváli moj manžel, tak to už musí byť fajnotka teda.... k tomu hamburské plece a potom som ešte kolácik tvarohový s čučoriedkami, zabudla som odfotiť aj v reze, lebo sa zjedol skor ako som stlačila "cwak" hihi 😀 😀 😀 😀
dnes vývar s písmenkami na želanie 🙂, vyprážané kuracie a bravčové rezne, zemiaková kaša, kyslé uhorky 🙂

@pegggy
poprosim recept na ostro-kyslu cinsku polievku 🙂 dakujem