icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

egyptanka
16. feb 2013

@erulka77 ako robis ten termix? Dakujem

nelinka1311
16. feb 2013

@megika1 tak tá vyprážaná niva je super,krasne som ju nakrajala a perfektne sa vyprážila.Obalila som ju len raz a normálne som skusila všetko naraz vypražiť a v pohode,vôbec sa neroztiekla,manžel vravel,že je to oveľa lepšie,ako obyčajný vyprážaný syr,takže tak 😉 žiadna pohroma sa nekonala

sisanka
16. feb 2013

@bubo1104 ano je vazne fantasticky, rozmyslam ze ho znova urobim kedze sa hned zjedol 😀

nelinka1311
16. feb 2013

@erulka77 prosím recept.........

zklimekova
16. feb 2013

@bobinkask
@danielaj ďakujem 🙂

levandullka
16. feb 2013

A dnešné muffiny 🙂

olo2003
16. feb 2013

ahojte, my dnes dojedali frankfurtskú polievku, upiekli sme k tomu len zemiaky so slaninkou a k tomu kapustový šalát, na večeru boli grilované kuracie rezne a opekaná zelenina. zajtra bude vývar a bravčové marinované rezne a k tomu ryža, kompót. A keďže máme veľa jabĺk, tak upečiem niečo s jablkami. Včera som vyskúšala tieto tyčinky http://varecha.pravda.sk/recepty/celozrnne-gris.... Boli super, zjedli sa rýchlosťou blesku, nabudúce robím dvojitú dávku.

lululka555
16. feb 2013

😉 ahojte, dnes som nevarila...boli sme vymetat obchody 😀 😵
na veceru som urobila pecene plnene papriky ,jedli sme s chlebikom a zapijali vinkom 😉
a toto su moje prve mufinky ,malinovo cokoladove a zaroven som aj vyskusala nove formicky a som s nimi spokojna 😉

a idem vas citat...

lululka555
16. feb 2013

@levandullka super, vidim,ze aj ty si mufinkovala dnes,ja som tiez mala premieru a som spokojna s vysledkom 😉

levandullka
16. feb 2013

@lululka555 U nas byvaju muffinky casto 🙂. Tieto boli naozaj narychlo ,,zbuchane", lebo som nemala vela casu, ale na moje prekvapenie sa vydarili 🙂. A kde su fotky tych tvojich???? 😀 Sup, sup 🙂 Ci som ich prehliadla? 😅

levandullka
16. feb 2013

@lululka555 Jeeejda, ja som vazne slepa 😀. Krásne ich mas 🙂

pegggy
16. feb 2013

ahojte, dnes pridávam len nejaké fotečky, čo som fotila, aby som aj ja niečím prispela kokosová nepečená roláda, kávová roláda, obyčajná bábovka, upackaný tvarohový mrežovník, ingrediencie na čínsku polievku a dnešná čínska ostro-kyslá polievka.

mariankas
16. feb 2013

Mňa znovu chytila chrípka, takže dnes len rohlíčky v štýle "lupáčiky" bez plnky a plnené ako pizza rožky.

gianni
17. feb 2013

namáčam rímsky hrniec a do neho dám piecť kačku...

lydia22
17. feb 2013

Dnes kuracia polievka a kurča na zemiakoch pečené v rúre

lydia22
17. feb 2013

@pegggy možeš dať recept na tu kavovu roládu? dakujem

lydia22
17. feb 2013

@rastulka nádherná tortička mňam

fordikford
17. feb 2013

na dnes kuracia polievka domace rezance,bravčové na paprike maslové halušky a urobim mojej babky čoko zakusok

ivetka1981
17. feb 2013

naša spoločná torta..bola úžasná..mňaaaam 😉

hobit
17. feb 2013

my dnes bez polievky, pre mna a krpca kuraci perkelt na smotane a spaldove halusky a pre ocka pecene domace hurky (jaternice) a varene zemiaky...bude aj na zajtra

hokejka111
17. feb 2013

...kuraci vyvar,,,,svieckova na smotane,,,domaca zemlova knedla,,,,,,a bude jablkova strudla a pizza pecivo z listoveho cesta,,,pride navsteva🙂)pekny den

macka23
17. feb 2013

Pokracujeme v kapustnici 😝 a pre najmensieho pecene kuriatko s ryzou a broskynovy kompot 🙂
Na ranajky boli lievance 🙂

nanulik
17. feb 2013

pečené kur. stehná s ryžou, a droždová polievka so zeleninou a liatym cestíčkom

bubo1104
17. feb 2013

@sisanka áno to poznám , keď nikto nemá rád sladké ( že vraj ) a hneď je koláčik fuč . Ale tak to je asi dobre . A tento koláčik je vážne chuťou výborný , mne tiež veľmi chutí . Ja ho robím na rodinné sviatky , narodeniny , meniny a tak .

nasta197
17. feb 2013

včera som navarila a nejedlo sa tak mame dnes dnes mam vegeet :D paradajkovu polievocku , fašírky zo zemiakmi a jablkovú štrudlu 🙂

danielaj
17. feb 2013

@levandullka ale malá mala najskôr len takú malú nádchu, potom jej to prešlo a bolela ju hlavička, sme mysleli, že chrípka, ale večer v piatok jej opuchli očká, vyzerala chúďatko, ako malý číňan a mala to aj ráno po zobudení, tak sme šli na pohotovosť a že to nejaká viróza, že jej to sadlo na očká, tak máme ATB ☹ a škôlka sa nekoná, len čo si začala zvyka´t po týždni mali chrípkové prázdniny, teraz zase týždeń nepôjde a potom sú jarné prázdniny, no na porazenie, dnes jej je už lepšie, už sa nesťažuje na hlavičku, ale očká stále opuchnuté, tak dúfam, že ZTB zaberú 😒

danielaj
17. feb 2013

@rastulka parádna, hne´d by som si dala 😉

danielaj
17. feb 2013

@levandullka krásne muffinky a ja milujem hlavne to ovocie, čo je na vrchu, pestujem ho aj v záhrade, mňam židovská čerešňa 😉

snu
17. feb 2013

ahojte,, tak dnes hlivova polievocka pre jedneho synatora,kuraci perkelt pre najmensieho a pre nas starych vysmazana hliva s hranolami 😀 a kolacik-uz je a je mnam 🙂 karamelove cesto a tvarohova plnka s citronovou stavou,, osviezujuci-take mam rada 😉

denisa87
17. feb 2013

Dnes zeleninova polievocka,Farárske rezne,ryža,zemiakova kaša, a kapustovo-uhorkovo-mrkovo-cibulkový šalát,na obrazku,a tu je link na fararske rezne 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32433