icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

trasko
18. feb 2013

baby vite mi dat link do IP na ten papagajovy kolac?tazko sa mi listuje z mobilu.malemu by som upiekla ked dojde z lyziarskeho.dakujeeem.

drobik1
18. feb 2013

@michaelamilan neboj vsetko pride a ked nie vyvolaju a pevne verim ze sa uz budes do konca tyzdna tesit z maleho chrustika... 🙂 je to to najkrajsie co existuje... 🙂

anelehka
18. feb 2013

dievcence,tak dnes kysela zemiakova a zemiakove placky,mnam,ale smrdim od tych placiek,jak... 😝

womankc
18. feb 2013

@zklimekova klobúk dole

titkovamiriam
18. feb 2013

vcerajsie a dnesne menu-mäskova polievka a pecena kacica,karamelova kapusta, knedla 😉

ibajeho
18. feb 2013

@michaelamilan hlavne klud treba, nesmies prenasat strach aj na babatko 🙂 ja som zazila opak a myslim ze to bolo horsie. Mala som planovanu sekciu, ale dr sa sekli o dva tyzdne skor cize maly skoncil na detskej fakultnej kde pobudol tri tyzdne, nevedel sam dychat mal problemy so srdieckom a dostal zapal pluc, aby to nestacilo tak aj zlta ku novorodenecku. No co ti poviem bojoval o zivot vdaka tomu ze dr zle vyratali termin. A myslim ze je lepsie prenasat a priniest na svet zdrave dieta, ktore mas stale pri sebe nez to co sa stalo mne. Ja som svoje dieta videla az po tyzdni od jeho narodenia, napojene na desat kablikov a pristrojov, pooblepovane leukoplastami. Neprajem to zazit ziadnej maminke. Dufam ze som ti aspon trosku pomohla a citis sa hned lepsie 😉

reni1512
18. feb 2013

Noo my sme varili zemiakovu kašu s poprazenymi sampionmi aaa kare kapsicku plnenu oprazenou slaninkou, susenou slivkou a postruhanym jabkom 🙂 Mamke to vobec nechuti a mne straaasne...akurat je problem jediny, ze to masko je suchsie takze sa dlhsie pripravuje, no podla mna je to velmi fajne 🙂

gelinka75
18. feb 2013

dnes paradajkova polievka, bravcove na leci s ryzou 😉

luciok
18. feb 2013

@lululka555 Tie rožky vyzerajú chrumkavo, teraz by mi bodli k horúcemu čaju a káve

luciok
18. feb 2013

Chvíľu tu nie som a vy hneď zaplníte tri strany fajnotinkami 😝 Idem pokukať nejakú inšpiráciu, lebo zajtra ideme s drobcom ku starkej a u nej skúšam nové recepty z tejto témy. Starká sa vždy čuduje kde na to chodím a zatiaľ jej všetko chutilo, tak ako aj mne. Rozmýšľam že skúsim hrnčekovú vianočku, tú ste robili už asi všetky a každá ju chválite..

abriela
18. feb 2013

@michaelamilan drzim palce nech sa to rozbehne. Ja som podla ms mala rodit 23.2. a maly ma uz 11 dni
@zklimekova TU strojarina - a aj pecenie su mi blizke 😉
Nepečena krupicova (marcipanova) roláda

luciok
18. feb 2013

@michaelamilan Ešte si oddýchni kým sa dá, potom bude všetko iné... ale krásne 😵

aurorag
18. feb 2013

@dabon vyskusala som tvoj recept zo strany 2055, je to vyborne...... vdaka! 😎 😎 😎

danielaj
18. feb 2013

@zuul ďakujeme pekne 😉

danielaj
18. feb 2013

@ibajeho 😀 😀 sa teším, že chutili, briošky mi tiež veĺmi ľúbime a toto je niečo podobné, naozaj odporúčam a ve´d čo, aby si sa nenudila, tak peč 😀
@miruska73 joj veru, to aj by som mohla da´t dole zopár kilečiek, veu leto je tu čo nevidieť, 😀 ale čo, keď tak ľúbime sladké 😉
@lululka555 ďakujem, naozaj oplatí sa vyskúša´t a ja ti ďakujem za tip, že si sem hodila receptík 😉

luciok
18. feb 2013

@reni1512 Nie každému sadne kombinácia mäsa a ovocia, ale taká bravčová panenka plnená sušenou slivkou, tak to je papaníčko...

luciferova
18. feb 2013

@luciok nevies prosim ta, na ktorej strane je ta hrncekova vianocka?

zuul
18. feb 2013

babenky ako robievate karfiol ako mozocek? ja som to este nerobila. a dobre to je? zje aj moja mala?

luciferova
18. feb 2013

@luciok v pohode, este lepsie 😉

chantalle
18. feb 2013

@natal12 Ahoj, tu je: 6 zltkov vymiesame s 37 dkg pras. cukru a 1 vanielkou, postupne primiesame 1,5 dcl oleja a 1,5 dcl vody. Potom zlahka primiesame 37 dkg polohrubej muky, 1/2 prasku do peciva a sneh zo 6 bielkov. Rozdelime na polovicu, a do jednej polovice primiesame kakao. Podla chuti. Vylejeme na vymasteny a vysypany plech a rozlozime ovocie. Vzdy sa podari....🙂

ibajeho
18. feb 2013

@zuul uvaris karfiol, na panvici si zohrejes teosku oleja pridas uvareny karfiol a picnes na to vajicka. Podla mnozstva karfiolu uvaz kolko ich tam treba. Ked to chces dat aj dietatu tak moc nedochucuj 🙂 moj maly sa za tym ide potrhat.

ibajeho
18. feb 2013

@abriela a ja si prosim receptik na tu roladu. Dakujem

nakup
18. feb 2013

@zuzananinka nemáš zač som rada že sa ti tak pekne vydaril a že chutil

abriela
18. feb 2013

@trasko Mam to skopirovane:
Papagájový koláč
5 vajec, 200 g prášk. cukru, 300 g polohr. muky, 200 g margarínu, 1 šľahačková smotana, 1 prášok do pečiva, 3 rôzne farebne pudingove prasky. Zmiešame suroviny okrem pudingu. Rozdelíme na 3 časti, každú zafarbíme pudingovým práškom. Striedavo kladieme na plech kôpky a dáme upiecť .
Citrónová poleva: 1 PL oleja, 2 PL citrónovej š´tavy, 2 Pl vriacej vody, 300 g práškového cukru

trasko
18. feb 2013

jeej abriela dakujem.a este porad ake pudingy su najlepsie chutovo?a cele pudingy idu?bude toho za velky plech?..jaaaj kolko otazok 😉

levandullka
18. feb 2013

Zlá, zlá, zlá foto, no úžasne dobrá a jednoduchá večera - celozrnné cestoviny, paradajky, parmezán a mozarella 🙂

danielaj
18. feb 2013

@michaelamilan tak vo štvrtok budem na teba myslie´t a držať ti silno palce, aby všetko dobre dopadlo 😉
@lencyca a ja ako dobrá suseda, som tiež hríby nemala na požičanie 😀 😀

danielaj
18. feb 2013

@zuul ja budem asi karfiol ako mozoček robi´t zajtra, máme to veľmi radi, ja to milujem ešte od detstva 😉